Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Telltale'den Yeni Bir Duyuru mu Geliyor?


    Çizgi roman uyarlamalarından yaptığı macera oyunlarıyla karşımıza çıkan Telltale Games, The Walking Dead ile birlikte geçtiğimiz seneye damgasını vurmuştu. Bir yandan oyunun ikinci sezonunu hazırlayan ekip, diğer yandan da yeni duyuru peşinde gibi gözüküyor.
 
    Bugün firmanın resmi Twitter adresinden içerisinde sadece "#howl" etiketi bulunan bir Tweet atıldı. Ünlü oyun sitesi IGN'in haberine göre bunun anlamı bu hafta sonu PAX East'te duyurulacak bir oyuna işaret ediyor. Hatta IGN'in tahminlerine göre Telltale, bu kez DC Comics çizgi romanlarından Fables'i oyuna uyarlayacak. Tweet'te howl etiketinin bulunmasının sebebiyse ana karakterimiz Bigby Wolf'tan kaynaklanıyor.
 
Bakalım neler olacak?

Bu haberin bağlantısı
URL
Walking Dead Telltale Macera PS3 Xbox 360 PC ios
The Elder Scrolls Online'dan Yeni Görüntüler Söylenti: Final Fantasy Versus 13 PS4'e Geliyor

AyNaR

20.3.2013 11:17:51

0
Bence Walking Dead'den sonra yine sade insanlar üzerine güzel bir ana senaryo ile yeni bir oyun yapa bilirler, böyle süper güç falan çokda iyi olmaz bence . Hele Lee Everettden sonra Bigby Wolf o kadarda ilgi çekici bir etki yaratmaz.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Walking Dead: The Game ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
68 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız