Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

KILL KNIGHT 3 Ekim'de Konsollar ve PC için Piyasaya Çıkıyor

 
 
Arcade'den esinlenen izometrik aksiyon nişancı oyunu KILL KNIGHT, geliştirici PlaySide Studios'un duyurduğu üzere 3 Ekim'de PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch ve Steam üzerinden PC için piyasaya sürülecek. PlayStation 4 ve Xbox One sürümleri yeni duyuruldu.
 
Oyun açıklaması ise şu şekilde:

KILL KNIGHT, son derece tepkisel bir arcade esintili izometrik aksiyon atıcısıdır. Sonsuz acıya mahkûm, gizemli bir arenanın derinliklerinde, diğer dünyadan dehşet sürülerini yok etmek için yıkıcı silahlardan oluşan bir cephanelik kullanmalısın ve İÇİNDEKİ ŞEYTANI ELE GEÇİR.
 
Bir zamanlar sadık bir şövalye, ihanete uğramış ve uçuruma sürgün edilmiş. Yeniden canlandırılmış zırhın içinde kirletilmiş bir ceset. Ebedi bir ölüme yükseliyorsun. "ŞÖVALYE ÖLDÜR" olarak damgalanmışsın, tek bir amacın var: SON MELEĞİ ÖLDÜR.
 
Öteki dünyadan gelen saldırılara karşı hayatta kalın ve Şövalye Cephaneliğiniz için güçlü yeni ekipmanların kilidini açmak için zorlukları tamamlayın ve benzersiz oyun tarzınızı geliştirin. KILL KNIGHT'ın tabanca, ağır silah, kılıç ve zırh dizisinin özel yeteneklerini ve ateş modlarını kullanmayı öğrenin. Mücadelenizi arkadaşlarınıza ve düşmanlarınıza karşı küresel liderlik tablolarına taşıyın. Cesaretiniz varsa girin, Şövalye ve katliamın tadını çıkarın.
 
Duyuru Videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu KILL KNIGHT PlaySide Studios PlayStation 5 Xbox Series PlayStation 4 Xbox One Switch PC
Strateji Oyunu Heroes of Might and Magic: Olden Era, PC için Duyuruldu The Stone of Madness 2025'in Başlarında Piyasaya Sürülecek

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız