Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Macera Oyunu Creatures of Ava, 7 Ağustos'ta Xbox Series ve PC için Çıkıyor

 
 
Yayıncı 11 bit studios ve geliştiriciler Inverge Studios ve Chibig, yaratıkları ehlileştiren aksiyon macera oyunu Creatures of Ava'nın Steam, Epic Games Store, Microsoft Store ve GOG aracılığıyla Xbox Series ve PC için 7 Ağustos'ta çıkış yapacağını duyurdu. Ayrıca Xbox Game Pass aracılığıyla da satışa sunulacak.
 
Heyecan dolu bir aksiyon-macera, yaratık kurtarma oyununda empatinin sana rehberlik etmesine izin ver. Gezegeni yaşamı tehdit eden bir enfeksiyondan kurtarma umuduyla Ava'nın yaratıklarını tanıyıp evcilleştir ve çeşitli ekosistemlerde onların sana yol göstermelerine müsaade et.
 
Seni vahşi canlılarla dolu bir gezegeni keşfetmeye davet eden eşsiz bir yaratık kurtarma oyunu olan Creatures of Ava'ya hoş geldin. Neşe ve merak uyandıran canlılar gezegeni dolaşman ve çevresel zorlukları çözmen için eşsiz bir bağ ile onların özelliklerini kullanmanı sağlar. Bir zamanlar zararsız olan yaratıklar onları saldırganlaştıran bilinmeyen bir enfeksiyona yenik düşmek üzereler, bu yüzden onları kurtarma görevini acilen yerine getirmelisin.
 
Tanıtım Videosu 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Macera Creatures of Ava Xbox Series PC aksiyon
Darkest Dungeon II Switch Konsoluna Geliyor Arcade Klasiği Marvel vs. Capcom Fighting Koleksiyonu Duyuruldu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız