Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Order'ın İlk İnceleme Notları Gelmeye Başladı


    Bu senenin büyük merakla beklenen oyunlarından The Order: 1886, çıkışından önce büyük tartışmalara ev sahipliği yaptı. Senaryo uzunluğundan dolayı eleştirilen oyun için ilk inceleme notları gelmeye başladı.
 
    İncelemelere şöyle bir baktığımızda beklenenden düşük puanları gördüğümüzü söyleyebiliriz. Önemli sitelerden IGN oyuna 6.5 verirken, The Order'ın görsel açıdan harika bir sunuma, fantastik bir atmosfere ve içine çeken bir evrene sahip olmasına rağmen oynanış açısından oyuncuyu özgür bırakmamasından ve çok fazla QTE bölümünün bulunduğundan yakınmış. Öte yandan oyuna 6 puan veren VideoGamer da yine aynı şeylerden bahsederken The Order'ın hikayesinin ağır işlediğinden şikayetçi olmuş.
 
    İncelemelerde puanlama sistemini bırakan Eurogamer ise oyunun 7 saatte bittiğinden bahsederken, yine görsel açıdan şahane bir iş ortaya konmasına rağmen oynanış açısından tatmin edici bir yapı bulunamadığına değinmiş. Eurogamer yazarları oyunu, "Bir facia değil, ancak iyi bir oyun da değil." olarak tanımlıyor. İncelemelerindeki puanlama kısmında direkt olarak 'Bu oyunu satın almalı mıyım?' sorusuna cevap veren Kotaku ise The Order'a 'Hayır' cevabını vermiş. İncelemeyi yapan kişi ise oyunun kendini tekrar ettiğinden, hikayenin sorunlarından bahsetmiş. Kotaku'nun The Order tanımı ise, "Eğlencesi olmayan bir oyun parçası." olmuş.
 
    Ambargonun kalkışının ardından The Order'ın ilk inceleme notları şu şekilde listeleniyor,
 
Forbes - 6.5
IGN - 6.5
VideoGamer - 6
Gamespot - 5
Polygon - 5.5
Jimquisition - 6.5
Giant Bomb - 2/5
Destructoid - 6
Game Informer - 7.75

Bu haberin bağlantısı
URL
sony ps4 santa monica ready at dawn the order 1886
Battlefield: Hardline Alan Sadık Battlefield Hayranlarına EA'dan Kıyak Deep Down İptal Edilmedi, Oyunda Köklü Değişiklikler Var
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

22.2.2015 15:56:49

0
"sony oyunları balonu hangi kafayla çıkartıyorsun, o senin duymak istedğin bişey , öyle bişey yok. the last of us, uncharted, god of war ların aldıkları puanlar ortada, o oyunlara para basmaya gerek yok, oyuncular zaten o oyunları arzuluyor ve kendileri zaten bayıla bayıla oynuyor. benim dediğim her cod oyununa, şu çöp evolve a 90 veriyorsan burada ya popülistlik yapıyorsundur ya da para alıyorsundur. bu kadar açık net." evolve de codda şu order saçmalığını donunda sallar kimse kusura bakmasın. order de önceden hazırlanmış sinematikler 2 saat sürüyor onun dışında hiçbir şey yok. ne multi ne senaryo ne aksiyon çatışmalar bile bayık. cod 4 şundan iyi. tabi senin oyun demekten anladığın sadece grafikse onda bile dökülüyor order kaç kere downgrade yedi bütün oyun bulanık resmen. grafik bile böyle sinematik bir oyun için çok zayıf

BSC Misafiri

22.2.2015 13:21:28

-1
"En çok ödül alan oyun TLOU R Grafik dediniz.. En iyi grafikli oyun The Order 1886 Satış dediniz.. En yüksek satış PS4 SONUÇ olarak PS4 Grafik, ödül, satış kombosu devam ediyor. Evet oyunun eksikleri var ama PS exclerinin ölüsü bile rakibi devirebiliyorsa günümüz şartlarına göre başarılı demektir" şakamısın? yıllarca trailer gösterdikleri her oyun balon çıktı. order, watch dogs, ryze ne kaldı geriye? kendi kendine masturbasyon yapmaya devam et sen konsollar özellikle de ps4 o kadar üstün olduğunu idda edip bu kadar fiyakso çıkmayı nasıl başardı?

esmerbuyucu

22.2.2015 12:07:48

0
The Order o kadar ilgimi çekmemiş ki onun hakkında bile konuşmamışım. Halbuki bir GOTY oyunu unutmak ayıp oldu cidden değil mi? Oyunun oynayış süresi çok az. Uzun metrajlı bir film gibi. Az daha uzatsalarmış oyun olduğunu unutacaktık. Ama büyük bir beklenti içinde olmadığım için sorun olmadı. Ayrıca oyunun exclusive olduğunu vurguladım. Önceki yorumlarda arkadaşlar PC olmasa oyunlar yapılamaz demiş ya ben de ona yazdım. Ben gözüne battıysam troll olarak...

Yusac

21.2.2015 23:23:20

+1
quote:

Orijinalden alıntı: esmerbuyucu PC asla konsolun verdiği hissiyatı veremez. Anca oyundaki nesneler tasarlanır, animasyonlar yapılır. Ötesi yok. Artık internete girmek, müzik dinlemek bile akıllı telefon, tabletlerden yapılıyor. Anlayacağınız PC üvey evlat olsa yeridir :):)
Peki bu dediklerinin konuyla ilgisi nedir? Sayın troll.

esmerbuyucu

21.2.2015 22:22:56

0
PC asla konsolun verdiği hissiyatı veremez. Anca oyundaki nesneler tasarlanır, animasyonlar yapılır. Ötesi yok. Artık internete girmek, müzik dinlemek bile akıllı telefon, tabletlerden yapılıyor. Anlayacağınız PC üvey evlat olsa yeridir :):)

obantr

21.2.2015 21:53:25

0
Order 1886 beklenilen etkiyi yapamadığı için orta düzey puanlar aldı. Benim gözümde oyun 6.5-7'lik bir oyundur. Çünkü oyunlarda fazla sinematik ve quick time event olursa oyun güzel bir oynanışa sahip olamaz. Ayrıca hikayesi önemli olan oyunların hikayesi çok kısa olması çok yanlış bir şey. SONY bu hatadan ders çıkaracak ve yeni çıkacak oyunlarda aynı hatayı yapmayacaktır. Bizden gelen olumlu eleştiriler yeni yapılacak Order oyununun daha iyi SP moduna sahip olmasına katkıda bulunacaktır. Order 1886 konusu bakımından şahane ve hikayesi de oldukça başarılı ama sunum ve oynanış kısmı kötü olan bir oyun bu konuları düzeltirlerse Order'ın hikayesi ile süper bir seri oyunu yapılabilir. Bide mükemmel bir MP ve CO-OP modu eklerse en iyi PS4 exc oyunlarından birisi olur yeni yapılacak Order oyunu. Bu önerilerimi bir kenara yaz SONY!

Sir Maximus is BACK

21.2.2015 21:30:57

-1

klongs

21.2.2015 20:54:28

0
yav bu sonycilerede çok üzülüyorum hangi exc efsane olacak bomba olacak xboxı pcyi silecek dedilerse patlıyor bari uncharted patlamasada konsolu aldıklarına değse.

SavasLordu

21.2.2015 12:23:49

0
Bende leptop var üstün ırktan sayılıyormuyum :))

thief garrett

21.2.2015 00:56:56

-1
Bence Oyun incelemesi yapan bazı siteler özellikle yabancılar işin içine öznellikte katıyor yani demek istediğim editörlerin eksik veya kusurlu dediği bir şey herhangi bir oyuncu için güzel olabilir Velhasıl kelam oyunu siz sevdiyseniz ve aklınıza yattı ise kalbinizi dinleyin :)

Kenan.z

20.2.2015 22:06:54

0
quote:

Orijinalden alıntı: alican88
alıntı:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

benim anlıyamadığım bu pc ile konsol savaşı nedir bir önceki nesil ortalarında kimse pc ile konsolu karşılaştırmıyordu herkez konsolcu idi lakin bu nesil hakikatten bir fiyasko sürekli eski oyunları düzenleyip yeni versiyon yapma modası birde konsollar AMD ile anlaştığında kendilerini bitirdi çünkü çok ağır grafik yapıyor amd kaldırmıyor sunumdaki oyun ile evimize gelen oyun arasında dağlar fark oluyor ve herkez pc ile bir yarış içine giriyor lakin bunda garip olan konu konsolcular artık yeni nesilde oyun bulamadıkları ve çıkan yeni oyunlarında fiyasko olmasından dolayı konsolun bu neslinin çöp olduğunu kabullenemeyip sataşacak pc arıyor çünkü konsolun tek rakibi pc kabullenin artık arkadaşlar geçen nesil konsol evet harikaydı ama 1 yıldan uzun süre oldu konsol sürünüyor biz üstün ırk kullanıcıları yani pc ler her zaman kazanır şunuda unutmayın konsol daki en baba oyun bile pc de yapılıyor konsolun oyun yapma becerisi yok gerçi bu nesil oyun oynatma beceriside yok

ustun irk pc ci ben hangi irktan oluyorum? hem pc hem ps4 hemde xone sahibiyim ama sen kendini pc ci olarak tanimladigindan sadece pc var simdi sen pc ile ustun irksan ben bu cihazlarimla hangi irktan oluyorum :)
Melez :D

winxperror

20.2.2015 20:50:40

-1
quote:

Orijinalden alıntı: EmuMaster BOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOM Hatta ve hatta çilli bom bom bom çilli bom bom bom.
PLAYSTATION plastikten, Yeni geldim Order 1887'den, Bana 150tl'mi savurtan, Senin o efsanevi grafiğen.

kaplan3461

20.2.2015 20:21:57

0
Bu oyunu yarın alcaktim biraz şüpheye düştüm

berquer7

20.2.2015 18:18:34

0
helal olsun kardesim cok guzel yazmıssın psnde seni eklemek isterim iyi bir oyuncu gibisin helal tekrardan :D
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri Playstation fanatigiyim ancak sunu belirtmeliyim ilk gunden beri oyunun oatlayacagi belliydi. Ayni Ryse gibi hatta daha kotu :) Grafigin hersey olmadigini oynanabilirlik ve senaryonun cok onemli oldugunu yine gorduk. Acik ara su an konsollarda en iyi gorunen yapim. Ama bu malesef oyunun 60$ degerinde oldugu anlamina gelmiyor.

Bosuna savunma yapmayin. Biz tepki koyacagiz ki Sony daha iyisini yapsin. Su ana kadar cikan hicbir PS4 ozel oyunu malesef 90 uzeri bir ortalama yakalayamadi. Gelecek oyunlarda yakalayacak tabiki ama bu yuzden bizim Order 1886 oyununu elestirmemiz lazim. Dalga gecerek elestiri olmaz. Tepki koyarak, yazarak ve aciklayarak yapicaz. Resim koyup fanatikce dalga gecmek oyunculuga ya da sektor gelisimine yardim etmez. Crysis nasil bos bir oyun sadece grafik, Ryse nasil ki kendini tekrar eden bir oyun. Malesef Order 1886 belkide bu ikisini baz aldigimizda bile en kotusu oluyor.

Yapimci ekip ReadyAtdawn sanirim. Ogrenmeleri gereken almalari gereken cok yol var. Yanliz bazi insanlar bu oyunun kotu cikmasindan dolayi Xbox'dan baskasi yalan ya da PC forever diyor. Malesef buda yanlis. Bunlar yeni IP yani yeni Ps4 ozel oyun denemeleri. Sony'nin sahip oldugu asil seri oyunlari daha piyasaya girmedi! Bunu atlamaniz basinizi cok agritir.

Uncharted 4 patlamayacak hatta yilin oyunlarina aday olucak, keza yeni God Of War ve Ps4 uzerinden devam edecek The Last Guardian. The Last Of Us 2 ve dahasi GT serisinin devam oyunlarini saymiyorum. Heavy Rain vardi Ps3'de Heavy Rain. O oyunun yapimcisindan gelecek yeni oyun. Sony kendi adi altindaki 14 studyo ile dunya'nin en buyuk 1. Parti oyun gelistiren firmasi. Resmi olarak bu boyle. Ne Nintendo ne Microsoft 1. Parti studyo olarak Sony ile esdegere degil. O yuzden erken konusmayin deregi gormeden pacalari sivamayin. Deneme yanilma yatirimlari bu gibi oyunlar. Gercek PS3 hitleri 2015 sonu ile gelmeye basladiginda malesef herkes bir Ps4 sahibi olmak isteyecek.

Bugun burda hirs ve fanatikliginize yenilirken Sony agir toplari sahneye cikmaya basladiginda buralara yazdiginiz bu elestiri icermeyen kinayi mesajlari suratiniza vuran cok olur arkadaslar. O yuzden sakin olun benden soylemesi :)))
Mehmet Ekici
PSN: darkswap21

Hoid

20.2.2015 17:35:34

0
İkiside PC den kötü olduğu için alt tabakasın .

Allons-y

20.2.2015 16:47:08

0
Önceki nesilde AMD grafik çipi kullanan xbox grafik gücü anlamında ps3'ten daha başarılı idi.

alican88

20.2.2015 14:43:39

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri benim anlıyamadığım bu pc ile konsol savaşı nedir bir önceki nesil ortalarında kimse pc ile konsolu karşılaştırmıyordu herkez konsolcu idi lakin bu nesil hakikatten bir fiyasko sürekli eski oyunları düzenleyip yeni versiyon yapma modası birde konsollar AMD ile anlaştığında kendilerini bitirdi çünkü çok ağır grafik yapıyor amd kaldırmıyor sunumdaki oyun ile evimize gelen oyun arasında dağlar fark oluyor ve herkez pc ile bir yarış içine giriyor lakin bunda garip olan konu konsolcular artık yeni nesilde oyun bulamadıkları ve çıkan yeni oyunlarında fiyasko olmasından dolayı konsolun bu neslinin çöp olduğunu kabullenemeyip sataşacak pc arıyor çünkü konsolun tek rakibi pc kabullenin artık arkadaşlar geçen nesil konsol evet harikaydı ama 1 yıldan uzun süre oldu konsol sürünüyor biz üstün ırk kullanıcıları yani pc ler her zaman kazanır şunuda unutmayın konsol daki en baba oyun bile pc de yapılıyor konsolun oyun yapma becerisi yok gerçi bu nesil oyun oynatma beceriside yok
ustun irk pc ci ben hangi irktan oluyorum? hem pc hem ps4 hemde xone sahibiyim ama sen kendini pc ci olarak tanimladigindan sadece pc var simdi sen pc ile ustun irksan ben bu cihazlarimla hangi irktan oluyorum :)

BSC Misafiri

20.2.2015 14:08:26

+2
Bu nesil geçişi bir fiyaskodur,kimse bana maval okumasın.Bende xone da var ps4 de.İkisinde de ps3 ve x360daki o ilk dönemlerdeki ileriye dönük umut ışığını göremiyorum.Bir kere,oyunların yapımı artık çok daha zor ve maliyetli.Ve çoğu oyunda ya downgrade yiyip geliyor ya da bitmeden çıkıp,üstüne yama yiyerek 6 ay ya da 1 yılda birşeye benziyor(bknz bf4). Ps2 çağı altın çağdı,Ps3,360 devri o seviyede olmasa da iyi günler geçirtti bize,ama bu ps4,one devri şu ana kadar tam bir hayal kırıklığı...

imakenya dragons

20.2.2015 12:15:53

0
Vay be ne beklemistim halbuki, yine de oynanir ama.

BSC Misafiri

20.2.2015 11:59:03

-2
En çok ödül alan oyun TLOU R Grafik dediniz.. En iyi grafikli oyun The Order 1886 Satış dediniz.. En yüksek satış PS4 SONUÇ olarak PS4 Grafik, ödül, satış kombosu devam ediyor. Evet oyunun eksikleri var ama PS exclerinin ölüsü bile rakibi devirebiliyorsa günümüz şartlarına göre başarılı demektir

BSC Misafiri

20.2.2015 11:58:52

0
Playstation fanatigiyim ancak sunu belirtmeliyim ilk gunden beri oyunun oatlayacagi belliydi. Ayni Ryse gibi hatta daha kotu :) Grafigin hersey olmadigini oynanabilirlik ve senaryonun cok onemli oldugunu yine gorduk. Acik ara su an konsollarda en iyi gorunen yapim. Ama bu malesef oyunun 60$ degerinde oldugu anlamina gelmiyor. Bosuna savunma yapmayin. Biz tepki koyacagiz ki Sony daha iyisini yapsin. Su ana kadar cikan hicbir PS4 ozel oyunu malesef 90 uzeri bir ortalama yakalayamadi. Gelecek oyunlarda yakalayacak tabiki ama bu yuzden bizim Order 1886 oyununu elestirmemiz lazim. Dalga gecerek elestiri olmaz. Tepki koyarak, yazarak ve aciklayarak yapicaz. Resim koyup fanatikce dalga gecmek oyunculuga ya da sektor gelisimine yardim etmez. Crysis nasil bos bir oyun sadece grafik, Ryse nasil ki kendini tekrar eden bir oyun. Malesef Order 1886 belkide bu ikisini baz aldigimizda bile en kotusu oluyor. Yapimci ekip ReadyAtdawn sanirim. Ogrenmeleri gereken almalari gereken cok yol var. Yanliz bazi insanlar bu oyunun kotu cikmasindan dolayi Xbox'dan baskasi yalan ya da PC forever diyor. Malesef buda yanlis. Bunlar yeni IP yani yeni Ps4 ozel oyun denemeleri. Sony'nin sahip oldugu asil seri oyunlari daha piyasaya girmedi! Bunu atlamaniz basinizi cok agritir. Uncharted 4 patlamayacak hatta yilin oyunlarina aday olucak, keza yeni God Of War ve Ps4 uzerinden devam edecek The Last Guardian. The Last Of Us 2 ve dahasi GT serisinin devam oyunlarini saymiyorum. Heavy Rain vardi Ps3'de Heavy Rain. O oyunun yapimcisindan gelecek yeni oyun. Sony kendi adi altindaki 14 studyo ile dunya'nin en buyuk 1. Parti oyun gelistiren firmasi. Resmi olarak bu boyle. Ne Nintendo ne Microsoft 1. Parti studyo olarak Sony ile esdegere degil. O yuzden erken konusmayin deregi gormeden pacalari sivamayin. Deneme yanilma yatirimlari bu gibi oyunlar. Gercek PS3 hitleri 2015 sonu ile gelmeye basladiginda malesef herkes bir Ps4 sahibi olmak isteyecek. Bugun burda hirs ve fanatikliginize yenilirken Sony agir toplari sahneye cikmaya basladiginda buralara yazdiginiz bu elestiri icermeyen kinayi mesajlari suratiniza vuran cok olur arkadaslar. O yuzden sakin olun benden soylemesi :))) Mehmet Ekici PSN: darkswap21

BSC Misafiri

20.2.2015 11:58:44

-1
benim anlıyamadığım bu pc ile konsol savaşı nedir bir önceki nesil ortalarında kimse pc ile konsolu karşılaştırmıyordu herkez konsolcu idi lakin bu nesil hakikatten bir fiyasko sürekli eski oyunları düzenleyip yeni versiyon yapma modası birde konsollar AMD ile anlaştığında kendilerini bitirdi çünkü çok ağır grafik yapıyor amd kaldırmıyor sunumdaki oyun ile evimize gelen oyun arasında dağlar fark oluyor ve herkez pc ile bir yarış içine giriyor lakin bunda garip olan konu konsolcular artık yeni nesilde oyun bulamadıkları ve çıkan yeni oyunlarında fiyasko olmasından dolayı konsolun bu neslinin çöp olduğunu kabullenemeyip sataşacak pc arıyor çünkü konsolun tek rakibi pc kabullenin artık arkadaşlar geçen nesil konsol evet harikaydı ama 1 yıldan uzun süre oldu konsol sürünüyor biz üstün ırk kullanıcıları yani pc ler her zaman kazanır şunuda unutmayın konsol daki en baba oyun bile pc de yapılıyor konsolun oyun yapma becerisi yok gerçi bu nesil oyun oynatma beceriside yok

alican88

20.2.2015 09:03:08

0
yeni nesilde sony ex konusunda biraz tokezledi..onlarda yeni nesil grafik takintisina kapilip hikaye olayini unutup gitti..son umudum Naughty dog ve Santa Monica(alt studyolari degil) umarim bunlarda grafik sevdasina dusmezler..xboxta zaten ses seda yok..bu nesil yeni olmaktan ziyade ara nesil oldu..bu yeni 3ds olayina benzedi bu konsollar..bu nesil sanirsam uzun surmez, iki uc yeni ip le ve renasteredle bu nesli kapatirlar..

hasandlk

20.2.2015 08:35:34

+1
Bir nevi, Ryse: Sons of Rome faciası da bu oyunda yaşandı anlaşılan.

atakanfzl

20.2.2015 08:10:07

0
Ümitler tükenip giderse bir gün, kalırsın çaresiz yalnız ve üzgün diye bi şarkı vardı onu hatırlattı

Aedan

20.2.2015 06:59:12

0
Oyunla ilgilendigim icin girdim konuya konsol pc atismasina donmus... oncelikle ikisi farkli kullanim alanlarina yonelik bence... Konsol benim gibi cok zamani olmayan orta yasa gelmis, cani istediginde eline joypadi alip konfigurasyonla installa grafik ayariyla ugrasmayip ve oyunlara da cok kafa yormak istemeyen,klavye mouse ikilisi ile dimdik oturup oynamak yerine icecegini yanina koymus uzanip oynamayi tercih eden, hatta ogluna 2nci joypadi verip arada kapismak isteyen insanlara daha fazla hitap ediyor... Ayrica konsol pc den iyi pc konsoldan iyi vs vs vs diyelim ki birinden biri oyle sizin icin fark eden nedir? Kazanciniz nedir? İste onu hic anlayamadim...

i_lenker

20.2.2015 06:01:19

0
"Paralel konsol" kritikleri satın almış Sony'ye darbe yapmaya çalışıyor. PS4 sahipleri bu oyuna gelmemeli ve oyunu satın almalı... yayalım bu bilgiyi. Şaka tabi ama eleştirilerin bulunduğu sayfaların altındaki yorumlar hep böyle. Nasıl düşük puan verirsin isyanında herkes. Ya fanboy, ya da verdiği para ağırına gidiyor yüksek puan görmek istiyor :D Ayrıca çoğu PS4 sahibi hırslanmış grafikleri yere göğe sığdıramıyor. Herhalde içten içe o kadar ezilmişler ki, çoğu kişi grafik kalitesini görmek için almış, bayağı komik geldi; çünkü normalde grafik belirli bir seviyenin üstünde gelmediği için umursamaz takılırlardı.

Bloo.

20.2.2015 02:19:04

+1
cidden yetti artik cikan tum exclusive oyunlar ortalama alti, suan xbox one ile takas yapicak spotcu ariyorum umarim en kisa surede bulurum

Lod0ss

20.2.2015 02:17:37

0
Bildiğin patlamış.

The False Shepherd

20.2.2015 01:31:52

+1
Bildigimiz patlamis guzelim oyun rezalet puanlar...Almayi dusunuyordum uzun bir sure oteleyecegim gibi duruyor.

qwenwol

20.2.2015 01:26:58

+1
quote:

Orijinalden alıntı: TheMuyu :D:D:D:D
izleyin yine tam oturtmuşlar (inglizce)

https://www.youtube.com/watch?v=FV-u5tvQC34
olum nerden buldun ya gece gece hönkürdüm harbiden :D :D

KardesBekle

20.2.2015 01:18:12

+1
Bir oyun için ''KONSOLLARI '' yerden yere vurmak çok saçma!! Oyunun kötü olması konsolun suçu değil sonuçta.Konsol ne zaman suçlu olur ? Tabi ki de fps,kasma,donma,kırık,çıkık vb. durumlar da konsol da sıkıntı varsa konsol suçludur.Oyunun yapımcısıyla konsol yapımcısı bir olsa dahi durum değişmez.Oyunun başarısı ayrı konsolun başarısı ayrı.Gereksiz yere ''fanboyluk'' yapmaya,tartışma çıkarmaya gerek yok. (Yazının başında ki gibi sözüm bütün konsollar için geçerlidir.)

Persona_Non_Grata

20.2.2015 01:09:16

-1
quote:

Orijinalden alıntı: TheStarBox Yeni nesil hakkinda yapmis oldugum tum yorumlar tutuyor.yorumlarima hakaret ve nefret ile yaklasanlar simdi ne diyorlar acaba.daha oncede soluyorum yine soyliyecegim ps4 ve xboz one 400$ lik ucuz birer pc den farksiz.ve bu pc yi satarlarken kimseyi kandirmadilar.donanim ortadaydi performans tahminlerinin hepsi tuttu konsollar beklenildigi gibi orta-alt seviye birer pc idi.
driveclub ve the order grafiklerini 400 dolarlık hangi pc de gördün çok merak ediyorum.

TheStarBox

20.2.2015 00:59:49

+1
Yeni nesil hakkinda yapmis oldugum tum yorumlar tutuyor.yorumlarima hakaret ve nefret ile yaklasanlar simdi ne diyorlar acaba.daha oncede soluyorum yine soyliyecegim ps4 ve xboz one 400$ lik ucuz birer pc den farksiz.ve bu pc yi satarlarken kimseyi kandirmadilar.donanim ortadaydi performans tahminlerinin hepsi tuttu konsollar beklenildigi gibi orta-alt seviye birer pc idi.

Persona_Non_Grata

20.2.2015 00:49:02

-1
quote:

Orijinalden alıntı: Barxxx Evet Naguty Dog sendeyiz.
Naughty Dog tan hiç şüphen olmasın, o cepte :)

Barxxx

20.2.2015 00:20:36

0
Evet Naguty Dog sendeyiz.

regis

20.2.2015 00:20:04

-1
Bence oyunun çok eksiği yok. Suresi ve fiyatı dışında

mementopolis

19.2.2015 23:40:05

0
quote:

Orijinalden alıntı: SenJi <blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: mementopolis<br><br>Oyunu beğenmediniz tükettiçi hakkınızdır .<br>Gelip buraya kuyruk acınız varda öfkenizi çıkartıyorsunuz. <br><br>Geçmiş olsun <a href="#" id="_GPLITA_2" in_rurl="http://s.srv-itx.com/click?v=QVQ6ODE2NTE6NTc4NzpwYzo1OGIzOGViOTg3ZmM5YjhlMDM3MzhjMzViYzM4ZTNlNzp6LTE5MjAtNTIzODk1Ond3dy5ib2x1bXNvbnVjYW5hdmFyaS5jb206MjQxNDY1OmE0NzU2MTAzMDZkNjcwNDViNGZkN2ViOWI3YmJlMjdkOjkxMWUxMmU0OThjODQ1OTBhNjVlYWE2MmEyZjdiNWYxOjE6ZGF0YV9zcyw4NTZ4MTQ0MDtkYXRhX2ZiLHllczs6NDYyNzA0Mg&subid=g-523895-f9797ccf01ce414eadd3491c709f6559-&data_ss=856x1440&data_fb=yes&data_tagname=BLOCKQUOTE" title="Click to Continue > by eDeals" style="border: none !important; display: inline-block !important; text-indent: 0px !important; float: none !important; font-weight: bold !important; height: auto !important; margin: 0px !important; min-height: 0px !important; min-width: 0px !important; padding: 0px !important; text-transform: uppercase !important; text-decoration: underline !important; vertical-align: baseline !important; width: auto !important; background: transparent !important;">Pc<img src="http://cdncache-a.akamaihd.net/items/it/img/arrow-10x10.png" style="border: none !important; display: inline-block !important; text-indent: 0px !important; float: none !important; font-weight: bold !important; height: 10px !important; margin: 0px 0px 0px 3px !important; min-height: 0px !important; min-width: 0px !important; padding: 0px !important; text-transform: uppercase !important; text-decoration: underline !important; vertical-align: super !important; width: 10px !important; background: transparent !important;"></a> fanboyları <img src="http://img.donanimhaber.com/image/s3.gif" align="middle" border="0" alt=""> bu kafa ile daha çok çekersiniz.</blockquote><br><br>Birader sana noluyoda insanların oyun hakkında yaptığı her eleştiriye cevap verme hakkını kendinde buluyorsun.Sanane insanların yorumundan.Dikkat ettim kimse sana laf etmediği halde şu haber başlığının paylaşıldığı dakikadan beri sürekli oyunun negatif yönde eleştirirenlere saldırıyorsun.O değil birde hakaret seviyesine çekmişsin işi.
Bu Haber Konusu altinda onlar haricinde kimseyi alintilayip cevap vermedip. yorumlari okuyup genel fikrimi onlarin uslubuna uygun bicimde de olsa aksediyorum :D . Yoksa kimse ile alip veremedigim yok. Edit: yanliz ayni yorumu iki kere atmisim yolladigimi hatirlamiyorumdum .

SenJi

19.2.2015 23:26:15

+2
quote:

Orijinalden alıntı: mementopolis Oyunu beğenmediniz tükettiçi hakkınızdır .
Gelip buraya kuyruk acınız varda öfkenizi çıkartıyorsunuz.

Geçmiş olsun Pc fanboyları bu kafa ile daha çok çekersiniz.
Birader sana noluyoda insanların oyun hakkında yaptığı her eleştiriye cevap verme hakkını kendinde buluyorsun.Sanane insanların yorumundan.Dikkat ettim kimse sana laf etmediği halde şu haber başlığının paylaşıldığı dakikadan beri sürekli oyunun negatif yönde eleştirirenlere saldırıyorsun.O değil birde hakaret seviyesine çekmişsin işi.

mementopolis

19.2.2015 22:39:19

-1
Oyunu beğenmediniz tükettiçi hakkınızdır . Gelip buraya kuyruk acınız varda öfkenizi çıkartıyorsunuz. Geçmiş olsun Pc fanboyları bu kafa ile daha çok çekersiniz.

eskioyuncu

19.2.2015 22:08:59

0
quote:

Orijinalden alıntı: Bloodborne

quote:

Orijinalden alıntı: Bloodborne <iframe width="420" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/sVhsRROtqRU" frameborder="0" allowfullscreen></iframe> Ben ondan maas aliyorum.Patronum benim

Sir Maximus is BACK

19.2.2015 22:02:29

0

alito

19.2.2015 22:01:51

0
Şimdi arkadaşlar ne diyorsunuz, bu oyunu almalı mıyım yoksa almamalı mıyım? Lütfen objektif cevaplar rica ediyorum, kafam çok karıştı.

Persona_Non_Grata

19.2.2015 22:01:37

+1
quote:

Orijinalden alıntı: Sir Maximus ne gibi bi bağlantı olacak?ne ima etmeye çalışıyorsun?
geçen gün bi yorumunda xbox ta bizim pc de bizim dedi de pek yabancı gelmedi bana bu lafı

Sir Maximus is BACK

19.2.2015 21:57:51

0
ne gibi bi bağlantı olacak?ne ima etmeye çalışıyorsun?

Guest-313783FBA

19.2.2015 21:56:23

+1
Fanboylar güldürüyo gerçekten. Taraflı davranmışlar diyor adamın biri. Neyin kafası bu ? Oyun balon çıktı işte. Oyunu ilk tanıttıklarında sinematiklerin olduğunu söylediler mi ? Ayrıca oyunu ön siparişten alanlar sinematiklerin oyunun yarısını oluşturduğunu bilmiyordu. Bence bu satış stratejisiydi. Oyunculara bu oyunu çok üst düzey gösterip ellerinde patladı. Ubisoft'un bu durumunu göz önüne almamış sanırım geliştirici ekip.

Persona_Non_Grata

19.2.2015 21:56:05

-1
quote:

Orijinalden alıntı: Sir Maximus vur dedik öldürdün birader.
şu eskioyuncu denilen fake üye ile bi bağlantı var mı aranda? :)

Persona_Non_Grata

19.2.2015 21:52:24

-3
şu 5- 6 tane eksi verenler, neden cevap yazamıyorlar bana? bir kaç kişiyle fikirlerimizi paylaşıyoruz, sizde katılın korkmayın,tartışmak güzeldir. adam yemiyoruz burada. :)

Sir Maximus is BACK

19.2.2015 21:46:10

0
vur dedik öldürdün birader.

Persona_Non_Grata

19.2.2015 21:44:57

-1
quote:

Orijinalden alıntı: neo-life

o senin görüşündür saygı duyarım fakat dediğine hiç katılmıyorum sebebi ise genelde tüketici bu konuda yanlı taraflı ve duygusal davranmaktadır.Yani aldığı cihaza çıkan oyunu kötüleyememesi sebebi birde sonuçta birileri sevecektir dünyanın en kötü oyunu bile olsa
bende senin görüşüne saygı duyuyorum hocam.bencede taraflı ve duygusal davranan çoktur zaten mesela the last of us a kullanıcı 0 puan vermiş 10 üzerinden ama bunlar zaten ortalamanın içinde kaybolup gidiyor. örneğimden devam edeyim, last of us metacritic ortalaması 9.5, kullanıcı ortalaması 8.7 aradaki fark 0.8. güncel oyun olarak mesela dying light metacrtic ps4 ortalaması 7.3, kullanıcı ortalaması 7.9, fark 0.6, uncharted 3 metası 93, kullanıcı ort 8.3 paranın konuştuğunu iddia ettiklerim ise , cod aw: metası 83 kullanıcı ortalaması 5.8, evolve ; metası 77, kullanıcı ort: 4.5 , buna ben ea nın oyunlarını da katabilirim. arada bu kadar uçurum olamaz. bu bana göre sitelerin para yemesiyle açıklanır.

eskioyuncu

19.2.2015 21:33:28

+2
quote:

Orijinalden alıntı: Bloodborne yukarıda yazdığım cevap senin soruna da cevap. açın kullanıcı puanlarıyla, sitelerinin puanlarının ortalamaları arasındaki farka bakın. ortalama 80, kullanıcı ortalaması 45 se aradaki fark tamamen PARA dır. anladın?
GiantBomb,Hardcore Gamer,Destructioid paraya falan bakmaz yapistirmislar 2/5'i vb gibi skorlari.Al sana paraci siteler.Gamepur ve Dualshockers.Sony'nin bi taraflarini yalamakdan baska isleri gucleri yok.Gamepur oyunu master piece ilan etti öteki de 8.5 verdi.Gamepur'un diger ana basligi yine alakasiz bir tweet den yola cikarak "DX12 XO da bis halta yaramayacak."

ulabuneya

19.2.2015 21:32:36

+1
Xboxdan başkası yalan abi

neo-life

19.2.2015 21:26:41

0
quote:

Orijinalden alıntı: Bloodborne
alıntı:

Orijinalden alıntı: neo-life

alıntı:

Orijinalden alıntı: Bloodborne

İGN<br><br>COD AW: 91 ( AMAZING)<br>EVOLVE: 90 ( AMAZING)<br>THE ORDER: 65 ( OKAY)<br><br>he yavrum he, Sony mamayı kesmiş.


anlaşıldı ki sony oyunlarının puanlarına inanmayalım bunumu demek istiyorsun yani yarın bloodborne 90 alırsa demek sony mamayı tekrar vermiş yani oyun o puanı hak etmemiş anlaşılmıştır mesajın bende seni sıkı sony fanı bilirdim bunu paylaşman çok iyi oldu.Zaten ben bir yazımda bu konsol oyunlarının çok abartıldığını ve kaliteli olmadığını söylemiştim bir arkadaşta aç bak aldıkları puana abartılsa bu puanlar alınırmı demişti şimdi ortaya çıktı o oyunların nasıl yüksek puan aldıkları.

yukarıda yazdığım cevap senin soruna da cevap. açın kullanıcı puanlarıyla, sitelerinin puanlarının ortalamaları arasındaki farka bakın. ortalama 80, kullanıcı ortalaması 45 se aradaki fark tamamen PARA dır. anladın?
o senin görüşündür saygı duyarım fakat dediğine hiç katılmıyorum sebebi ise genelde tüketici bu konuda yanlı taraflı ve duygusal davranmaktadır.Yani aldığı cihaza çıkan oyunu kötüleyememesi sebebi birde sonuçta birileri sevecektir dünyanın en kötü oyunu bile olsa

Sir Maximus is BACK

19.2.2015 21:16:42

0
oyunlar patlayınca siteler taraflı olur zaten hep.

Persona_Non_Grata

19.2.2015 21:16:38

-2
quote:

Orijinalden alıntı: neo-life

anlaşıldı ki sony oyunlarının puanlarına inanmayalım bunumu demek istiyorsun yani yarın bloodborne 90 alırsa demek sony mamayı tekrar vermiş yani oyun o puanı hak etmemiş anlaşılmıştır mesajın bende seni sıkı sony fanı bilirdim bunu paylaşman çok iyi oldu.Zaten ben bir yazımda bu konsol oyunlarının çok abartıldığını ve kaliteli olmadığını söylemiştim bir arkadaşta aç bak aldıkları puana abartılsa bu puanlar alınırmı demişti şimdi ortaya çıktı o oyunların nasıl yüksek puan aldıkları.
yukarıda yazdığım cevap senin soruna da cevap. açın kullanıcı puanlarıyla, sitelerinin puanlarının ortalamaları arasındaki farka bakın. ortalama 80, kullanıcı ortalaması 45 se aradaki fark tamamen PARA dır. anladın?

Persona_Non_Grata

19.2.2015 21:12:48

-4
quote:

Orijinalden alıntı: MALTHAEL Dostum ben bir şey ima etmedim sen söyledin yukarıda inkar mı ediyorsun şimdi yazdıklarını da ne ilginç . Sen demişsin ki bak " SONY mamayı kesmiş " bende bunu okuyunca haa demek ki SONY mamayı yedirince iyi alıyormuş diyorum . Anlatabildim mi ? O dediğin oyunlar güzel ama tüm dünya iyi puanlar vermiş zaten Buda kötü işte bak herkes kötü vermiş Bu kadar açık ve net işte SONY EXC oyun kötü çıktı bitti gitti . Ha sen mama felan dedin onun için söylüyorum belki mama yediriyordur SONY öğrenmiş olalım istedim . Üzdüysem kusuruma bakma iyi forumlar .
aç metacritic i evolve a ,cod a verilen puanlara bak ve hemen yanındaki birde oyuncuların verdiği puanın ortalamasına bak ve aradaki farkın bana para olmadığını açıkla. birde diğer uncharted lara gow lara bak. üzülmedim niye üzüleyim, ben zaten bu oyunu ucuzlayınca alıcam diye de yazdım buraya. ayrıca mama vermeyen var mı sence? microsoft un oyun firmalarına yaptığı ps4 e de düşük çözünürlük çıksın baskısının haberleri çıktı daha 1-2 ay öncesinden. oyun firmalarına baskı yapan bunlar zavallı inceleme sitelerine mi yapamıyacak?

mementopolis

19.2.2015 21:08:29

-2
Oyunu beğenmedim dersiniz tüketici hakkınızdır Gelirde Kuyruk acınız varmış gibi konuşmuyormusuz işte ben bunu galribsiyorum.

neo-life

19.2.2015 21:04:23

0
quote:

Orijinalden alıntı: Bloodborne İGN

COD AW: 91 ( AMAZING)
EVOLVE: 90 ( AMAZING)
THE ORDER: 65 ( OKAY)

he yavrum he, Sony mamayı kesmiş.
anlaşıldı ki sony oyunlarının puanlarına inanmayalım bunumu demek istiyorsun yani yarın bloodborne 90 alırsa demek sony mamayı tekrar vermiş yani oyun o puanı hak etmemiş anlaşılmıştır mesajın bende seni sıkı sony fanı bilirdim bunu paylaşman çok iyi oldu.Zaten ben bir yazımda bu konsol oyunlarının çok abartıldığını ve kaliteli olmadığını söylemiştim bir arkadaşta aç bak aldıkları puana abartılsa bu puanlar alınırmı demişti şimdi ortaya çıktı o oyunların nasıl yüksek puan aldıkları.

Hoid

19.2.2015 21:01:48

+1
Dostum ben bir şey ima etmedim sen söyledin yukarıda inkar mı ediyorsun şimdi yazdıklarını da ne ilginç . Sen demişsin ki bak " SONY mamayı kesmiş " bende bunu okuyunca haa demek ki SONY mamayı yedirince iyi alıyormuş diyorum . Anlatabildim mi ? O dediğin oyunlar güzel ama tüm dünya iyi puanlar vermiş zaten Buda kötü işte bak herkes kötü vermiş Bu kadar açık ve net işte SONY EXC oyun kötü çıktı bitti gitti . Ha sen mama felan dedin onun için söylüyorum belki mama yediriyordur SONY öğrenmiş olalım istedim . Üzdüysem kusuruma bakma iyi forumlar .

Persona_Non_Grata

19.2.2015 20:47:23

-3
quote:

Orijinalden alıntı: MALTHAEL Yok yakmayız neden yakalım . Hani sen yazmışsın ya bak hmm ne demişsin , mamayı kesmiş SONY . Yani diyorsun ki sen SONY parayı verseydi 90 - 95 alırdı öyle mi . Doğrumu anlamışım ? O halde şu sonucu çıkartırsak darılmazsın değil mi bize ? İşte çıkarttığım şey SONY oyunları balon fakat SONY mama yı iyi yedirince puanlar fırlıyor . Bu mu yani ima ettiğin .
sony oyunları balonu hangi kafayla çıkartıyorsun, o senin duymak istedğin bişey , öyle bişey yok. the last of us, uncharted, god of war ların aldıkları puanlar ortada, o oyunlara para basmaya gerek yok, oyuncular zaten o oyunları arzuluyor ve kendileri zaten bayıla bayıla oynuyor. benim dediğim her cod oyununa, şu çöp evolve a 90 veriyorsan burada ya popülistlik yapıyorsundur ya da para alıyorsundur. bu kadar açık net.

Hoid

19.2.2015 20:36:05

+3
Yok yakmayız neden yakalım . Hani sen yazmışsın ya bak hmm ne demişsin , mamayı kesmiş SONY . Yani diyorsun ki sen SONY parayı verseydi 90 - 95 alırdı öyle mi . Doğrumu anlamışım ? O halde şu sonucu çıkartırsak darılmazsın değil mi bize ? İşte çıkarttığım şey SONY oyunları balon fakat SONY mama yı iyi yedirince puanlar fırlıyor . Bu mu yani ima ettiğin .

Persona_Non_Grata

19.2.2015 20:33:48

-7
quote:

Orijinalden alıntı: MALTHAEL Batıyor diyorlar SONY için gerçekten doğru mu acaba baksana mama verecek parası bile kalmamış firmanın ne acı ...
10 senedir batacak zaten, batarsa ki anca rüyanızda batar, kına yakarsınız.

Hoid

19.2.2015 20:31:13

-1
Batıyor diyorlar SONY için gerçekten doğru mu acaba baksana mama verecek parası bile kalmamış firmanın ne acı ...

ereneren

19.2.2015 20:29:32

+1
Sielerde oyun için öne çıkan başlıklar cuk oturmuş...Türkiye de ilk oynayanlardan biriydim yazdıklarımla paralel bi eleştiri yapmalarına şaşırmadım...Özet geçersek Şu anda görebileceğiniz en iyi görsele sahip ama oynanış bakımından vasat bir oyun

Persona_Non_Grata

19.2.2015 20:27:31

-11
İGN COD AW: 91 ( AMAZING) EVOLVE: 90 ( AMAZING) THE ORDER: 65 ( OKAY) he yavrum he, Sony mamayı kesmiş.

GoldPunch

19.2.2015 20:26:03

0
quote:

Orijinalden alıntı: musAKka Oyunun 45 dakikalık oynanış videosu yayınlandığında şunları söylemiştim de eksileri yemiştim:

Neyse, oyun kritikleri de aynı düşüncedeymiş, görmüş olduk. Benim açımdan PS4 için beklemeye devam... Bloodborne sanırım konsolu almam için ilk sebep olacak.
100 üzerinden 20 veren bile var. http://www.metacritic.com/game/playstation-4/the-order-1886/critic-reviews?dist=neutral

moveboy_61

19.2.2015 20:12:04

0
quote:

Orijinalden alıntı: Heisenberg1234 Eee ne demişler duman olmayan yerden ateş çıkmaz.Senaryonun kısa olacağı belliydi.Ama buna bağlı olarak oyunun fiyatını daha düşük tutmaları lazımdı.Mesela ülkemizde ve dünya genelinde 30$ veya 60 lira gibi bir fiyattan çıksaydı çok daha az tepki alırdı.Neyse hele oyun bi çıksın BSC'de bi incelemesi veya canlı yayını olsun ona göre daha tutarlı eleştiriler yaparız.
Duman olmayan yerden ateş çıkmaz???

eskioyuncu

19.2.2015 20:09:01

0
.Bazen cok acimasiz olabiliyoruz..

musAKka

19.2.2015 19:50:33

+3
Oyunun 45 dakikalık oynanış videosu yayınlandığında şunları söylemiştim de eksileri yemiştim:
quote:

Orijinalden alıntı: musAKka The Order 1886'nın grafikleri, konsepti, atmosferi çok cezbedici olsa da şu oynanış şekli oyundan soğumama sebep oluyor. Sürekli script, sürekli QTE, sürekli ara sahne... Tamam, film gibi oyun yapmak güzel bir şey ancak "film" kısmı "oyun" kısmına göre ağır basıyorsa benim için "oynamak yerine Twitch'den Youtube'den başkalarının walkthrough videolarını izlesem de kaybım olmaz" düşüncesi ağır basıyor. Not: Bu tabi ki benim şahsi fikrimdir. Kimileri bu tür oyunları çok seviyordur, onlara şimdiden iyi oyunlar dilerim.
Neyse, oyun kritikleri de aynı düşüncedeymiş, görmüş olduk. Benim açımdan PS4 için beklemeye devam... Bloodborne sanırım konsolu almam için ilk sebep olacak.

tutkual

19.2.2015 19:35:39

0
quote:

Orijinalden alıntı: Heisenberg1234 Eee ne demişler duman olmayan yerden ateş çıkmaz.Senaryonun kısa olacağı belliydi.Ama buna bağlı olarak oyunun fiyatını daha düşük tutmaları lazımdı.Mesela ülkemizde ve dünya genelinde 30$ veya 60 lira gibi bir fiyattan çıksaydı çok daha az tepki alırdı.Neyse hele oyun bi çıksın BSC'de bi incelemesi veya canlı yayını olsun ona göre daha tutarlı eleştiriler yaparız.
Belki de olmayan dumandan ateş çıkmıyordur :D

Citizen'in Pengueni

19.2.2015 19:33:27

+3
Konsolcular fena bozulmuş. Ex kalitesi diye bağırıyorlardı

ResVR

19.2.2015 19:31:29

0
eğer bu oyun beklenilen grafikleri de veremezse yılın balonu seçilir.

Project Scorpio

19.2.2015 19:20:35

+2
Meta puanına bak hele vur dedik öldürdüler 65 nedir la

Mr.Bigby

19.2.2015 19:18:04

+1
ilk gameplay videoları yayınlandığında söylemiştim fos çıkacak diye.

KardesBekle

19.2.2015 19:10:41

-3
İnceleme puanlarını çok dikkate almayın.Yerel siteler ve editörlerin(BSC vb.) inceleme ve makaleleri daha iyi.Ayrıca nedense Sonny firmasına böyle bir saldırganlık var gibi.Bu yüzden mümkünse deneyerek alın derim.

Heisenberg1234

19.2.2015 19:09:08

0
Eee ne demişler duman olmayan yerden ateş çıkmaz.Senaryonun kısa olacağı belliydi.Ama buna bağlı olarak oyunun fiyatını daha düşük tutmaları lazımdı.Mesela ülkemizde ve dünya genelinde 30$ veya 60 lira gibi bir fiyattan çıksaydı çok daha az tepki alırdı.Neyse hele oyun bi çıksın BSC'de bi incelemesi veya canlı yayını olsun ona göre daha tutarlı eleştiriler yaparız.

BSC Misafiri

19.2.2015 18:49:10

0
quote:

Orijinalden alıntı: Wayward Son
alıntı:

Orijinalden alıntı: Rai-gy

Şurada oyunu oynamadan çamur atanların alayı oynasa büyük ihtimal ağzı açık kalır.Anca oynamadan boş beleş sallayın.Önce bir oyna ondan sonra konuş iyi, kötü diye.Koyun sürüsü gibisiniz yemin ediyorum. :)


Neyine açık kalacakmış ağzımız?

Mass Effect, Final Fantasy, MGS, Baldur's Gate, Skyrim, Oblivion, Fallout, Uncharted, God/Gears of War, Resident Evil gibi oyunlarda yüzlerce epik an yaşamışız. Daha neye şaşıracağız? Grafiklere mi?

Ben grafik istemiyorum arkadaş, oyun oynamak istiyorum. PC oyuncularına "grafik manyağısınız" diye eleştiri getiren insanların (biri de benim grafik manyaklarını eleştiren) şu oyunu görselleri ile savunması ne kadar komik?

"4K" diyen adama "grafik manyağısın" de. Sonra "Önemli olan içerik, oynanabilirlik" diye devam et.

Görsellikten başka bir numarası olmayan oyunu CGI gibi olması ile savun, "Grafiklere bakın" de.

Süper.
Katılıyorum. Artı olarak kesinlikle iyi grafiklere falan sahip değil. Küçücük oda kadar mekanlarda, bolca sis efekti ve instagram gibi filtre basılmış bir oyuna grafiği iyi denemez. Kaç yıl öncesinin Hitman ya da Max Payne 3'ü bile daha iyi grafiklere sahip. Oyunda etrafta obje bile yok. Objeyi bırak en ufak bir etkileşim yok. Kutu gibi bir oyun. GARFİKLERİ FALAN BU ÇAĞA GÖRE İYİ DEĞİL.

BSC Misafiri

19.2.2015 18:49:01

-3
Kim ne derse desin en güzel notu Gametrailers vermiş 82. Dünyanın en iyi grafikli oyunu, atmosfer ve karakterler güzel. Oynanışa engel bir sorun yok. Kısa diye puan kırmışlar.

StrangerLovely

19.2.2015 18:26:52

+1
Al işte ya harika bir konu ve grafik nasıl rezil edilir ders verdiler ya. Arkadaş n'olurdu şu güzel hikayeyi aksiyonlu, merak uyandırıcı bir ilerleyişle süsleyip düzgün bir oynanış sunsanız. Sanki çok zor bir şey qte olmadan düzgün oynanış yapmak. Akıl alır gibi değil böyle grafikler yapabilen adamların kafası oyun yapmaya basmıyor.

Master_Evil

19.2.2015 18:20:05

0
oyun normal de, beklenti çok fazlaydı, geçmiş olsun

Mactavish-

19.2.2015 18:08:34

0
quote:

Orijinalden alıntı: Wayward Son
alıntı:

Orijinalden alıntı: Mactavish-

alıntı:

Orijinalden alıntı: Wayward Son

alıntı:

Orijinalden alıntı: Rai-gy

Şurada oyunu oynamadan çamur atanların alayı oynasa büyük ihtimal ağzı açık kalır.Anca oynamadan boş beleş sallayın.Önce bir oyna ondan sonra konuş iyi, kötü diye.Koyun sürüsü gibisiniz yemin ediyorum. :)


Neyine açık kalacakmış ağzımız?

Mass Effect, Final Fantasy, MGS, Baldur's Gate, Skyrim, Oblivion, Fallout, Uncharted, God/Gears of War, Resident Evil gibi oyunlarda yüzlerce epik an yaşamışız. Daha neye şaşıracağız? Grafiklere mi?

Ben grafik istemiyorum arkadaş, oyun oynamak istiyorum. PC oyuncularına "grafik manyağısınız" diye eleştiri getiren insanların (biri de benim grafik manyaklarını eleştiren) şu oyunu görselleri ile savunması ne kadar komik?

"4K" diyen adama "grafik manyağısın" de. Sonra "Önemli olan içerik, oynanabilirlik" diye devam et.

Görsellikten başka bir numarası olmayan oyunu CGI gibi olması ile savun, "Grafiklere bakın" de.

Süper.


Konsol ve PC oyuncuları hep grafik istiyordu devamlı bilmem kaç P bilmem kaç fps bilmem ne kaplaması falan diye devamlı kafa ütülemediler mi şimdi ne oldu insanlara alın tam istediğiniz tarzda oyun.

Sony dende artık doyurucu içerikte bir oyun gelmiyor Bloodborne da patlarsa artık Uncharted 4 oynar satarım konsolu iyicene tüm şirketler b.ka sardı.


Bloodborne patlamaz. Şahsi görüşüm, bu konsollar en az birer sene erken çıktılar. O da 1080P 60FPS tayfasının gözü doysun diye. Hoş, konsolda 1080p 60FPS yakalayan oyun sayısı da az.

Oyun yapımcıları da aceleye getirtilen oyunlarla boğuşuyor. Quantic Dream'in sesi soluğu çıkmıyor. God of War nerede? Hala göremedik Gears of War'u.

Zaten farkındaysanız vakit geçirmek/kazanmak için "remastered, definitive edition" adı altında eski neslin oyunlarını çıkartıyorlar. Yeni IP falan hak getire. Daha yeni Phantom Dust'ın yapımcısı kapandı.

Tamam grafik vs. herkes en iyisini ister ancak bu durum oyunların kalitesini ciddi anlamda aşağıya çekti. En güzel örneği Ubi faciaları, Order ve Ryse.
Milleti susturmak için Ubisoft un oyunları hep patlayıp sorunlu çıktı. Sony den Killzone ve Order aynı durumda. Crytek tamam kötü bir firma ama Ryse gibi oyun yapacak kadar kötü değil. Şuanda iyi grafikler görmek için erken. Oyuncular sussun diye iyi grafik vermeye çalışınca karşımıza çıkan olaylar ortada. Bencede konsollar erken çıktı donanım olarak söylemiyorum donanım umrumda değil sadece teknolojiye ayak uyduramıyorlar. Şirketlerde PS4 One şuan ki PC lerin gücünü gösterecek teknoloji yok 2 sene sonra anca hem iyi grafik görüp hem bol içerik görürüz. Şuan ki standart çok çok kötü. 60 dolara 2 tane harita 2 silah koyulup satılan oyunlar. 5 saat sağlam grafikli içerik olmayan oyunlar ve ya grafikler iyi bug ve sorunlardan geçilmeyen oyunlar.

stun

19.2.2015 18:05:52

-6
konusu, grafiklerii senaryo işleyişi olsun harika atmosferide güzel... yeni başladım.. galiba tek kötü özelliği.. kısa sürmesi... editörler oyunun çok sinematik geçişini beğenmemiş olabilirler ama benim için sorun değil gerçekten.. yani.. beyond two souls kıvamında oynanışı almıyor elinizden .. bide oyunun gerçekten muazzam grafikleri oldugu için.. koridor mantıgını çok hissediyorsunuz.. ama atmosferi çok saglam yakalıyor sizi.. benim oyun hakkında görüşlerim bunlar

neo-life

19.2.2015 17:57:55

+2
quote:

Orijinalden alıntı: Mactavish-
alıntı:

Orijinalden alıntı: Wayward Son

alıntı:

Orijinalden alıntı: Rai-gy

Şurada oyunu oynamadan çamur atanların alayı oynasa büyük ihtimal ağzı açık kalır.Anca oynamadan boş beleş sallayın.Önce bir oyna ondan sonra konuş iyi, kötü diye.Koyun sürüsü gibisiniz yemin ediyorum. :)


Neyine açık kalacakmış ağzımız?

Mass Effect, Final Fantasy, MGS, Baldur's Gate, Skyrim, Oblivion, Fallout, Uncharted, God/Gears of War, Resident Evil gibi oyunlarda yüzlerce epik an yaşamışız. Daha neye şaşıracağız? Grafiklere mi?

Ben grafik istemiyorum arkadaş, oyun oynamak istiyorum. PC oyuncularına "grafik manyağısınız" diye eleştiri getiren insanların (biri de benim grafik manyaklarını eleştiren) şu oyunu görselleri ile savunması ne kadar komik?

"4K" diyen adama "grafik manyağısın" de. Sonra "Önemli olan içerik, oynanabilirlik" diye devam et.

Görsellikten başka bir numarası olmayan oyunu CGI gibi olması ile savun, "Grafiklere bakın" de.

Süper.


Konsol ve PC oyuncuları hep grafik istiyordu devamlı bilmem kaç P bilmem kaç fps bilmem ne kaplaması falan diye devamlı kafa ütülemediler mi şimdi ne oldu insanlara alın tam istediğiniz tarzda oyun.

Sony dende artık doyurucu içerikte bir oyun gelmiyor Bloodborne da patlarsa artık Uncharted 4 oynar satarım konsolu iyicene tüm şirketler b.ka sardı.
kusura bakma ama bu sony nin saçmalığıdır.Neden yani hem grafikleri güzel hem oynanabilirliği iyi keyifli oyunlar yapılamaz mı?Öyle bir konuşuyorsunuz ki sanki grafik kalitesi arttıkça oynanabilirlik ve kalite düşmek zorundaymış gibi yıllarca o kült olmuş oyunlar çıktığı zamanlarda zamanına göre hem grafikleri çok hoştu o dönem ağzımız açık kalıyordu ama oyunun kendide zevkliydi sony veya başka bir firmanın saçmalığını neden oyun dünyasına bağlıyorsunuz?

Wayward Son

19.2.2015 17:53:39

+2
quote:

Orijinalden alıntı: Mactavish-
alıntı:

Orijinalden alıntı: Wayward Son

alıntı:

Orijinalden alıntı: Rai-gy

Şurada oyunu oynamadan çamur atanların alayı oynasa büyük ihtimal ağzı açık kalır.Anca oynamadan boş beleş sallayın.Önce bir oyna ondan sonra konuş iyi, kötü diye.Koyun sürüsü gibisiniz yemin ediyorum. :)


Neyine açık kalacakmış ağzımız?

Mass Effect, Final Fantasy, MGS, Baldur's Gate, Skyrim, Oblivion, Fallout, Uncharted, God/Gears of War, Resident Evil gibi oyunlarda yüzlerce epik an yaşamışız. Daha neye şaşıracağız? Grafiklere mi?

Ben grafik istemiyorum arkadaş, oyun oynamak istiyorum. PC oyuncularına "grafik manyağısınız" diye eleştiri getiren insanların (biri de benim grafik manyaklarını eleştiren) şu oyunu görselleri ile savunması ne kadar komik?

"4K" diyen adama "grafik manyağısın" de. Sonra "Önemli olan içerik, oynanabilirlik" diye devam et.

Görsellikten başka bir numarası olmayan oyunu CGI gibi olması ile savun, "Grafiklere bakın" de.

Süper.


Konsol ve PC oyuncuları hep grafik istiyordu devamlı bilmem kaç P bilmem kaç fps bilmem ne kaplaması falan diye devamlı kafa ütülemediler mi şimdi ne oldu insanlara alın tam istediğiniz tarzda oyun.

Sony dende artık doyurucu içerikte bir oyun gelmiyor Bloodborne da patlarsa artık Uncharted 4 oynar satarım konsolu iyicene tüm şirketler b.ka sardı.
Bloodborne patlamaz. Şahsi görüşüm, bu konsollar en az birer sene erken çıktılar. O da 1080P 60FPS tayfasının gözü doysun diye. Hoş, konsolda 1080p 60FPS yakalayan oyun sayısı da az. Oyun yapımcıları da aceleye getirtilen oyunlarla boğuşuyor. Quantic Dream'in sesi soluğu çıkmıyor. God of War nerede? Hala göremedik Gears of War'u. Zaten farkındaysanız vakit geçirmek/kazanmak için "remastered, definitive edition" adı altında eski neslin oyunlarını çıkartıyorlar. Yeni IP falan hak getire. Daha yeni Phantom Dust'ın yapımcısı kapandı. Tamam grafik vs. herkes en iyisini ister ancak bu durum oyunların kalitesini ciddi anlamda aşağıya çekti. En güzel örneği Ubi faciaları, Order ve Ryse.

Mactavish-

19.2.2015 17:46:42

-1
quote:

Orijinalden alıntı: Wayward Son
alıntı:

Orijinalden alıntı: Rai-gy

Şurada oyunu oynamadan çamur atanların alayı oynasa büyük ihtimal ağzı açık kalır.Anca oynamadan boş beleş sallayın.Önce bir oyna ondan sonra konuş iyi, kötü diye.Koyun sürüsü gibisiniz yemin ediyorum. :)


Neyine açık kalacakmış ağzımız?

Mass Effect, Final Fantasy, MGS, Baldur's Gate, Skyrim, Oblivion, Fallout, Uncharted, God/Gears of War, Resident Evil gibi oyunlarda yüzlerce epik an yaşamışız. Daha neye şaşıracağız? Grafiklere mi?

Ben grafik istemiyorum arkadaş, oyun oynamak istiyorum. PC oyuncularına "grafik manyağısınız" diye eleştiri getiren insanların (biri de benim grafik manyaklarını eleştiren) şu oyunu görselleri ile savunması ne kadar komik?

"4K" diyen adama "grafik manyağısın" de. Sonra "Önemli olan içerik, oynanabilirlik" diye devam et.

Görsellikten başka bir numarası olmayan oyunu CGI gibi olması ile savun, "Grafiklere bakın" de.

Süper.
Konsol ve PC oyuncuları hep grafik istiyordu devamlı bilmem kaç P bilmem kaç fps bilmem ne kaplaması falan diye devamlı kafa ütülemediler mi şimdi ne oldu insanlara alın tam istediğiniz tarzda oyun. Sony dende artık doyurucu içerikte bir oyun gelmiyor Bloodborne da patlarsa artık Uncharted 4 oynar satarım konsolu iyicene tüm şirketler b.ka sardı.

pcrex

19.2.2015 17:41:11

+1
beklenen puanlar bunlar, oyunu şişiren sony fanlarından başkaları değil. yılın oyunu yada unutulmayacak konsol aldırtacak oyun falan değil. until dawn için de aynısını söylüyorlar, şişiyorlar şişiriyorlar, beklenti tavana vuruyor sonrada patlıyor. sony nin beklemeye değer tek ex oyunu UC4 dür, bu oyun ancak PS4 ü şahlandırır. gerisini salla.

eskioyuncu

19.2.2015 17:26:39

0
Out of Order 1886

Zağanos...

19.2.2015 17:24:23

-1
Abooouu gitti yoorum gitti güzelim oyun gitti. Ps4'üm bile yok ama yine de üzüldüm oyuna :/

Sir Maximus is BACK

19.2.2015 17:19:59

0
http://www.gamerankings.com/ps4/718917-the-order-1886/index.html %63

BlackBeasT

19.2.2015 17:17:21

+2
PS4 exc. Order oynanabilir benchmark niyetine oynayın gitsin, Sol üste CPU,GPU, Ram, sıcaklık kullanımı, FPS gösterseydi benchmark atmosferini daha başarılı yansıtırdı

Wayward Son

19.2.2015 17:14:45

+6
quote:

Orijinalden alıntı: Rai-gy Şurada oyunu oynamadan çamur atanların alayı oynasa büyük ihtimal ağzı açık kalır.Anca oynamadan boş beleş sallayın.Önce bir oyna ondan sonra konuş iyi, kötü diye.Koyun sürüsü gibisiniz yemin ediyorum. :)
Neyine açık kalacakmış ağzımız? Mass Effect, Final Fantasy, MGS, Baldur's Gate, Skyrim, Oblivion, Fallout, Uncharted, God/Gears of War, Resident Evil gibi oyunlarda yüzlerce epik an yaşamışız. Daha neye şaşıracağız? Grafiklere mi? Ben grafik istemiyorum arkadaş, oyun oynamak istiyorum. PC oyuncularına "grafik manyağısınız" diye eleştiri getiren insanların (biri de benim grafik manyaklarını eleştiren) şu oyunu görselleri ile savunması ne kadar komik? "4K" diyen adama "grafik manyağısın" de. Sonra "Önemli olan içerik, oynanabilirlik" diye devam et. Görsellikten başka bir numarası olmayan oyunu CGI gibi olması ile savun, "Grafiklere bakın" de. Süper.

Bromdr

19.2.2015 17:11:03

+2
quote:

Orijinalden alıntı: thebrightmaster
alıntı:

Orijinalden alıntı: Bromdr

Belliydi aşırı şişirdiler oyunu.7 saatte bitiyormuş birde yalanlamışlardı bitmiyor 20 saatte yakın sürüyor diye.

Kardeşim göstersene ne zaman dediler 20 saat süreceğini oyunun kaynak göster ? Gösteremiyorsanda boş sıkma. Heriflerdeki derde bak sanki babaları Microsoft'un ortaklarından..
Öncelikle düzgün konuşmayı öğren kardeşim falan noluyor?20 saat demediler ama 10 saatten fazla dendi bu 7 saat olcak haberi çıkınca yalanladılar hatta bilmem haberleri takip ediyor musun?Benim babam microsoft ortaklarından değilde senin aile şirketi galiba sony?

neo-life

19.2.2015 17:04:46

+2
quote:

Orijinalden alıntı: Rai-gy Şurada oyunu oynamadan çamur atanların alayı oynasa büyük ihtimal ağzı açık kalır.Anca oynamadan boş beleş sallayın.Önce bir oyna ondan sonra konuş iyi, kötü diye.Koyun sürüsü gibisiniz yemin ediyorum. :)
koyun sürüsü sensin edebini takıl burada insanlara hakaret etme yetkisini sana kim veriyor ben ve benim gibiler burada oyunu eleştiriyor sende beğene bilirsin fakat gelip burada kimseye hakaret edemessin! Herkes haddini bilecek ben nasıl biliyor benden farklı düşünene karşı sende bileceksin.

BSC Misafiri

19.2.2015 17:03:19

+2
Bir Ryse olayı daha

BSC Misafiri

19.2.2015 17:03:16

+1
Infomous un da puanlari ayni,ps4 e cikan tum exler patlak ln

esmerbuyucu

19.2.2015 17:02:51

+2
Aman aman evlerden ırak mümkünse exclusive kalsın :D

S.T.A.L.K.E.R.

19.2.2015 17:01:35

+3
balon olduğu belliydi

[__Zahid__]

19.2.2015 16:59:08

0
şu videoya ne koysan güldürüo ya

dominnic

19.2.2015 16:57:49

+1
oyunu almicam fakat tüm bölümlerini youtube dan izlicem öyle bitircem söz veriyorum :))

ardaq

19.2.2015 16:57:09

0
talha merakla beklediği oyunları hep aşırı övüyor. kesin o incelerse 9 felan verir.

ultralisan

19.2.2015 16:55:15

+11
Ama bu oyun goty olacaktı yav fanlar öyle diyordu yazık olmuş

SavasLordu

19.2.2015 16:46:34

+2
Yorum yapanlarin çoğu zaten int izleyebilenler tek bildikleri çöp ve fanboy demek bir kere konsol kullanımı bir gelenektir ve el tetrisinden atariye segadan konsola pcye kadar oynamış biriyim şuanki nesil birbirine güç gösterisi yapmaktan zevk alıyor amaçları oyun oynamak felen değil bunların sağa sola saldırıp kavga çıkarmak tartışma yaratmak biraz saygı lazım efendilik lazım diye düşünüyorum

a_e_b

19.2.2015 16:44:47

+2
Şu yorumlardan sonra anladığım kadarıyla (tabii ki de oynamadan bilemeyiz ama) alan birisi bir oyundan ziyade interaktif bir film almış olacak gibi görünüyor. O yüzden bu yapımı diğer oyunlardan farklı bir kefeye koyup tartışmalı ve üzerine yorumlar yapılmalı

Uncy

19.2.2015 16:44:18

0
İyiki almamışım.

altunuz

19.2.2015 16:43:41

0
Başından beri iyi bir oyun olacağını düşünmüyordum(QTE ve tekrar eden sahneler) ama türkçe desteği yüzünden sempatim vardı. Keşke iyi bir oyun yapsalarmış, bari oynanış videolarını izlerdik.

Persona_Non_Grata

19.2.2015 16:42:52

+1
ryse a çöp değil diyenler bu oyuna çöp diyor :) puanlara bakarsak ryse daha felaket durumda, o yüzden iki yüzlü olmaya gerek yok. ucuzlayınca alır oynarım ben bunu.

TheTrueDetective

19.2.2015 16:41:32

0
quote:

Orijinalden alıntı: Bromdr Belliydi aşırı şişirdiler oyunu.7 saatte bitiyormuş birde yalanlamışlardı bitmiyor 20 saatte yakın sürüyor diye.
Kardeşim göstersene ne zaman dediler 20 saat süreceğini oyunun kaynak göster ? Gösteremiyorsanda boş sıkma. Heriflerdeki derde bak sanki babaları Microsoft'un ortaklarından..

TheTrueDetective

19.2.2015 16:37:04

-3
Tamamda birader neden bu kadar seviniyorsunuz oyun kötü çıktı diye ? Sonuçta ortada bir EMEK var ! Heriflere bak utanmasalar k...larına kına yakacaklar. Sizdeki bu zihniyetle bir gıdım ilerlemez bu sektör bravo !

fazliboz

19.2.2015 16:33:36

+9
dahada dereyi görmeden paçaları sıvamayınız ps fanboyları

rcpyksl

19.2.2015 16:32:33

-3
Türkçe olmasına da 2 puan ekliyorum ortalama 8.5 falan yapıyor iyi ya oynanır :D Olm konsolda kaç tane türkçe oyun gördünüz alın 2. elde olsa oynayın işte triplenmeyin hemen

neo-life

19.2.2015 16:28:58

0
quote:

Orijinalden alıntı: Nevfel Satışlarda toplayamazsa Oyuna ilk önce Pc belki de xbox one yolu gözüktü.
hocam ne yapacaksın kaç kişi oynar allah aşkına gelmesin boşver.ama belki sinemalara gelebilir diye düşünüyorum.

SavasLordu

19.2.2015 16:21:09

0
Bir kere firma 20 saat diye bir açıklama yapmadı ayrıca bu exc sony hic bir oyunu multi platforma gelmez satmasa bile

TheMuyu

19.2.2015 16:17:50

0
....

Nevfel

19.2.2015 16:14:16

0
Satışlarda toplayamazsa Oyuna ilk önce Pc belki de xbox one yolu gözüktü.

Bromdr

19.2.2015 16:13:07

0
Belliydi aşırı şişirdiler oyunu.7 saatte bitiyormuş birde yalanlamışlardı bitmiyor 20 saatte yakın sürüyor diye.

SavasLordu

19.2.2015 16:12:59

0
Yeni bir ip di sonuçta eğer 2 yapacaklarsa bunlardan ders çıkarılmalı ve oyuncularin şikayetleri ciddiye alınmalı diye düşünüyorum bende hayal kırıklığı yaşadım oyun ucuzlayinca almayi düşünüyorum

Hoid

19.2.2015 16:11:04

-4
Hayır ya hayırrrr GOTY idi ama bu oyun hayırrr SONY lütfen şaka olduğunu söyle lütfen

weNM

19.2.2015 16:08:23

0
Oyunu oynamadan oyunu savunan fanboyları görmek istiyorum :))) Klasik insanlar işte

GoldPunch

19.2.2015 16:08:15

+3
En azından bu makinada nasıl grafikler görebileceğimizi görmüş olduk. Tıpkı Ryse'ın Xbox One'da yaptığı gibi...

BSC Misafiri

19.2.2015 16:07:58

+2
oyun yok ne yapalım alıp izleyeceğim arada da tuşlara başarım işte :(

Source

19.2.2015 16:06:59

+1
Ryse'in yasadigi durumun aynisini yasayan oyun. Ryse'da da grafikler guzeldi ama icerik olarak eksik bir oyundu ama herseye ragmen guzel bir oyun Ryse. Ayni sekilde bu oyunuda begendim ben. Yazik olmus.

Painteam

19.2.2015 16:00:40

+2
Ryse:Son of Rome gibi sadece grafikten ibaret bir oyun olmuş.Umarım bu oyun satmaz da diğer oyun firmalarına her şeyin grafikten ibaret olmadığını hatırlatır.

TheMuyu

19.2.2015 15:55:49

+12
:D:D:D:D izleyin yine tam oturtmuşlar (inglizce) https://www.youtube.com/watch?v=FV-u5tvQC34

okanikus

19.2.2015 15:55:00

+2
Daha doyurucu olabilirdi.. Hayal kırıklığına uğradım..

mementopolis

19.2.2015 15:54:37

-2
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

IGN ve Kotaku gibi PSN fanlarının kaynadığı bir mekan ne kadar taraflı davranabilir ? Hatta Microsoft para verdi değil mi ? Uncharted 4 gelmeseydi elimden çıkarırdım bu konsolu ama bekliyoruz
Üyeliğin ile yaz bençe . Bir şey yazarken arkada kalmasın . Beklediğim puanları almış zaten oyun , Konu puan değil algıdan bahsediyorum . Oyun demeye bin Şahit istenen oyunlar kol geziyor birşey denmiyor .... The Order kadar oynanış bile sahip olmayan oyun farklı göz ile bakılıyor . Adamlar en başta film gibi yapacağız demişlerdi. Neyse Önemi yok artık ..

c4eva

19.2.2015 15:53:30

+1
Valla bu oyunun bu kadar düşük alacağını beklemiyordum ters köşe yaptı açıkçası almaktanda vazgeçtim

Zarbo257

19.2.2015 15:49:10

+2
Belliydi böyle olacağı kimse oynanış süresi 3.5 saat olan bi oyuna 60 dolar vermez verirse de böyle yerden yere vurur.7 saat oynanış süresi yarısı sinematik oynanış kısımları ise QTE olan bi oyuna hangi akla hzmet 60 dolar istemiş bunlar anlayamıyorum.SONY ne yapıyorsun SONY şaşırdın mı SONY kendine gel SONY.Xbox exc şu an daha cazip bunu kabul etmek lazım.

EmuMaster

19.2.2015 15:47:09

0
BOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOM Hatta ve hatta çilli bom bom bom çilli bom bom bom.

MytHnfr

19.2.2015 15:41:35

0
Üzüldüm açıkçası ama oyundan oyuna değişen yorumları da dikkate alamıyorum. Bu sunumu eleştiriyorsan aynı sunumu başka firmalar yapınca da eleştireceksin. Yapımcı zaten bu tarz bir oyun olacağını söyledi. Ben de hoşlanmıyorum böyle oynanabilirlikten fakat benim sevmediğim tarz olması oyunu kötü mü yapar. Bu yorumların aynısı Beyond : Two Souls'a da geldi Until Dawn'a da gelecek.

edd121

19.2.2015 15:37:52

0
grafik sevenler izlesin işte pardon oynasın

BSC Misafiri

19.2.2015 15:37:49

0
quote:

Orijinalden alıntı: mementopolis Valla tam beklediğim gibi çıktı fakat yinele oynayacağım.

Telltalle games Oyunları'nda ki algı bu oyunda olmadığını için az puan verildi . Yani tamamen Taraflı davranmışlar inçeleme yapanlar kanımca .
IGN ve Kotaku gibi PSN fanlarının kaynadığı bir mekan ne kadar taraflı davranabilir ? Hatta Microsoft para verdi değil mi ? Uncharted 4 gelmeseydi elimden çıkarırdım bu konsolu ama bekliyoruz

Wayward Son

19.2.2015 15:37:05

+3
Bir ara Galatasaray puan kaybedince Fenerbahçe de kaybederdi aynı hafta. Böyle baya bir gitmişlerdi. Aynı hesap, Sony'nin Ryse'a da cevabı bu olmuş. Yapmayın, etmeyin. PS3, 360 döneminde çok daha heyecan verici IP'ler vardı. Multiplatform oyunlar da adam akıllıydı (BC2 gibi). Şu yeni nesil konsollar beni bir Starbound kadar heyecanlandıramıyor maalesef.

CAG_CEN208TR

19.2.2015 15:33:36

0
Valla şu ana kadar beni PS4 almaya zorlayacak hiçbir exc. oyun çıkmadı. Bunu söylüyorum çünkü PS3'ü exc. oyunları için almıştım. Umarım Bloodborne,Uncharted 4 vb. oyunlar patlamaz.

halflıfe

19.2.2015 15:31:14

+1
quote:

Orijinalden alıntı: [__Zahid__] millet zombili mmo oyun seviyo. yap zombili çöp mmo oyun, erken erişime koy bak nasıl satıyo. daha sonra tam sürüme 5-6 senede geçersin önemi yok. millet alır gene. yıllarca uğraşıp 7 saatlik oyun yapıp 1 ay sonra %75 indirime sokup kar etmeye çalışmaktan iyidir.
bu olay milletin ne sevip sevmemesiyle alakalı bir konu değil sony bu oyunu oyundan çok bir görsel demo olarak gördü tıpkı ryse gibi fakat oyunun bu görselde çalışabilmesi için 1080p 30 fps sadece bu şekilde bir kamera açısıyla ve dolayısıyla bu şekilde bir oyun oynanış tipiyle çıktı bence oyunun kısalığından çok oyunun oynanabilirliğinde ki kısıtlamalardan dolayı bu az puanları aldı yenilik diye filme benzeyecek diye oyunla filmi birbirinden ayıran en keskin sınır olan karakteri oyuncunun yönetme özgürlüğünü bu denli kısıtlarsan bu oyunu fanlar dışında kimse beğenmez ben dünde yazdım insanlar tepki gösterdi fakat sonuç ortada.

Bahşişler Fedora

19.2.2015 15:26:31

+2
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın

mementopolis

19.2.2015 15:24:43

-2
Valla tam beklediğim gibi çıktı fakat yinele oynayacağım. Telltalle games Oyunları'nda ki algı bu oyunda olmadığını için az puan verildi . Yani tamamen Taraflı davranmışlar inçeleme yapanlar kanımca .

NaughtyPLYR

19.2.2015 15:22:50

+4
bu kadar muhtesem bi oyun yapiyosun film gibi grafik yapiyosun harika bir hikaye koyuyorsun ama oynanisi batiriyorsun gercrkten ilginc. adam akilli bir oynanis koyup sureyi uzatsalar bu puanlar 7 8 altini gormezdi.. EVET BIR KEZ DAHA grafigin her sey demek olmadigini ONEMLI olanin oynanis oldugunu gorduk

[__Zahid__]

19.2.2015 15:21:36

0
millet zombili mmo oyun seviyo. yap zombili çöp mmo oyun, erken erişime koy bak nasıl satıyo. daha sonra tam sürüme 5-6 senede geçersin önemi yok. millet alır gene. yıllarca uğraşıp 7 saatlik oyun yapıp 1 ay sonra %75 indirime sokup kar etmeye çalışmaktan iyidir.

daedlus

19.2.2015 15:20:50

0
beklentinin çok altında..

Mactavish-

19.2.2015 15:15:53

0
Yazık ettiler guzelim olacak oyuna.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Order: 1886
+ TAKİBE
AL
36 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız