Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Türk Yapımı Monochroma'nın Teaser Videosu Yayınlandı

 
   Başarılı bir Kickstarter projesi sonrasında hayata geçen Türk yapımı platform oyunu Monochroma için son derece manidar bir teaser videosu yayınlandı. Daha önce yapımcı ekip Nowhere Studios'un kurucusu Burak Tezateşer ile gerçekleştirdiğimiz Oyun Odası isimli programda da değindiğimiz oyunun teması bu teaser videosunda kendini çok daha vurucu biçimde belli ediyor.
 
   Mayıs ayının 2. yarısında 17 farklı ülkede dijital ve kutulu olarak satışa sunulacak oyunun ülkemizde yaşanan dağıtım problemi nedeniyle çıkış tarihi henüz netleşmiş değil.
 
   Aynı zamanda bir bağış kampanyasıyla hayata geçen Monochrome, bir başka bağış kampanyasına da ev sahipliği yapacak. Yapımcı ekibin kendi web sayfası üzerinden gerçekleştirilecek olan satışlardan elde edilecek gelirlerin bir kısmı  Save The Children organizasyonuna, Türkiye'de Playstore üzerinden gerçekleştirilecek olan her satışın 5 TL'si Umut Çocukları Derneği'ne aktarılacağı bildirildi.
 
   Yapımı konsept çalışmalarıyla beraber 3 yılı bulan ve 25 kişilik bir ekibin emeğiyle çıkabilen oyunun geliştiricileri öncelikli hedeflerinin 2014 sonbaharında oyunu Xbox One ve Playstation 4 sürümlerini hazırlamak olduğunu sonrasında ise yeni projelere odaklanmak ve oyun yapımının zorluklarını ve altyapı  gereksinimlerini Türkiye’de yeni nesillere üniversiteler aracılığıyla anlatmak olduğunu duyurdu.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
monochroma nowhere studios xbla indie pc türk yapımcı
Dark Souls 2 için ENB Grafik Modu Yayınlandı (Video) Xbox için Hazırlanan TV Dizileri ve Şovlar Açıklandı + Detaylar
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BER10GS

30.4.2014 18:45:21

0
Gönderme müthiş.

gageracer

29.4.2014 16:18:14

+2
reklamlarınız acayip bağırıyor ses kapatma ekleyin gözünüzü seveyim.

HellWatchman

29.4.2014 16:10:16

-1
teaser neden kasıyor ? hemde cok fena bir şekilde . umarım video oynatıcıdan kaynaklanıyordur bu sorun

RedBearded

29.4.2014 14:41:12

0
Optimizasyon işini ne yaptılar acaba en son iyi sistem de bile kasıyordu.

BSC Misafiri

29.4.2014 14:14:25

0
Güzel teaser olmuş cidden, antep'e kutulu gelirse sırf destek olmak için bile alabilirim :) oyun da cidden ilginç duruyo tabi :) inşaallah karakter animasyonlarını biraz daha akıcı yapmışlardır, senaryo da ilgi çekici olursa çok sağlam olur :)

ogkasa

29.4.2014 14:00:53

0
Video ve muzik gerçekten çok başarılı.

EmrecanDcay

29.4.2014 13:02:56

+2
quote:

Orijinalden alıntı: dingo egret! Bu stüdyonun hep ismine takılıyorum.
Nowhere Studios
Yani en azından bu konuda Türkiyede ilklerden sayılan bi stüdyonun Türk isimli olması hoş olabilirdi..
Yani ne bileyim, "ali veli studios göz alıcı projesiyle kickstarter başarısı kazanmış ps4 ve Xboxone'a da geliştireceklermiş" hesabı...
Geniş kitleye hitap etmek istedikleri için stüdyo isimlerini Türkçe koyarak evrensel bir satış beklemek zor olabilir . Bu yüzden yabancı isimleri tercih ediyorlar diye düşünüyorum. Mantıklı olanı da bu zaten. Adam hayrına oyunu yapıp satmıyor .

rambocuk

29.4.2014 12:47:24

0
Oyunda bu kadar etkiliyici olacakmı bakalım

dingo egret!

29.4.2014 12:35:26

-3
Bu stüdyonun hep ismine takılıyorum. Nowhere Studios Yani en azından bu konuda Türkiyede ilklerden sayılan bi stüdyonun Türk isimli olması hoş olabilirdi.. Yani ne bileyim, "ali veli studios göz alıcı projesiyle kickstarter başarısı kazanmış ps4 ve Xboxone'a da geliştireceklermiş" hesabı...
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Monochroma
+ TAKİBE
AL
22 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız