Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Final Fantasy 16'nın PC Sürümü İçin İlk Güncelleme Yayınlandı

 
 
Square Enix tarafından ilk olarak PlayStation konsoluna çıkışını gerçekleştiren şimdi ise PC platformunda yer alan aksiyon rol yapma oyunu Final Fantasy 16 için yepyeni bir güncelleme yayınlandı. Yeni yama oyunun kararlılığını iyileştiriyor ve yeni kontrolcü seçenekleri ekliyor.
 
Final Fantasy 16'nın ara sahneler hala 30 fps'te kilitli
 
 
 
Güncelleme detaylarına girecek olursak yaklaşık olarak 200 megabaytlık bir boyuta sahip olduğunu aktarabiliyoruz. Bununla beraber oyundaki sorunlar en aza indiriliyor, oyunun akıcılığı iyileştiriliyor ve yeni kontrol seçenekleri ekleniyor. Ayrıca kare hızının belirli durumlarda düşmesine sebep olan bir sorun ortadan kaldırılıyor. Ek olarak DualSense ve DUALSHOCK denetleyicileri için Bluetooth bağlantısı desteği oyuna ekleniyor.
 
Final Fantasy 16’nın PC sürümü bazı durumlarda beklenmedik bir şekilde kapanıyordu. Yeni güncelleme ile beraber bu durumun tamamen çözüldüğü aktarılıyor. Ayrıca kullanıcı arayüzünde yer alan bazı sorunlar ve yanlış metin göstergelerinin karşımıza çıkması problemleri ortadan kalkıyor.
 
Küçük bir güncelleme olduğu için herhangi bir performans iyileştirmesi ne yazık ki yer almıyor. Son olarak oyunun ara sahneleri hala 30 fps'te kilitli durumda. Ek olarak oyun PC platformunda ultra geniş monitörleri desteklemiyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming oyun haberler 2024
Hayatta Kalma Oyunu Sengoku Dynasty'nin Tam Sürüme Kavuşuyor The Witcher 3 İçin Dövüş Sistemini Elden Geçiren Mod Yayınlandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız