Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Mafia: The Old Country'de Organize Suçun Kökenlerini Ortaya Çıkarın

 
 
2K ve Hangar 13, Mafia: The Old Country adlı, eleştirmenlerce beğenilen aksiyon-macera serisinin yeni oyununun 2025'te (Take-Two'nun 2026 Mali Yılı içerisinde) PlayStation®5 (PS5®), Xbox Series X|S ve Steam üzerinden PC için çıkış yapacağını resmen duyurdu. Şu anda istek listenize eklenebilir durumda olan oyun hakkında ek bilgiler Aralık 2024’te açıklanacak.
 
Oyuncular, 1900'lerin Sicilya'sının acımasız yeraltı dünyasında geçen karanlık bir mafya hikayesi ile organize suçların kökenlerini keşfedecekler. Bu tehlikeli ve affetmeyen dönemde hayatta kalmak için mücadele edeceksiniz; tüm bunlar, eleştirmenlerce beğenilen Mafia serisinin bilinen otantik gerçekçilik ve zengin hikaye anlatımıyla hayat bulacak.

Hangar 13 Başkanı Nick Baynes."Mafia serisinin ilk üç oyununda, oyuncuları farklı dönemlerde geçen acımasız hikayelerle Mafya dünyasına tanıttık.Mafia: The Old Country'de, hayranların seride sevdiği köklere geri dönüyoruz; klasik bir mafya filmi hissi veren derin, doğrusal bir anlatı sunuyoruz, etkileyici yeni bir mekânı ziyaret ediyoruz ve hepsini sıkı, odaklanmış bir paketle sunuyoruz; bu, sürükleyici deneyimler seven hayranlar için mükemmel." dedi.
 
 

İlk olarak 2002'de dönüm noktası niteliğindeki Mafia oyununun piyasaya sürülmesiyle başlayan Mafia serisi, konsol ve PC'de 34 milyondan fazla kopya sattı. Eleştirmenler ve hayranlar, serinin zengin anlatı gelişimini, olağanüstü performanslarını ve dönemine uygun ortamlardaki etkileyici detaylara olan dikkatini övgüyle karşılıyor. Ayrıca, eleştirmenlerce beğenilen Mafia serisini tekrar ziyaret etmek için mükemmel bir zaman, çünkü tüm yayınlanmış oyunlar Steam'de 2 Eylül’e kadar indirimde.*
 
 
 
basın bülteni 

Bu haberin bağlantısı
URL
oyun haberler 2024
Borderlands 4, 2025 Yılında Geliyor Yarış Oyunu Tokyo Xtreme Racer, PC için Duyuruldu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

2.9.2024 11:19:09

0
vito babayi gorelim şu oyunda

yaratıc1KLAVYE

22.8.2024 20:20:03

0
Umarım söyledikleri gibi hikaye ağırlıklı bir oyun olur.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız