Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

World of Warcraft Unreal Engine 5'e Taşındı: İşte Görüntüler

 
 
Blizzard Entertainment tarafından oyunculara sunulan World of Warcraft, hayranlar tarafından Unreal Engine 5'e taşınıyor. Turtle WoW adıyla karşımıza çıkan bu yeni oluşum, klasik oyunu günümüz teknolojileri ile beraber destekliyor ve en iyi şekilde görünmesini sağlıyor. Bu kapsamda ilk oynanış videosu da yayınlanmış durumda.
 
World of Warcraft hayran yapımı genişlemesiyle geliyor
 
 
 
World of Warcraft hayranları için sunulan ve Mysteries of Azeroth adıyla karşımıza çıkan proje, oyunun orijinal ve temel hikayesini daha derinlemesine işliyor. Ortaya çıkan yeni proje, Warcraft evrenine genişletmeler eklemeyi ve mevcut özellikleri yenileri ile değiştirmeyi hedefliyor.
 
Açıklanan detaylara göre yeni sürüm içerisinde iki farklı grafik modu yer alıyor. Bu modlar arasında Legacy ve Modern bulunuyor. Legacy modu klasik ve eski bir yapıya sahip olacak. Modern mod ise daha iyi dokulara, ışık efektlerine, 3D modellere ve daha zengin ortamlarla karşımıza çıkacak.
 
Öte yandan proje dahilinde yeni bir hile karşıtı sistemin olacağını da belirtmekte fayda var. Sadece bu da değil aynı zamanda yapım hem NVIDIA DLSS 2'yi hem de AMD FSR'yi destekleyecek. 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming oyun haberler 2024
Helldivers 2'nin Yeni Güncellemesi Çökme Sorunlarını Düzeltiyor Red Dead Redemption 2 İçin Yeni Mod Yırtıcı Hayvanları Getiriyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız