Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Alan Wake'ten Esinlenen WILL: Follow The Light Duyuruldu

 
 
Geliştiriciliğini TomorrowHead Studio’nun üstlendiği birinci şahıs kamera bakış açısına sahip hikaye odaklı macera oyunu WILL: Follow The Light resmi olarak duyuruldu. Açıklanan detaylara göre oyun PlayStation 5, Xbox Series ve PC (Steam) için şu anda geliştirme aşamasında. Ayrıca oyunun 2025 yılı içerisinde piyasaya sürüleceğini doğrulayabiliyoruz.
 
Alan Wake'ten esinlenen dikkat çekici bir yapım
 
 
 
Dikkat çekici sanat tasarımı ile ön plana çıkmaya hazırlanan yapımda sular üzerinde yelken açabiliyor ve sevdiklerimize geri dönmenin bir yolunu aramaya çalışıyoruz. Sert kuzey iklimlerinde bulunduğumuz yapımda kara kışı iliklerimize kadar hissedebiliyor ve tamamen tek oyunculu bir yolculuğa çıkmaya hazırlanıyoruz.
 
WILL: Follow The Light içerisinde ışığı takip edip sevdiklerimize kavuşmak temel hedefimiz olarak karşımıza çıkıyor. Geliştirici ekibin belirttiğine göre oyunda büyüleyici bir hikaye anlatımı yer alıyor ve hikaye ile atmosfer oldukça güzel bir şekilde harmanlanıyor.
 
Bağımsız stüdyo TomorrowHead tarafından bizlere sunulmak istenen yapım, olay örgüsüyle, görselliğiyle ve atmosferiyle Alan Wake'ten esinleniyor.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu oyun haberler 2024
Sea of Thieves'in Playstation 5 Satış Sayısı Açıklandı Sniper Elite Geliştiricisinden Atomfall'un Çıkış Tarihi Açıklandı

BSC Misafiri

24.8.2024 00:04:08

0
ilhamı walk sim olarak mı almış.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız