Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Mumya'nın Oyunu Geliyor: The Mummy Demastered

 
     Geçtiğimiz aylarda beyaz perdeye tekrar çıkartma yapan ve başrollerinde Tom Cruise, Russell Crowe gibi isimlerin bulunduğu Mumya filminin oyunu duyuruldu.
 
     Yapımcı Universal stüdyoları ile partnerliği bulunan WayForward tarafından yapılan duyuruyla birlikte oyuna ait ilk video da yayınlandı. 2 boyutlu bir aksiyon oyunu görüntüsü çizen yapım için henüz net bir çıkış tarihi belirtilmedi. Princess Ahmanet ve beraberindeki doğa üstü güçlere tanıklık ederek ilerlemeye çalışacağınız The Mummy Demastered'ın tanıtım videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak mynintendonews mumya tom cruise russell crowe the mummy demastered
Avalanche Studios Bir Sonraki Nesil Konsollara Oyun Geliştirmek için Programcı ve Yönetmen Arıyor Torchlight Yapımcısının Yeni Oyunu Hob Bugün Çıkıyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

26.9.2017 15:46:29

0
O nası mumya la :) Filim şeysi sandım bende :D

The_Rahip

26.9.2017 12:14:59

0
Bu nesilin en güzel yanı 2D oyunların yeniden hayat bulması oldu. Blasphemous, Last Night ve The Mummy Demastered'i birçok AAA kalite oyundan daha büyük bir heyecanla bekliyorum.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız