Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

EMEA Masters Summer 2024'te Büyük Final Belli Oldu!

 
 
     League of Legends EMEA bölgesi takımlarının mücadele ettiği EMEA Masters Summer 2024 turnuvasında büyük final karşılaşması belli oldu! LFL ligi takımları Team BDS Academy ve Vitality.Bee büyük finale adını yazdırmayı başardı.
 
     Çeyrek final karşılaşmalarının sonucunda; Team GO karşısında 3-1 galibiyet elde eden Vitality.Bee ile Los Heretics'i 3-0 mağlup eden Team BDS Academy adını büyük finale yazdırmayı başardı.
 
     Team BDS Academy ve Vitality.Bee, Fransız ligi LFL Summer 2024'ten EMEA Masters'a katılmaya hak kazandı. Aynı ligde mücadele eden iki takımdan Team BDS Academy ligi şampiyon, Vitality.Bee ise 3. olarak tamamladı. 
 
     Büyük final karşılaşması 5 maçlık seri formatında 30 Ağustos Cuma günü gerçekleşecek. Turnuvanın şampiyonu 50.000 Euro para ödülünün sahibi olacak. 

Bu haberin bağlantısı
URL
league of legends riot games pc rts mmo
Starfield: Shattered Space Ek Paketinin Çıkış Tarihi Açıklandı İlgi Çekici Aksiyonuyla SPINE İçin Hikaye Fragmanı Yayınlandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
League of Legends
+ TAKİBE
AL
43 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız