Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Is It Wrong to Try to Pick Up Girls in a Dungeon?Familia Myth Battle Chronicle, Mobil için Duyuruldu

 
 
Savaş aksiyon RPG Is It Wrong to Try to Pick Up Girls in a Dungeon?Familia Myth Battle Chronicle, iOS ve Android için duyuruldu. Japonya'da 2023 baharında uygulama içi satın alımlarla oynaması ücretsiz bir oyun olarak piyasaya sürülecek.
 
Orijinal seride görünen özel hareketler de dahil olmak üzere basit ama derin savaşlarda çeşitli saldırı ve kaçınma araçlarıyla heyecan verici aksiyonun tadını çıkarın. "Maceracı", "Yardım" ve "Sahne Kartları" gibi birden fazla eğitim öğesini birleştirerek kendi partinizi oluşturun ve bir maceraya atılın. Ek olarak, sizin dışınızdaki herkesin düşman olduğu bir battle royale modu ve otomatik oynanan savaşlar mevcut. Bell Cranel ve Hestia gibi tanıdık karakterlerle zindana çıkın!
 
Tanıtım Videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Is It Wrong to Try to Pick Up Girls in a Dungeon?F iOS Android
Ocak 2023 için Ücretsiz Xbox Live Gold Oyunları Açıklandı S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl için Oynanış Fragmanı Yayınlandı

Settlers

30.12.2022 21:32:28

0
Bu Japon yapımcılar, neden oyunlarının adıyla hikaye yazıyorlar acaba? Yoksa İngilizce'ye çevrilince mi böyle uzuyor?
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız