Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Warhammer 40,000: Space Marine 2'nin PC Sürümü Sızdırıldı

 
 
Geliştiriciliğini Saber Interactive ve yayıncılığını Focus Entertainment ekibinin üstlendiği savaş odaklı nişancı aksiyon oyunu Warhammer 40,000: Space Marine 2 için yeni sızıntılar ortaya çıktı. Ortaya çıkan bilgilere göre oyunun oynanabilir bir PC sürümünün tamamı çevrimiçi olarak sızdırıldı.
 
Space Marine 2'nin beta sürümü geçtiğimiz süreçte iptal edildi 
 
 
 
Reddit kullanıcılarının aktardığına göre oyunun geliştirici sürümü Haziran ayı içerisinde Torrent sitelerine yüklendi. Bu sürümün şu anda baştan sona oynanabilir durumda olduğu belirtiliyor ve hatta arkadaşlarınıza bile oynayabileceğiniz bir yapıya sahip olduğu aktarılıyor. Bunun dışında spoiler niteliğinde olan oynanış görüntüleri çeşitli sosyal medya platformlarında geziniyor. Dolayısıyla dikkatli olmanızda fayda var.
 
2021 yılında gerçekleştirilen The Game Awards etkinliğinde duyurulan Warhammer 40,000: Space Marine 2, ilk etapta 2023 yılında piyasaya sürülecekti. Ancak geldiğimiz noktada birçok ertelemeye maruz kaldı ve şimdi ise 9 Eylül 2024 tarihinde piyasaya sürüleceğini aktarıyoruz.
 
PS5, Xbox Series X/S ve PC için çıkışını gerçekleştirecek olan oyunun beta sürümü iptal edilmiş durumda. Geliştirici ekip beta sürümünü iptal ederek oyunun çıkışına hazır olmak istediklerini ve bu sürümle vakit harcamak istemediklerini belirtti.
 
Oyun bizlere neler sunuyor?
 
Bu tarz sızıntı içerikler elbette birçok oyuncu için sürpriz kaçıran unsurları bünyesinde barındırıyor ve bekleyen oyuncular için ne yazık ki kabus gibi bir içeriği beraberinde getiriyor. Bu tarz detaylar sosyal medya üzerinden sürekli olarak dönüyor ve her ne kadar görmek istemeseniz bile bu içeriklerle karşı karşıya kalmanız oldukça olası.

Bu haberimizde sizlere oyunun eski bir sürümünün tamamen oynanabilir bir yapısıyla karşı karşıya olduğunuzu aktardık. Elbette bu detaylarla beraber şu anda Torrent sitelerinde mevcut sürümü bulabilir ve nasıl bir yapıya sahip olduğunu görebilirsiniz. Elbette bu tamamen size kalmış durumda. Eğer oyunu bekliyorsanız ve oyunu oynayacak bir sisteminiz bulunuyorsa bu tarz içeriklerden ve spoiler durumlarından uzak durmanızı tavsiye ediyoruz.

Bunun dışında serinin yeni oyununa biraz bakacak olursak savaş atmosferini bizlere daha fazla yansıtmayı hedefliyor ve yeni mekanikler ve içeriklerle beraber ön plana çıkmaya hazırlanıyor. Aynı zamanda tuhaf evrenlerden gelen düşmanları burada ortadan kaldırmaya çalışırken geniş kapsamlı silah kütüphanesinden yararlanabiliyor ve istediğimizi burada gerçekleştirebiliyoruz. Savaş alanlarından canlı çıkmak için elbette düşmanlara karşı burada üst düzey bir performans sergileyebiliyor ve tek başımıza onlarca ve hatta yüzlerce düşmanın üstesinden gelmek için elimizden geleni yapmak durumunda kalıyoruz. Aynı zamanda oyunu tek başınıza veya arkadaşlarınızla beraber oynayabileceğiniz bir yapıya sahip olduğunu aktarabiliyoruz. Ve bu sayede yanınıza alabileceğiniz arkadaşlarla beraber hem sırtınızı kollayabilir hem de daha fazla düşmanı ortadan kaldırabiliyorsunuz.
 
 

Diğer taraftan oyunun daha fazla detayına girecek olursak elbette burada PVP karşılaşmalarının da olduğundan bahsedebiliyoruz. Bu sayede düşmanlara ve diğer oyunculara karşı gelebileceğiniz bir sistemle karşı karşıya kalıyor ve aynı zamanda kendi ekibinizi burada kurabiliyorsunuz. Bu tarz detaylarla beraber savaş ortamlarında hayatta kalmaya çalışıyor ve hayatta kalmaya çalışırken neler yapabileceğiniz tamamen size ait durumda. Elbette yine savaş alanlarında kendi stratejinizi ve planınızı oyuna dahil edebiliyor ve nasıl bir yapıya sahip olmak istiyorsanız ve hangi oyun tercihinizi yansıtmak istiyorsanız ona göre kendi seçimlerinizi yapabiliyor ve düşmanlara karşı üstünlük sağlayabiliyorsunuz. Oyunda aynı zamanda Türkçe dil desteği bulunuyor. Yani alt yazı desteğiyle beraber oyunun hem hikayesini anlayabilir hem de diğer kısımlarını doğrudan inceleyebiliyorsunuz. Dolayısıyla bu tarz oyunlarda Türkçe dil desteğinin olması bir hayli önem arz ediyor.

Bu detayların dışında önceki haberlerimize ve incelemelerimizde de aynı şekilde uzay deniz piyadesinin burada üstün yeteneklerinden faydalanmaya çalıştığımızı ve vahşiliğin ete kemiğe bürünmüş haliyle karşı karşıya kaldığımıza aktardık. Ölümcül yeteneklerle ve yıkıcı silahlarla beraber tiranit sürülerine ortadan kaldırmaya çalışabildiğimiz ve aynı zamanda bu orduların köküne kazıyabildiğimiz yapım içerisinde elbette sürekli olarak üzerimize akın akın düşmanlar gelebiliyor ve bu düşmanları ortadan kaldırmak tamamen bizim işimiz oluyor. Sürekli olarak düşmanların gelmesi ile beraber elimizdeki yetenekleri en iyi şekilde kullanmak, alana hasarlı silahlarla beraber ve bombalarla düşmanlara karşı gelmek ve daha fazla detay ile beraber nişancı oyununda hızlı bir şekilde ilerlemek gerekiyor.

Bunun yanı sıra oyun içerisinde üçüncü şahıs kamera bakış açısına sahip bir sistem bulunuyor. Ve böylece hem karakterimizi hem de etrafımızı daha detaylı bir şekilde görebiliyoruz. Bunun yanı sıra aynı zamanda yukarıda bahsettiğimiz gibi tek kişilik veya çok oyunculu modlarda kendi bölgemize savunmaya hazırlanıyor ve karakterimizi en iyi şekilde kullanmak bizim işimiz oluyor. Bu tarz detaylarla beraber oyuna elbette bekleyenlerin çok olduğunu ve hayranların beğenisine sunulacak olan bu yapım için geliştirici ekibin bir hayli ümitli olduğunu aktarıyor.
  
Tüm bu detayların dışında yukarıda bahsettiğimiz gibi oyunun PC sürümünün sızdırılması geliştirici ekibi bir hayli üzmüş durumda. Çünkü oyunla beraber sunacağı tüm sürpriz unsurlar bu sürümle beraber ortaya çıkmış durumda ve dolayısıyla sürpriz kaçıran unsurlarla beraber karşı karşıyayız. Oyunun baştan sona oynanabilir yapısının sızdırılması ile beraber elbette sosyal medya üzerinden bu görüntülere doğrudan ulaşabiliyor ve geçtiğimiz günlerde YouTube Platformu üzerinden yayınlanan 15 dakikalık görüntülerle beraber oyunu nasıl gideceğini görebiliyorduk. Ancak şu anda elbette telif sebebiyle bu videoların ortadan kaldırıldığını söyleyebiliyor ve şu anda herhangi bir videonun ortada bulunmadığını aktarabiliyoruz. Ancak sürekli olarak sosyal medya kullanıcıları bu tarz videoları yüklemeye ve içerikleri sızdırmaya devam ediyor. Bunun önüne geçmek ise biraz zor olabiliyor.
 
 

Uzak gezegenlerde yer aldığımız ve destansı savaşlara katılabildiğimiz yapımda sürekli olarak üzerimize gelen orduları yok etmek için farklı taktikler benimseyebiliyor ve yeni stratejilerle beraber ön plana çıkmaya hazırlanabiliyoruz. Yıkıcı silahlar eşliğinde düşmanları uzak tutmaya çalışabileceğimiz ve hem yakın dövüş hem de menzilli dövüş silahları ile beraber ön plana çıkmaya başlayabileceğimiz yapımda bitmek bilmeyen geceyi atlatmak için elimizden geleni yapmak durumunda kalıyor ve karanlık sırları keşfetmek için elbette etraftaki unsurları araştırmak durumunda kalıyoruz. İnsanlığa olan sonsuz sadakatimizi kanıtlamaya çalıştığımız ve insanlığı kurtarmaya başladığımız yapımda elimizden geleni yapmak durumunda kalarak tüm unsurların üstesinden gelmeye başlıyoruz.

Dikkat çekici ortamların yanı sıra aynı zamanda ilgi çekici savaş atmosferi ile karşı karşıya kaldığımız yapımda eğer savaş oyunlarından hoşlanıyorsanız ve kendinize sürekli olarak düşman öldürme kısmını bulmak istiyorsanız elbette bu oyuna bir göz atmanıza ve bir şans vermenizde fayda var. Oyunun çıkış yapmasına az bir süre kala elbette üst düzey bir yapıya karşı karşıya kalmaya hazırlanıyor ve yapacağımız hamlelerle beraber savaşın seyrini kendimize çevirmek durumunda kalıyoruz.

Ekran içerisinde yüzlerce düşmanın olduğu bir yapı ile karşı karşıya kaldığımız yapımda şiddet içeriğinin bir hayli yüksek olduğunu aktarabiliyor ve aynı zamanda yüksek tempolu hızlı aksiyon sistemi ile karşı karşıya gelebiliyoruz. Yukarıda bahsettiğimiz gibi oyun içerisinde üçüncü şahıs kamera açısı ile beraber ilerleyebileceğimiz bir yapı bizlere sunuluyor ve aksiyonun tadını çıkarmak için tek başımıza veya arkadaşlarımızla beraber ilerlemek durumunda kalıyoruz.
 
 
 
Genel olarak toparlayacak olursak önceki haberlerimizde ve incelemelerimizde de belirttiğimiz gibi, bu yapımda uzay deniz piyadesinin üstün yeteneklerinden faydalanarak vahşiliğin ete kemiğe bürünmüş haliyle karşı karşıya kalıyoruz. Oyunda ölümcül yetenekler ve yıkıcı silahlar kullanarak, tiranit sürülerini ortadan kaldırmaya çalışıyoruz. Sürekli olarak üzerimize gelen düşman akınlarına karşı, yeteneklerimizi en iyi şekilde kullanarak, alan hasarlı silahlar ve bombalarla bu düşmanlara karşı koymalıyız.Oyun, üçüncü şahıs kamera bakış açısına sahip bir sistem sunuyor. Bu sayede, hem karakterimizi hem de etrafımızı daha detaylı bir şekilde görebiliyoruz. Tek kişilik veya çok oyunculu modlarda, kendi bölgemizi savunmaya hazırlanırken, karakterimizi en iyi şekilde kullanmak tamamen bizim işimiz.Oyun, hızlı tempolu bir nişancı deneyimi sunuyor ve sürekli düşman akınlarıyla karşı karşıya kalıyoruz. Elimizdeki yetenekler ve silahlarla, düşman ordularının kökünü kazımak bizim görevimiz. Bu yapım, bekleyen hayranlar için büyük bir heyecan kaynağı ve geliştirici ekip, oyunun beğenileceğinden oldukça ümitli. 
 
Sonuç olarak, üstün yetenekler ve yıkıcı silahlarla donatılmış uzay deniz piyadesi olarak, üçüncü şahıs kamera açısıyla detaylı bir dünyada düşman akınlarına karşı hayatta kalmaya çalışıyoruz. Hem tek oyunculu hem de çok oyunculu modlarda, stratejik savunmalar yaparak, alan hasarlı silahlarla düşmanları etkisiz hale getirmeli ve bu dinamik, hızlı tempolu nişancı oyununda başarılı olmalıyız. Bu detaylarla, geliştirici ekip, oyunun büyük bir ilgi göreceğini ve hayranlar tarafından beğenileceğini umut ediyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Videogameschronicle oyun haberler 2024
Gamescom 2024 Önceki Yıllara Göre Daha Fazla Katılımcıya Sahip EA Sports FC 25'in Ultimate Edition Kapak Görseli Belli Oldu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız