Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Smart Glass'ın Geliştirici Kiti Yayımlandı

 
     Microsoft'un E3 konferansında duyurduğu Smart Glass teknolojisi, iOS, Android ve Windows Phone tabanlı tüm tabletlerde çalışacak olmasıyla büyük ilgi çekmişti. Şimdi ise zaman, bu teknolojiyi oyunların içerisinde görmeye geldi.
 
     Microsoft bugün SmartGlass'ın geliştirici kitini yayımladı. Zamanla birinci parti oyunların tümünde bu teknolojiyi göreceğimiz söylenirken, üçüncü parti oyunlarda da görebilme ihtimalimiz bulunmakta.
 
     Halo için Waypoint etkileşiminde gördüğümüz Smart Glass teknolojisinin diğer oyunlarda nasıl kullanılacağı merak ediliyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
Xbox 360 Smart Glass kinect dev kit geliştirici kiti
Thief 4 Yapımcıları Görevlerinden Ayrılıyor Bu Hafta Sonu Steam'in Konuğu: Deus Ex: HR
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

gam3hunter

22.6.2012 12:48:20

+2
beyler sony ve microsoft sonradan gelen eklentilerle konsollarının ne kadar kaliteli olduğunu gösteriyorlar hatta nintendo'nun konsolu üstüne inşa ettiği tableti bile şuan ki mevcut konsola adapte edecekler ama benim düşüncem nintendo sanki şuan ki konsolları direk olarak rakip almıyor karşısına farklı bir kulvar sunuyor oyunculara eğlence odaklı oynanış içerik ve farklı kontrol yapısı yenilik sunma çabasındalar gibi___en basitinden bir müşteri xbox ps arasında kalır ama bu seçeneklerin içine nintendo sokmaz gibi geliyor farklı alıcı kitlesi olduğunu düşünüyorum

Nef'i

22.6.2012 10:56:26

0
Yenilikçi bir alet. Oyunlarda farklı deneyimler sağlayabilir.

SOLID SNAKE

22.6.2012 01:50:52

0
Yani nintendo gibi Tablet teknolojisini yeni konsola çıkarmak yerine Mevcut konsola çıkarmak çok daha büyük bir başarıdır. Ve Tüketiciler içinde harika birşeydir. Yani adamlar "Yeni konsol yaptık satın altablet özelliğini kullan" demiyorlar. "Sen benim xbox 360'ımı aldın, Al sana kinect, Al sana Tablet"

- The Stig -

22.6.2012 01:21:34

+1
@ghostliving aynen..nintendoda biz yaptık türünden kasılmalarda..sanki tableti bulan onlar :D diyorum ilk yapmak her zaman o işi en iyi yapmak değildir..Önemli olan yapılan işi ne kadar ilerlettiğiniz ;) Microsoft bunu çok iyi başarıyor..Kinect gibi müthiş bir alete sahip olmaları bunu açıklıyor zaten..

SOLID SNAKE

21.6.2012 23:36:39

+1
Nintendo gibi yeni konsol çıkarmadan Wii U daki tablet teknolojisini getiriyor adamlar. Buda Konsolu nasıl iyi kullandıklarını gösteriyor.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Xbox 360
+ TAKİBE
AL
54 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız