Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Last Train Home'un Çıkış Yılı Açıklandı

 
 
Yayıncı THQ Nordic ve geliştirici Ashborne Games, 2. Dünya Savaşı temalı gerçek zamanlı strateji oyunu Last Train Home'un 2023'te Steam üzerinden PC için çıkacağını duyurdu. Savaş sebebiyle harap olmuş çorak topraklara atılacağınız oyunda zorlu görevler oyuncuları bekliyor.
 
Stratejinizi konuşturacağınız bir yapı yer alıyor
 
 
 
2023 yılı içerisinde çıkış yapmaya hazırlanan Last Train Home'da amacımız zırhlı bir trenle yolculuk yapmak. Çekoslovak askerlerini evlerine ulaştırmak için atılacağımız oyunda yol güçlüklerle ve beklenmedik olaylarla dolu. Yol boyunca trenin hızını ayarlayabiliyor, yolcuların güvenliğini sağlayabiliyor, gideceğiniz rotayı çizebiliyor ve sağ salim askerleri belirtilen yere ulaştırmaya çalışıyorsunuz.
 
Oyunda yolculuk boyunca aldığınız kararlar askerlerin kaderlerini belirliyor. Tarihi mücadelelerden esinlenilen bu hikayede önünüzde zorlu görevler bulunuyor ve hayatta kalma yeteneklerinizi bu oyunda konuşturabiliyorsunuz. Eve giden son trenin kaderi sizin ellerinizde olduğu için yapacağınız her bir hamle çok önem arz ediyor. Karar verirken birçok kez düşünmeniz gerekiyor.
 
Oynanış fragmanı
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Last Train Home
Outcast: A New Beginning için Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı Tempest Rising'in Demo Sürümü Yayınlandı: Sınırlı Süre için Geçerli

İhsanblack02

12.8.2023 14:21:24

0
Görev oyunlarını severim ama Türkçe yama şart inşallah çıkışta bir grup çevirir
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız