Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Red Dead Redemption 2 İçin Yeni Mod Yırtıcı Hayvanları Getiriyor

 
 
Rockstar tarafından biz oyun severlere sunulan açık dünya aksiyon macera oyunu Red Dead Redemption 2 için yeni modlar ortaya çıkmaya devam ediyor. Şimdi ise yepyeni bir paket, Red Dead Online'da yer alan yırtıcı hayvanları RDR 2’ye dahil ediyor.
 
RDR Online'da yer alan hayvanlar tek oyunculu moda geliyor 
 
 
 
Daha fazla detaya girecek olursak Red Dead Redemption 2’nin çevrimiçi modu Red Dead Online dünyasında tilkiler, yaban domuzları, kurtlar, timsahlar, panterler ve ayılar bulunuyor. Sadece çevrimiçi modunda bulunan bu hayvanlar şimdi ise oyuna tek oyunculu kısmına dahil oluyor. Bu hayvanların neden sadece oyunun çevrimiçi modunda olduğu bilinmiyor.
 
Yayınlanan yeni paketle beraber oyunun kapsamı biraz daha genişliyor ve aynı tür hayvanlara tekrar tekrar görmek durumunda kalmıyorsunuz. Aynı zamanda bu hayvanlar Red Dead Online modundan doğrudan alındığı için herhangi bir sorunla veya hata ile karşılaşmayacaksınız. Diğer taraftan her bir hayvanın kendine özgü hareket kabiliyeti ve yüzme animasyonları bulunuyor.
 
Mod dikkatinizi çektiyse her birini tek tek indirmek durumundasınız. Ancak modu kurmak için Online Content Unlocker’a da ihtiyacınız olacağını unutmayın. Aksi takdirde moda ne yazık ki kullanamıyorsunuz.
 
 
RDR 2'de neler var?
 
Ödüllere doyamayan ve vahşi batı temasıyla beraber karşımıza çıkan yapım, oynanması gereken ve muhakkak yer verilmesi gereken projeler arasında yer alıyor. Oyun içerisinde, bildiğiniz üzere açık bir dünya bulunuyor ve istediğiniz gibi bu açık dünyayı gezip tozabiliyor ve dilediğinizi gerçekleştirebiliyorsunuz.

Arthur Morgan adlı ana karakteri kontrol ettiğimiz ve bu karakterle beraber maceradan maceraya koşabildiğimiz yapımda bir de arka plan hikayesi bulunuyor. Bu arka plan hikayesi ile beraber elbette üst düzey bir yapıya geçiş yapabiliyor ve hem hikayesiyle hem de animasyon ve grafikleri ile beraber adeta oyun göz dolduruyor. Zaten oyun birçok kez yılın ödülü sistemine dahil edilmiş durumda.

Bununla beraber elbette hem oyuncuların hem de medyanın büyük beğenisini kazandı oyun. Çıkış yaptığı günden bu yana hala çok oynanmaya devam ediyor ve oldukça üst düzey bir yapıyla karşımıza çıkıyor. Tam 250 kez tam puan değerlendirme alan bu yapım, gerçekten de Vahşi Batı sistemi ile beraber üst düzey bir yapıyı bizlere sunuyor ve aynı zamanda farklı modlarla ve sınırsız özelliklerle beraber oyuncuların gözlerine dolduruyor.

Oyun içerisinde yer aldığımız süre boyunca açık dünyada gerçekten de ufak detayların oldukça gerçekçi olduğunu ve en küçük detayına kadar düşünülen bir sistemle beraber karşılaştığımızı aktarabiliyoruz. Amerika kıtasında yer aldığımız ve 1899 yılında bulunduğumuz yapımda dilediğimizi gerçekleştirmek için elimizden geleni yapmak durumunda kalıyor ve tek oyunculu kısımda istediğimizi gerçekleştirmek ve görevleri yerine getirmek için elbette büyük bir hayatta kalma mücadelesine atılabiliyoruz.

Oyunun tek oyunculuğu modunun yanı sıra aynı zamanda çevrimiçi çok oyunculu bir modunda da bulunduğunu söyleyebiliyoruz. Bu mod içerisinde elbette diğer oyuncularla beraber oynayabiliyor, kendi karakterinizi geliştirebiliyor, farklı özelleştirmeler yapabiliyor, farklı silahları elinize alabilir ve burada da büyük bir mücadeleye atılabiliyorsunuz. Ancak burada dikkatinizi çekecek tek oyunculuğu mod: Bu mod dahilinde gerçekten de yapılacak oldukça fazla iş olduğunu ve derinlemesine bir sistemle karşı karşıya gelebileceğimizi aktarabiliyoruz.

Oyun içerisinde elbette ana karakterimizle beraber bir çete işine geçiş yapıyoruz. Federal ajanlar ve ülkenin en iyi ödül avcılarının bir araya geldiği yapım içerisinde hem takip görevleri bizlere sunuluyor hem de hayatta kalabilmek için elbette soygunlar yapabiliyor, yağmalara katılabilir ve dövüşlerden çekinmeyerek Amerika'nın kalbine doğru adım atabiliyoruz. Çetin toprakları geçmek zorunda olduğumuz ve her bölge içerisinde farklı ortamlarını atmosferlerin ve zorlukların olduğu bu yapımda elbette gidişatımızı yön vererek her ortamda yapabileceklerimizle değişkenlik gösteren bir sistemle karşı karşıya gelebiliyoruz.
 
 

Oyun içerisinde yer aldığımız süre boyunca gidişatımıza kendimiz yön verebiliyor, farklı hareketlerle beraber çevreye zarar verebiliyor ve canlı ve kalıcı bir dünyanın burada olduğunu aktarabiliyoruz. Oyun içerisinde elbette her ortamda yani her bölgede karşılaşabileceğimiz manzaraların ve ortamların dikkat çekici olarak bizlere sunulduğunu aktarabiliyoruz. Bu sayede oyun içerisinde elbette her bölgeyi gezmek zorunda kalıyor ve buralarda neler olup bittiğini öğrenmek için can atmaya hazırlanabiliyoruz.

Bunun dışında yine her bölge içerisinde farklı NPC'ler bulunuyor. Bu NPC'lerle beraber istediğimiz şekilde etkileşime girebiliyor, onlardan geri dönüş alabiliyor, görevler alabiliyor ve onların nasıl bir hayat tarzı yaşadığını da oradan öğrenebiliyoruz. Aynı zamanda burada her bir karaktere farklı bir arka plan hikayesi bulunuyor. Bu hikayelerle beraber de elbette oyunda güzel bir yer edinebiliyor ve hangi karakterin hangi yaşamdan ve zorluklardan geldiğini burada doğrudan görebiliyoruz.
 
Bu da oyunda yer alan detayları ve gerçekçiliği artıran unsurlar arasında bulunuyor. Bu unsurlarla beraber istediğimizi gerçekleştirebiliyor ve elimizden geleni yapmaya koyularak farklı görevlere doğru adım atabiliyoruz. Her göreve burada farklı şekillerde yaklaşabiliyoruz. Çünkü bu görevlerdeki sistemlerle beraber elbette istersek gizli gidebiliyor istersek de doğrudan siper çatışmalarına adım atabiliyoruz. Dolayısıyla oyun içerisinde elbette yapacaklarımızla beraber gerçekten görevlerin nasıl tamamlanması gerektiğini karar verebiliyor ve burada güzel bir deneyimle beraber görevleri tamamlayarak çeşitli ödüllerinde geliştirmelere sahip olabiliyoruz.

Yukarıda bahsettiğimiz gibi 1899 yılının Amerika'sında yer aldığımız yapımda elbette Vahşi Batı teması işleniyor ve şapkamıza taktığımız esnada ve atımızı atladığımız durumda doğrudan açık dünyaya gezip tozabiliyoruz. Oyunda elbette binek hayvanlar bulunuyor ve bu binek hayvanların en önemlisi olarak at karşımıza çıkıyor. Atımıza atlayarak istediğimiz gibi farklı bölgelere doğru gidebildiğimiz ve bu bölgeleri keşfedebildiğimiz yapımda gidişatımıza yön vererek elbette oldukça güzel atmosferlerde kendimizi bulabiliyor ve buraları keşfetmek tamamen bizim işimiz oluyor. Zor bir seçimle karşı karşıya kalan ana karakterimizi elbette yaptığı seçimleri sonucuna doğrudan oyun içerisinde görebiliyor ve bu seçenek dahilinde onu yetiştiren çeteye sadık mı kalacak yoksa kendi ideallerinin peşinden mi gidecek gibi bir sorunun cevabını burada da oradan görebiliyoruz. Dolayısıyla oyun içerisinde aslında bunun çabasını verecek ve buna göre yapacağını hamleleri gerçekleştirebileceksiniz.
 
 

Oyunda aynı zamanda arka planda gerçekten güzel bir sürükleyici bir hikaye bulunuyor ve hatta oyunun sonuna doğru gerçekten duygularınıza hakim olamayacak ve ciddi bir duygusal hikaye içeriği ile karşı karşıya kalabileceğinizi vurgulamak istiyoruz. Bunun dışında elbette burada herhangi bir hikaye içeriğiyle sizlere detaylı bir anlatım yapmayacak ve herhangi bir spoiler yeme durumunuzda yer almıyor. Dolayısıyla oyunda gerçekten de oynamanız gereken ve muhakkak yer vermeniz gereken bir dünyanın bulunduğunu söyleyebiliyor ve bu oyunu oynadıktan sonra elbette çıtanız biraz daha yüksek olacağından dolayı belki de diğer oyunları artık beğenmeme durumuna geçiş yapabilecek ve buna göre de kendi oyun kültürünüzü geliştirebileceksiniz.
 
İlk olarak konsola çıkışını gerçekleştiren, daha sonra ise PC platformuna gelen bu yapım, elbette PC'ye özel özelleştirmeleri, grafik seçeneklerini ve geliştirmeleri içeriyor. PC sürümünde oyun daha gerçekçi ve daha derin bir deneyim sunmayı hedefliyor ve yeni grafik ve teknik geliştirmelerle beraber açık dünyanın tadını çıkarabiliyorsunuz. Geliştirici ekibin belirttiğine göre elbette PC sürümünde açık dünyanın her köşesinde farklı ayrıntılarla karşı karşıya kalıyor ve bu köşelere canlılık kazandırmak için elbette piyasada sağlanan teknik desteklerle beraber bu durum gerçekleşiyor.

PC'de yer aldığımız süre boyunca elbette teknik geliştirmeler arasında gece ve gündüz ışığının doğru bir şekilde yansıtılması ve bu iyileştirmelerin bizlere sunulması yer alıyor. Dolayısıyla oyun içerisinde gerçekçi bir yapı olduğundan dolayı elbette gece ve gündüz döngüsüyle beraber ortamın nasıl değiştiğini, gece olunca ortamlardaki aydınlatmaların doğru bir şekilde çalıştığını aktarıldığını ve çok daha fazlasının burada olduğunu görebiliyoruz.

Bunun dışında elbette oyundaki tüm mesafelerde gelişmiş yansıma ve yüksek çözünürlükte gölgelendirme sistemleri ile beraber oyunda daha gerçekçi ve daha net bir görüntü elde edebiliyor ve bu da oyundaki hem grafikleri hem de animasyonları ve gerçekçiliği yükselten unsurlar arasında bulunuyor. Bu tarz detaylarla beraber zaten oyunda doğru bir şekilde yer alabiliyor ve elimizden geleni yapmaya koyularak burada hızlı bir şekilde ilerleyebiliyoruz. Bu tarz detaylarla beraber oyun gerçekten de üst düzey bir performans ve grafik animasyon stiliyle karşılıyor ve oyuncular herhangi bir şekilde grafiklerden ve animasyonlardan şikayet etmeyecek ve aksine oldukça şaşıracağı bir sistemle karşı karşıya gelebilecek.

Bunun dışında yine PC platformu içerisinde teknik detaylar ve sistemler arasında bitki ve hayvanların daha yoğun bir gerçekçilik kazandıran mozaik ağaç dokuları ve gelişmiş ot ve hayvan kökü dokularının bulunduğunu aktarabiliyoruz. Bu sayede elbette oyunda daha gerçekçi bir hava kazanmış durumda ve hem bitki ve hayvanlara gelen bu dikkat çekici detaylar hem de ağaçların da dokularına daha gerçekçi bir şekilde yansıtılması doğanın ne kadar güzel bir şekilde bizlere sunulduğunu göstergesi olarak karşımıza çıkıyor. Dolayısıyla oyun içerisinde elbette üst düzey bir yapı elde ederek özellikle PC tarafında daha büyük geliştirmelerin olduğunu vurgulamak gerekiyor.
 
 

PC sürümünde sadece bu destekler değil aynı zamanda daha net bir görüntüye kavuşturan ve üst düzey bir şekilde bizlere sunulan HDR desteği de bulunuyor. Bu destekle beraber elbette oyunun daha net bir şekilde ve daha yüksek çözünürlükte bir şekilde bizlere sunulacağını söyleyebiliyoruz. Bu destekle beraber 4K ve üzeri ekranlarda mükemmel bir görüntülenme elde edebiliyor ve aynı zamanda çok ekranlı kurulum yani birden fazla monitöre sahipseniz burada HDR desteğini aktif hale getirerek görüntü kalitesine daha da zirveye ulaştırabiliyorsunuz. Geniş ekran yapılandırmaları ile beraber daha net bir şekilde ilerleyebileceğiniz ve daha yüksek görüntülere geçiş yapabileceğiniz yapımda tüm detayları hakim olabiliyor ve en iyi şekilde oyundaki yerinizi alabiliyorsunuz. Zaten gözlerinizin bayram edeceği bir yapıyla karşı karşıya gelebiliyorsunuz diyebiliriz.
 
Üst düzey PC geliştirmeleriyle beraber gerçekten güzel bir şekilde yer alabileceğiniz bu yapımda, muazzam bir açık dünya bulunuyor. Bu açık dünya içerisinde istediğiniz gibi yer alabiliyor ve açık dünyada elbette yapacağınız her hamleyle beraber aslında canlı dünyanın sonuçlarına katlanabiliyorsunuz. Örneğin, bir NPC'yi öldürdükten sonra elbette o NPC'nin öldürülmesiyle beraber ortamdaki havanın bir anda değiştiğini ve diğer gören kişilerin de bu duruma farklı tepkiler verdiğini görebiliyoruz. Dolayısıyla oyunda canlı bir dünya bulunuyor ve yaptığınız her hamlede bu dünyanın gidişatını ve ortamını etkiliyorsunuz.

Bunun dışında oyunda elbette oldukça ayrıntılı bir dünyanın olduğundan bahsedebiliyoruz. Örneğin, oyun içerisinde büyük bir kalası testereyle beraber kesmeye çalışan bir işçi bulunuyor. Bu işçi aslında bu kalası yavaş yavaş kesmeye hazırlanıyor ve sürekli olarak aynı animasyon burada karşımıza çıkmıyor. Dolayısıyla belli bir süre sonra işçinin bu kalasını kestiğini ve yerine yenisini getirdiğini görebiliyoruz. Bu da oyun içerisinde gerçekçi bir yapının olduğunu göstergesi. Bunun dışında elbette yemek yiyen birinin tabağındaki yemeklerin azalması gibi birçok detayında da olduğunu söylemekte fayda var. Dolayısıyla bu oyun, detay konusunda gerçekten de çığır açan bir yapıya sahip ve bununla beraber elbette siz de gidişatınıza yön verebilir ve büyük bir maceraya atılabilirsiniz.
 
 

Oyun genel olarak bu tarz detaylarla beraber bizlere sunuluyor ve Vahşi Batı temasından hoşlanıyorsanız aynı zamanda açık dünya içerisinde kendinizi bırakmak istiyorsanız muhakkak bu oyuna bir göz atmak isteyebilir ve bir de şans vermek isteyebilirsiniz. Zaten bu oyunu muhakkak ömrünüz boyunca oynamanız gerekir ve sizlere büyük oranda tavsiye ediyoruz. Dolayısıyla oyunun elbette isterseniz PC sürümünü isterseniz de konsol sürümünü elinize alabilirsiniz, hangi cihazınız bulunuyorsa oynayabilir ve geri dönüşlerinizi bu habere yapabilirsiniz. Umarız ki güzel oyunlarla karşı karşıya kalır ve bu çapta büyük bir oyunla beraber de tekrar karşılaşabiliriz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming oyun haberler 2024
World of Warcraft Unreal Engine 5'e Taşındı: İşte Görüntüler Esports World Cup 2024 LoL Turnuvasının Şampiyonu T1 Oldu!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

8.7.2024 13:56:14

+1
Online modda olan hayvanlar 'Naturalis t'ünün mesleği ile gelen hayvanlar. Misal panter var ana hikayede ama tek tip. Online da ise 2 tip var. Keza aynı şekilde bizon, ayı. Temelde aynı hayvan , skin farklı

JaReD22

8.7.2024 10:58:28

0
Nasıl yani online modda olup hikaye modunda olmayan hayvanlar mı var
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız