Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Monster Hunter 4'ün Dağıtım Sayısı 4 Milyonu Geçti


     Monster Hunter serisi özellikle Japonya'da çok popüler. Japonya'da konsol sattıran oyun olan Monster Hunter'ın serideki en yeni oyunu Monster Hunter 4 de oldukça başarılı oldu. Capcom tarafından yapılan açıklamaya göre Monster Hunter 4 bugüne kadar 4 milyondan fazla dağıtıldı. Tabi 4 milyonluk miktarın içinde e-shop yoluyla oyunu indirmemize yarayan kartlar da bulunuyor.
 
    Diğer taraf tan Monster Hunter serisinin bugüne kadar 28 milyon adet sattığı belirtiliyor. Seri ilk olarak 4 Aralık 2004 tarihinde piyasaya çıkmıştı. 10 yıl içinde 28 milyonluk satış miktarının çok büyük bir başarı olduğunu belirtelim. Ne de olsa bu miktarın çok büyük bir bölümü Japonya'da gerçekleşti.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu monster hunter monster hunter 4 monster hunter 3d monster hunter 3ds
Take Two: Yeni Nesil, Bu Nesilden Fazla Satabilir Yeni Tales Oyunu Önümüzdeki Hafta Duyurulacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Dictattor

6.12.2013 00:47:48

0
ÇÖP

emin-hawk

4.12.2013 12:25:52

0
Küfredicem bende şimdi nintendo ya az kaldı... Ya bunların yüzünden gitti güzelim Monster hunter serisi negüzel PS3 için gelecekti bunlar kaptılar.

BSC Misafiri

4.12.2013 11:24:52

+2
Nintendo ve Microsoft'un Türkiye bakışı aynı. Birisi neredeyse hiç girmedi diğeri arkada distributor bile birakmadan çekti gitti. Yurt disindab getirtme sansim olmasina ragmen Wii dahil öncesine kadar hemen hemen tüm konsollarini garantisi ile tr içinden aldım. Ben ülkemde var olmayan firmaların ürünleri ile ilgilenmeyi bu sebeple bıraktım. Hele Nintendo küfür eder gibi gitti.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Monster Hunter 4 Ultimate
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız