Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Öldükten Sonra Steam Hesabınıza Ne Olacak? İşte Cevabı

 
 
PC oyuncularının uğrak noktası olan Steam platformunda şu anda gündem olan bir konu yer alıyor. Konu dahilinde öldükten sonra Steam hesabımıza ne olacağının cevabı aranıyor. Birçok söylentinin ardından Steam destek ekibinin bu soruya net bir cevabı bulunuyor.
 
Steam hesabı herhangi bir şekilde devredilmiyor 
 
 
 
ResetEra kullanıcısı delete12345 destek ekibine “Hayatımızı kaybedersek Steam hesabımıza ne olacak?” cümleleriyle bir soru yöneltti ve vefat ettikten sonra Steam hesabının başka birine aktarılıp aktarılmayacağını sordu. Destek ekibi ise bu soruya karşılık şu yanıtı verdi:
 
“Steam hesabınızı vasiyet yoluyla herhangi birine transfer edemezsiniz. Ne yazık ki Steam hesabınız ve hesapta yer alan oyunlar hiçbir şekilde devredilemez. Aynı zamanda Steam destek, bir başkasının hesabına erişim imkanı da sunmaz.”
 
Elbette bu yanıtın ardından hemen hemen herkes Steam kullanıcı adını ve şifresini sevdiği birisine verebileceğini düşünebilir. Ancak Steam abonelik sözleşmesi çerçevesinde böyle bir şey yaparsanız açıkça kuralları ihlal etmiş olursunuz. Dolayısıyla ilerleyen süreçte hesabınız bir başkası tarafından kullanıldığı açığa çıkarsa kapatılma riski taşıyabilir.

Bu haberin bağlantısı
URL
oyun haberler 2024
Dragon's Dogma 2'nin 40 Günde 3 Milyon Adet Sattığı Açıklandı PlayStation Plus'a Haziran Ayında Gelecek Oyunları Açıklandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

30.5.2024 12:55:56

0
Saçmalığa bak ben para verirken sadece kendime alıyprum diye birşey diyormuyum ki başkasına veremeyim acaba toplu bir şekilde steam hakkında paylaşım yapılsa bu konuda farklı bir karar alırlar mı

BSC Misafiri

30.5.2024 10:17:29

0
O hükümler genel işlem şartı statüsünde olup ilgili hükümler hukuka aykırılık teşkil etmektedir. Dijital miras vardır.

BSC Misafiri

29.5.2024 23:33:14

0
vaktiyle john travolta idi sanırım apple hesabını ve bu hesapla aldığı şarkıları öldükten sonra yakınlarına devretmek istedği için dava açmış ve kaybetmişti diye hatırlıyorum. yani bu tarz telif dahilindeki ürünler için yaygın bir prosedür... ama değil sıradan, ünlü birinin herhangi bir hesabını vakit ayırıp bulup engelleyeceğini zannetmiyorum.

Sarohan

29.5.2024 21:24:16

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Öldükten sonra ne olacağı belirsiz, bir de Steam hesabını mı düşüneceğiz?
Lan amma boş yaptınız iki kelâm konuyla alâkalı bir şey yazın bari işiniz gücünüz boş konuşmak.

narkotik_1989

29.5.2024 19:54:01

0
Hesabımı sahiplenmek isteyenler dm den başvuru yapabilir
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın

alex59

29.5.2024 19:14:59

0
Böyle saçmalık mı olur ben oyunlara para verirken ölene kadar bende kalabilir diye bir anlaşma mı yapıyorum bu ne saçmalık böyle ben oyunları satın alıyorsam en azından 1. derece yakınım olan bir kişiye devredebilmeliyim.

lextor

29.5.2024 17:03:36

+1
Ana konuya odaklanmak lazım. Dijital dünyada hiçbir şeyin sahibi olamazsınız. Siz sadece telif ücretini ödersiniz. Aldığınız dijital ürünün sahibi isterse bunu sizden geri alabilir. Bkz. Ubisoft the crew

BSC Misafiri

29.5.2024 10:33:20

+1
Boş bir haber. Vermek istesem email şifre belli öldüğümü nereden anlayacak gider veririm başkasına. Giriş yapılan email'in bilgilerini de veririm. Hadi banla yiyorsa.

BSC Misafiri

28.5.2024 23:50:21

0
quote:

Orjinalden alıntı: Dhalsim akp el koyuyor. iyi para veren fakirlere devrediyor. tasarruf için. şaka şaka elinden gelse yapar manasında düşün. şaka şaka akpli isen dünyada zerre iyilik yapmayıp çalıp çırptığın için cennet falan bekleme. steam hesabını da zebanilere iyilik !! için hediye et.. biz emanetçiyiz de.. hadi cehenneme daha hitler, ebu cehil falan var sırada..
O değilde siz niye böylesin normal insan gibi davranasına biraz toksikliğini her ortam saçmayın.

LaQuincia

28.5.2024 20:59:19

0
Tüh ya öldükten sonra hesabımı bağışlayamayacağım. Gitti sevaplar.

Dhalsim

28.5.2024 19:57:41

+1
akp el koyuyor. iyi para veren fakirlere devrediyor. tasarruf için. şaka şaka elinden gelse yapar manasında düşün. şaka şaka akpli isen dünyada zerre iyilik yapmayıp çalıp çırptığın için cennet falan bekleme. steam hesabını da zebanilere iyilik !! için hediye et.. biz emanetçiyiz de.. hadi cehenneme daha hitler, ebu cehil falan var sırada..

BSC Misafiri

28.5.2024 18:17:43

0
ulan hesap kitap var, günahlarımı düşünüp chennemde yanıcakmıyım acaba diye düşünmek yerine satın aldığım oyunlarımı düşünücem, inanmasa bile insan yine bi düşünür insan acaba cehennem var mı diye...

BSC Misafiri

28.5.2024 18:17:26

0
Öldükten sonra ne olacağı belirsiz, bir de Steam hesabını mı düşüneceğiz?
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız