Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »
HABERE ATLA YORUMLARI GÖR YORUM YAZ

Sony: "PlayStation 4'e Daha Var"

Daha bir süre oyuncular tarafından hazırlanmış bu konsept tasarımlara bakmakla yetineceğiz.
 
     PlayStation'ın Kuzey Amerika patronu Jack Tretton'ın açıklamalarına göre PlayStation 3'ün veliahtı için daha çok beklememiz gerekecek. Tretton'ın Forbes'a yaptığı açıklamaya göre şirket şu an için PlayStation 3 ve Vita'ya yoğunlaşmış.
 
     Tretton, şu anki teknolojinin zaten yeterince gelişmiş olduğunu ve limitleri zorladıklarını söylüyor. Rakiplerinin rekabet edebilmek için PlayStation 3'te zaten bulunan özellikler eklemeye çalıştıklarını da ekliyor. PlayStation 3'ün geliştirilme evresinde çok büyük yatırımların yapıldığını ve şu an karşılığını gördüklerini, bir süre daha PlayStation 4'ü beklemememiz gerektiğini belirtiyor.
 
     Nintendo'nun 2012'de çıkacak yeni konsolu ve Microsoft'un 2013'te çıkacağı söylentileri dolaşan bir sonraki konsolu Tretton'ı pek etkilememişe benziyor. Nintendo'nun duyurusu için "Biz bunu 2006'da yapmıştık" diyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
playstation 3 PS3 ps3 slim Sony PlayStation 4 PS4
Little Big Planet 2'nin Move DLC'sinden Ayrıntılar Dungeon Siege 3 Çıktı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

29.6.2011 16:11:24

0
acaba playststion 4 de crysis 2 çıkacakmı bide 3D olarak playstation 3 de çıktı 3D olarak playststion 4 kesin 2012 de çıkacak yada sonlarında

BSC Misafiri

29.6.2011 15:44:10

0
playstation 3 de 3D çıktı onlarda crysis 2 ve pes 2011 playstation 4 de pes 2012 3D çkacak playstation 4 de acaba hangi oyunlar çıkacak çok merak ediom pes 2012 çıkacak 3D olarakda çıkacak playstation 4 2012 de çıkacak

kudretozbay

24.6.2011 11:27:27

0
quote:

Orijinalden alıntı: Admin Haha komedisiniz ya . neyin grafiğini beğenmiyorsunuz kardeşim ! .Dandik bi işe yaramayan tv lerde oynuyorsnuz sora ps3 ölmüş gibi konuşuyorsunuz yapmayın Allah aşkına.. Koca dev ekranlarda aldığınız görüntüler süper birşey bence .. Neresi kötü grafiklerin.Oyun yapımcılarına suç atın siz Sony 'e değil ! . Örneğin God Of War 3 ü oynuyanlara grafiklerden en ufak bi iticilik gördünüzmü. Yapımcılar istese bütün oyunlar o derece kaliteli grafiklere sahip olabilir . %100 grafik gücünü veremiyorlar daha. Yeni Ps4 çıksın gene yanısı olucak . Aradan 5 yıl geçecek gene bu tartışmalar olacak.. Suçu yapımcılara atın siz ! Örnek verdiğim oyunun incelemesine bakın ! grafikde 9.9 almış oyun. Okalitede bir oyun varsa diğerleride öyle olabilir ama olmuyor ..Yapmıyorlar .. Mantıklı olalım !Ps3 grafik kalitesinde hiç bir şey yok yapımcılar yapmıyor . .. Sanki gerçek hayatta gözle gördüğünüz grafikleri istermiş gibi bi haliniz var. 40 yıl daha bekleyin o zaman :D haha :):)
hocam allah askına mıllet sankı hep 52 ekran tuplu tvde oynuyor ps3 grafıklerı neye gore kotu onun tartısılması lazım koca dev ekrandan bahsetmıssınız ben ps3 sadece exlerı ıcın aldım ve zevkle kullanıyorum ama bu sıstemın artık degısmesı gerekıyor bartık bu konuya mualefet olmayın bence bu nesıl artık bıttı aa dan 1080p den frame dusmelerınden 30 fps den oyun oynatıyor bu makına artık bırakın ps3 u ve xboxı savunmayı bu konsolların yenısı cıkması lazım veya ps3 ve xboxın asırı derecede ucuzlaması lazım yoksa bu muhabbetler ortasında kımsenın alıcagını zannetmıyorum

Admin

23.6.2011 11:46:52

0
Haha komedisiniz ya . neyin grafiğini beğenmiyorsunuz kardeşim ! .Dandik bi işe yaramayan tv lerde oynuyorsnuz sora ps3 ölmüş gibi konuşuyorsunuz yapmayın Allah aşkına.. Koca dev ekranlarda aldığınız görüntüler süper birşey bence .. Neresi kötü grafiklerin.Oyun yapımcılarına suç atın siz Sony 'e değil ! . Örneğin God Of War 3 ü oynuyanlara grafiklerden en ufak bi iticilik gördünüzmü. Yapımcılar istese bütün oyunlar o derece kaliteli grafiklere sahip olabilir . %100 grafik gücünü veremiyorlar daha. Yeni Ps4 çıksın gene yanısı olucak . Aradan 5 yıl geçecek gene bu tartışmalar olacak.. Suçu yapımcılara atın siz ! Örnek verdiğim oyunun incelemesine bakın ! grafikde 9.9 almış oyun. Okalitede bir oyun varsa diğerleride öyle olabilir ama olmuyor ..Yapmıyorlar .. Mantıklı olalım !Ps3 grafik kalitesinde hiç bir şey yok yapımcılar yapmıyor . .. Sanki gerçek hayatta gözle gördüğünüz grafikleri istermiş gibi bi haliniz var. 40 yıl daha bekleyin o zaman :D haha :):)

kudretozbay

21.6.2011 18:37:31

0
quote:

Orijinalden alıntı: Pinky_Demon Şuan ki teknoloji yeterince gelişmiş miş Daha doğru dürüst 1080p oyun görmedik bu nesil de.
neresı gelısmıs ya bunlarda ellerındekı malıyetı ucuz seylerı kakalıyorlar bıze bu yoruma -14 Pinky_demonun yorumuna +7 bende aynı seyı farklı kelımelerle yazdım

Guest-FDC9156E7

20.6.2011 23:17:58

0
aslında bu heriflerde 2160p falanda var her seyin zamanında cıkarıyorlar kim bilir belki ps4 bitmiştir ;)

wictoRy

20.6.2011 21:04:25

0
quote:

Orijinalden alıntı: Einstein Sony çalışanlarını görevlendirip PS4'ün erken çıkmasını isteyenlere - bastırmış anlaşılan.
Nick herşeyi açıklıyor zaten :D

Einstein

19.6.2011 19:16:21

+1
Sony çalışanlarını görevlendirip PS4'ün erken çıkmasını isteyenlere - bastırmış anlaşılan.

wictoRy

18.6.2011 22:17:45

+1
Ya ben de X360 geçen yaz aldım da bu kadar strese ne gerek var...PS3 çıktıktan 4 sene sonra bile ps2 oyunları bol bol çıkıyordu.Biraz sakin olun relaks relaks :D

BSC Misafiri

18.6.2011 21:34:56

-1
Yeni konsol çıkınca herkes süper grafiklere bianda geçeceğini sanıyor herhalde. Şuanki grafiklerin nesi kötü ? siz evde daha iyisini yapıyorsunuz herhalde. Yeni konsolun çıkması durumunda bu ülkede 2000 tl'yi bulur fiyatı. ps3 ilk çıktığında 1200 tl idi, Nintendo 3ds bile şuan 800 tl. Bi de Türkiyede kriz var diyolar şu yorumlara bak millet alt tarafı sadece bir oyun konsoluna 2000 tl vermeye çok meraklı anlaşılan. Bir sonraki nesil konsol 2015'te çıkmalı bence.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Playstation 3
+ TAKİBE
AL
70 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız