Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Titanfall'un Mac Sürümü Düşünülüyor


     PC ve Xbox One için piyasaya çıkan Titanfall'un Xbox 360 sürümü ise yakında raflardaki yerini alacak. Oyunun geliştiricisi Respawn Entertainment aynı zamanda Mac sürümünü düşünüyormuş.
 
    Vince Zampella'nın Twitter üzerinden yaptığı açıklamaya göre Titanfall'un Mac sürümü için Aspyr ile görüşmeler sürüyor. Mac platformuna çok sayıda oyun gelişitiren Aspyr; Borderlands 2, Bioshock Infinite ve Civilization V gibi oyunların Mac sürümlerine imza atmıştı.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
respawn entertainment electronic arts titanfall xbox 360 xbox one pc
The Elder Scrolls Online Lag Olmadan Piyasaya Çıkacak Kojima, Snake'in Super Smash Bros'ta Olmasını İstiyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

WiiSmash

15.3.2014 15:05:11

+1
isteseler rahat çıkarırlar mac & linux'a çünkü doğal source desteği var. amma ve lakin oyun microsoft exclusive olduğu için windows ve xbox'larda kalır bence

goku94

15.3.2014 00:50:14

0
bence ps4 e çıkmalı asıl o zmn herşey değişir

xlocalx

14.3.2014 22:35:35

0
quote:

Orijinalden alıntı: Aksel123 Yakında titanfall bedava dlc çıkıcak içinde co-op moduda olucak bence habere ekleyin uzaylı dinazor tarzı bişey olucak yeni robotlar ve silahlarda gelicek miş.
Gelmesi lazım, O kadar fazla şişirdiler ki oyunu bende extreme bişi bekliyodum. oyun çok güzel sakın sallıyorum zannetmeyin. fakat oyun modları çok az, mesela bi killstreak olayı yok. oyunlar çok kısa, sürekli robot savaşları, yani robota bi killstreak eklenmesi gerekiyo, şimdi coddan ne farkı kalır demeyin. oyun bence çok sadece olmuş, sadece robotlar var başka extra bişey yok.

ae2096

14.3.2014 21:03:42

+1
Mükemmel bir iş olur. Böyle kaliteli bir yapımın sadece Microsoft'un elinde kalması hem EA'in politikalarına aykırıydı hem de biz oyuncular için üzücüydü.

RealArek

14.3.2014 20:07:53

0
Yakında titanfall bedava dlc çıkıcak içinde co-op moduda olucak bence habere ekleyin uzaylı dinazor tarzı bişey olucak yeni robotlar ve silahlarda gelicek miş.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Titanfall
+ TAKİBE
AL
67 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız