Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

IO Interactive Yeni Bir IP Üzerinde Çalışıyor

 
   Yeni işe alım listesine göre, Hitman'in geliştiricisi IO Interactive Unreal Engine kullanarak yeni bir IP üzerinde çalışıyor.
 
   Kopenhag/Danimarka merkezli stüdyo Unreal Engine'de oyun mekaniğini prototipi tasarlamak için bir gameplay programcısı arıyor. İstenilen özellikler ise; "yapay zeka, fizik, animasyon, AAA oyunlarda oynanış mekaniği deneyimi, konsollar ile PC oyunu projelerinde deneyim, C ++'da ve Unreal Engine'de derin becerilere ve deneyime sahip olma.
 
   2000 yılından bu yana geliştirdikleri Hitman oyunları dışında IO Interactive stüdyosunu Freedom Fighters, Mini Ninjas, Kane & Lynch: Dead Men ve Kane & Lynch 2: Dog Days oyunları ile tanıyoruz. Stüdyonun en son çıkardığı oyun Hitman (2016) şu anda ilk sezonun tüm bölümleri ile birlikte ulaşılabilir durumda. IO Interactive stüdyosunun yapımcısı Hakan Abrak oyunun ikinci sezonunu resmi olarak onayladı.  

Bu haberin bağlantısı
URL
Hitman 2015 Square Enix Io Interactive Xbox One PlayStation 4 PC Action
Syberia 3 Çıkış Tarihi Duyuruldu Nintendo Switch Çıkışında İnternet Tarayıcısı Desteklemeyecek
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

9.2.2017 22:48:55

0
ne var freedom fighters 2 yapsalar. ölürmüsünüz

2K

9.2.2017 20:57:24

0
quote:

Orijinalden alıntı: srknbyz yeni bir ip denmiş.
Evet hocam haklısınız mesajın yarısında kafa gitmiş.

Rogue Agent

9.2.2017 16:56:29

0
son hitmani episodic mantıkla batırdıklarını düşünüyorum. hitman reboot için çok erken ve gereksizdi hala sezon 2 üzerine gidiyorlar, hitman yerine artık yeni bir ip üzerine odaklanmaları gerekiyordu bence çoktan

iamburak

9.2.2017 16:52:55

0
Keşke Freedom Fighters 2'yi yapsalar

Rogue Agent

9.2.2017 16:51:03

0
yeni bir ip denmiş.

2K

9.2.2017 15:35:07

0
Hitman hayranı biri olarak Hitman: Absolution'ı hiç beğenmemiştim bence Hitman ismine yakışır bir oyun değildi. Zaten karakterin dışına çıkan birçok olay vardı, bölüm tasarımı olarak da diğer oyunlar kadar başarılı değildi. Fakat yeni Hitman'i çok beğendim sadece 3 bölümde her şeyi yapayım diye oynarken 3 bölüme çok rahat 40 saat harcadım. Bir anda 40 saat oynadığım için ufak bir ara verdim ama devam edeceğim. Ellerinden geldiğince eski Hitman'lere dönmeye çalışmışlar umarım bunu göz önüne alarak yeni oyunlarını tarzı ne olursa olsun hayranlarını düşünerek yaparlar. Ben yeni bir Freedom Fighters görmek isterim yıllar sonra fakat Hitman Absolution da birçok Kane and Lynch göndermesi hatta direk karakterler vardı o yüzden yeni bir Kane and Lynch oyunu olabilir.

turbo-powwer

9.2.2017 14:29:53

0
Kendi berbat eski nesil oyun motorları yerine Unreal tercihi iyi olmuş [:'(]
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Hitman (2016)
+ TAKİBE
AL
25 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız