Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

PS4 Kamerası için Sesli Komut Desteği Onaylandı


    Biliyorsunuz Kinect'in en önemli özelliklerinden biri de sesli komut desteğinin olması. Sony de Playstation 4'ün kamerasında benzer bir özelliğin olacağını onayladı. Yetkililerin açıklamasına göre PS4 kamerası ses tanıma sistemine sahip olacak, dolayısıyla sesli komut desteği de sunacak diyebiliriz.
 
    Şu an için bu özelliğin ayrıntılarına girilmese de konsolun piyasaya çıkış tarihine doğru daha ayrıntılı bilgilerin paylaşılacağını söyleniyor. Hiç kuşkusuz PS4 kamerasının geliştirilmesi, Kinect'in "özel" bir cihaz olma niteliğini de etkileyecektir.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak polygon sony playstation 4 ps4 playstation next gen
Cliff Bleszinski'nin Projesinden Yeni Bir Görsel Whore of the Orient İsmi Tartışmalara Yol Açtı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Krauser ll

3.9.2013 20:06:15

0
quote:

Orijinalden alıntı: DeadBoyzWonder oley
saddsaasddassda

BSC Misafiri

3.9.2013 04:15:38

0
18.36 daki bsc misafiri bilip bilmeden abuk subuk konusmasenve senin gibi xbox fanboylari once arastirin ney ney degil ogrenip sonra konusun bos bos konusuyosun. O kinect dedigin aletten once ps2 de eyetoy die kamera vardi bu nesilden onceki nesilde boyle salak salak konusuyorsunuzya uyuz okuyorum sizlere.

Virtual Reality

2.9.2013 23:46:10

0
Artık TV. TV. TV. TV. TV. TV. TV. TV. TV. TV. TV. TV. TV. TV. TV. TV. TV. TV. TV. TV. TV. TV. TV. TV. TV. TV. TV. TV. TV. TV. TV. TV. TV. TV. TV. TV. SPORTS. SPORTS. SPORTS. SPORTS. SPORTS. SPORTS. SPORTS. SPORTS. SPORTS. SPORTS. SPORTS. SPORTS. SPORTS. SPORTS. CALL OF DUTY. CALL OF DUTY. CALL OF DUTY. CALL OF DUTY. CALL OF DUTY. CALL OF DUTY. CALL OF DUTY. CALL OF DUTY. CALL OF DUTY. CALL OF DUTY. CALL OF DUTY. CALL OF DUTY. CALL OF DUTY. CALL OF DUTY. CALL OF DUTY. CALL OF DUTY. CALL OF DUTY. CALL OF DUTY. CALL OF DUTY. CALL OF DUTY. CALL OF DUTY. CALL OF DUTY. CALL OF DUTY. CALL OF DUTY. CALL OF DUTY. CALL OF DUTY. DOG.DOG.DOG.DOG.DOG.DOG.DOG. TV. TV. TV. TV. TV. TV. TV. TV. TV. TV. TV. TV. TV. TV. TV. TV. TV. TV. TV. TV. TV. TV. TV. TV. TV. TV. TV. TV. TV. TV. TV. TV. TV. TV. TV. TV. TV. TV. TV. TV. TV. TV. TV. TV. TV. TV. TV. TV. TV. TV. TV. TV. TV. TV. TV. TV. TV. TV. TV. TV. TV. TV. TV. TV. TV. TV. TV. TV. TV. TV. TV. TV. PLAYSTATION GO HOME diyebileceğiz

BSC Misafiri

2.9.2013 18:36:25

0
gerçekçi olalım kinect ile yarışamaz. fakat bir sonraki sistem için alt yapı oluşturabilir.

redspawn

2.9.2013 10:15:59

-1
Evet sonunda olan oldu Xbox son koşuda boylece tarih oldu. 100 dolarlık fark için atik sadece bizim tv destegimizde var dicekler ama saden oyuncu adamin tv de. Ne isi var demi?

Darthclone

2.9.2013 09:16:46

-2
oley
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
PlayStation 4
+ TAKİBE
AL
143 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız