Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

DriveClub'ta Arabalar Ortalama 250.000 Poligona Sahip


     Evolution Studios'un merakla beklenen yarış oyunu Driveclub ile ilgili bazı yeni açıklamalar yapıldı. Öncelikle oyunun her arabada ortalama 1 milyon poligon kullandığı yönünde (CVG adlı site tarafından yapılmıştı bu açıklama) yalanlandı. DriveClub'ta her araba ortalama 250.000 poligon kullanıyormuş. Geliştiriciler 1 milyon rakamını asla telaffuz etmediklerini söylüyorlar.
 
    Ayrıca sürüş yardımı sistemi ise sadece direksiyon kullanan oyunculara (opsiyonel olarak) sunulacakmış. Eğer Dualshock 4 kullanırsanız arabanın bütün kontrolü size verilecek; yani sürüş yardımı yok.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak dualshockers Evolution studios Playstation 4 Sony Racing Yarış
Dota 2'nin Takım Eşleştirme Sistemi Yenilendi İstanbul Park, GRID: Autosport'un Pistleri Arasında
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Source

20.6.2014 19:48:22

-1
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri Source arkdasım oyunun son halının öncekılerle alakası olmadıgı zaten yazılıp cızılıyor ben oyunun bıtmısıne bakarım. Eger oyunun ılk gösterılen demolarına bakarak konusursan bır cok oyun cöp cıkar. Drıve Club oyununu Bsc de ılk demosunu denemıstı ve berbat bulmustu ama sonra kı oynanabılır demosunun cok farklı oldugu deneyenler tarafından belırtıldı Bsc calısanları bu konu da deneyımlı kısıler benım sasırdıgım bu kadar cabuk sonuca varmalarıydı, kıllzone ıcınde cok elestırı getırdıler ama oynanısın cok eglecelı olmaması dısında görsel olarak ust duzey bır oyun cıktı, kaldı kı hazıran ayına geldık. Drıve Club bu resımlerı gösterdıklerıne göre ortada zaten halı hazırda bır hava sartı var ama belllı kı ısı garantıye almak ıstıyorlar. Su dönemde bırcok oyun ertelenmısken Drıve cluba yuklenmek neyın nesı. Ben 200 .300 arabaya degıl en ıyı oynanısı ve hıssıyatı verecek oyuna bakarım. Yoksa acar tabletlerdekı real racıng, asphalt gıbı oyunları oynar gecerım.
Yok hocam oyun ilk haline gore ciddi bir degisim yasadiysa lafim yok zaten bende bir yaris oyunu hastasi olarak oynuycam ve yorumumu sizlerle paylasicam ben otomobil cesitliligini sadece bir tanesi olarak soyledim yoksa bir yaris oyunu hastasinin arayacagi daha bircok sey var ama ilk maddesini ve en onemlisini driveclub karsilamadigini soyluyorum ilerde dlc olarak bunu katlarlarsa bilemem

BSC Misafiri

20.6.2014 18:50:10

0
Source arkdasım oyunun son halının öncekılerle alakası olmadıgı zaten yazılıp cızılıyor ben oyunun bıtmısıne bakarım. Eger oyunun ılk gösterılen demolarına bakarak konusursan bır cok oyun cöp cıkar. Drıve Club oyununu Bsc de ılk demosunu denemıstı ve berbat bulmustu ama sonra kı oynanabılır demosunun cok farklı oldugu deneyenler tarafından belırtıldı Bsc calısanları bu konu da deneyımlı kısıler benım sasırdıgım bu kadar cabuk sonuca varmalarıydı, kıllzone ıcınde cok elestırı getırdıler ama oynanısın cok eglecelı olmaması dısında görsel olarak ust duzey bır oyun cıktı, kaldı kı hazıran ayına geldık. Drıve Club bu resımlerı gösterdıklerıne göre ortada zaten halı hazırda bır hava sartı var ama belllı kı ısı garantıye almak ıstıyorlar. Su dönemde bırcok oyun ertelenmısken Drıve cluba yuklenmek neyın nesı. Ben 200 .300 arabaya degıl en ıyı oynanısı ve hıssıyatı verecek oyuna bakarım. Yoksa acar tabletlerdekı real racıng, asphalt gıbı oyunları oynar gecerım.

Source

20.6.2014 16:49:49

0
quote:

Orijinalden alıntı: GT_55

Evolution Studios'un geçmişini bilmezsen oyun hakkında böyle şüphede kalman normal.Tabi, pc oyuncusu olunca, ps2'de ki oyunlardan ne haberin olacak.Evolution Studios,'ın sıkı takipçisiyimdir.Yıllardır yaptığı oyunları büyük zevklen oynamışımdır.Sadece araba yarışları üzerine yoğunlaşmış bir firmadır.Yaptığı oyunlar 80 puan ortalamasının üzerindedir.Kötü bir oyunu yoktur.Nerde ne yapacaklarını iyi bilen kemik bir kadrosu olan firmadır.Eski ps oyuncuları evolution studios'ın ne kadar kaliteli oyunlar yaptığını bilir. http://www.evos.net/games/ Yarım oyun derken,araç sayısına göre deniyorsa, tam fail bir düşünce... Driveclub hakkında, tam net bir içerik bilinmiyor.Araç sayısı 50'nin üzerinde, 52 pist yapılmış ve 51 detayı biliyoruz.Ama oyunun kariyerinin nasıl olduğunu bilmiyoruz.Yağmur ve hava şartları oyun çıktıktan 1 ay sonra gelecekmiş.Ben oyunun iyi olacağını, evonun geçmişi ve izlediğim gameplay videolardan anlayabiliyorum.Araç fiziklerinin, horizon 2'den daha sim olduğunu net bir şekilde görebiliyorum.900 derece direksiyon açısı ile direksiyonu olanlara büyük zevkler yaşatacağını tahmin edebiliyorum.Zeytin tarlalarında lambo sürmek fikri beni cezbetmiyor.Çok arcade kaçıyor bu özellik.Oynaış olarak daha ciddi yarış oyunları tercihimdir. Neyse yarım oyun deyişi forza 5'e daha çok yakışıyor.Nurnburgring pistinin 6 ay sonra geldiği, oyun 60 dolar + 50 dolar DA araç paketine verdiğimiz toplam 110 dolara mal olan bir oyun yarım oyun sözünü sonuna kadar hak ediyor.Ama ne hikmetse forza 5 için yarım oyun diyemiyorsun.Geçmişini bilmediğin bir firmanın oyununa, daha görmeden yarım oyun diyebiliyorsun.Bu da senin, her zaman inkar ettiğin "fan değilim, tarafsızım" düşünceni çürütür.İlk önce pc, sonrada xbox ve forza fanısın.Eksilerini asla göremeyen, devamlı artılarını söyleyen, orjinal halis, mulis bir xbox fanısın.
Konsolda yenimiyim? Emin ol senden daha eskiyim tanimadigin insanlari ne kadar kolay PC fani vs. Diyebiliyorsun sasiriyorum ben sadece senin gibi konsol oyuncusuda olmadim ben hem konsol hem pc platformunda kendimi bildim bileli oyuncuyum :) sen yine sadece "kendi" bakis acindan bir ps oyununu yorumliyorsun ve bu haliyle bircok oyuncu icin anlam ifade etmiyorsun cunku oyun dunyasini ps disinda dusunemiyor yeniliklere kapali bir zihne sahipsin tabi bunu yadirgamiyorum bircok fanatik senin durumunu yasiyor. Bir yaris oyuncusu bir yaris oyununda ne arar? Ilk arayacaklari sey otomobillerdir ve bu oyun piyasada rakip edecegi oyunlara gore (basta forza horizon 2) arac cesitlili cok az driveclub'da 50 arac varken rakibi 200 aracin uzerinde secenek sunuyor. Cevre grafiklerine hicbir yerde laf etmedigimi sen daha iyi biliyorsun ben senin gibi laf soylemek icin yorum yapmam yapilmislara ve yapilmamislara bakarim gerisi beni ilgilendirmez. Driveclub seninde bildigin gibi ps4 cikis oyunlarindan biriydi fuarlarla oynayan bircok oyuncu maalesef begenmedi ve sanirim sony bunun farkina varmis olacakki oyunu bir yil erteledi bu ertelemeye ragmen senin soyledigin hava sartlari bile oyunun cikisiyla cikmiyor bir yil ertelenmis oyun icin garip bir durum. Bu arada forza horizon 2'nin simulasyon iddasi yok xbox one sahibi bu ihtiyacini 300un uzerinde arac senegi olan forza 5 ile zaten gideriyor :)

BSC Misafiri

20.6.2014 15:37:44

0
quote:

Orijinalden alıntı: Source Oyun ciktiktan kisa bir sure dedigin bir kac ay herhalde? :)

Keske oyunla birlikte cikartabilselermis oyun bu haliyle yarim bir oyun gibi Forza Horizon 2, DriveClub'dan sonra duyurulmasina ragmen hem dinamik hava sartlari (yapay hava sartlari degil gercek ve kendi kendine olusan ve duruma gore degiskenlik gosteren hava sartlari) hem arac cesitliligi olarak bu oyundan ustun ve E3'de ki en iyi yaris oyunu secildi bakalik bu oyun neler yapacak.
Guldurmeyın arkadas bir bak Forza horızon 2 vıdeosuna hava eskı usul yapıstırma DrıveClub,ta oldugu gıbı 3d bulutlar, gökyuzu falan yok. Nasıl ınceleyıp baktıgınızı anlamıs degılım su gosterılen vıdeolara. Ayrıca sız anlamıyorsunzu galıba adamlar hava sartı derken harbıden olmayn bır sey yapıyorlar oyun ıcınde erıyen buz ve kar hangı yarıs oyununda böyle detaylar var. Hele bu etmenler yarısı da etkılıyorsa daha ne olsun. Drıve club ısıklandırması bazı sahnelerı nerdeyse gercek gıbı gösterıyor. Bu ılerı de serı olabılecek bır oyun. Iyı bır oyun kısa surede yapılmıyor. Hele hele basarılı bır yarıs oyunu yapmak daha zor ıs. Forza ıse zaten varolan özellıklerıni gelıstırıyor.

BRAZZED

20.6.2014 14:37:57

0
quote:

Orijinalden alıntı: Wayward Son

Google diye bir şey var hacit. Oraya istediğin anahtar kelimeleri yazıyorsun, sana ona uygun en yakın sonuçları çıkarıyor. Büyük kolaylık vallahi. http://67.227.255.239/forum/showthread.php?t=810700&page=30 Burada konuşulmuş. Bir diğer görsel karşılaştırma. Photo mode ne, auto vista ne, in game ne kavramları iyice otursun diye.
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın
Ha bana kalsa GT de oynamam, Forza da. PGR iyiydi bak, direksiyonla coşar idim. Halıdan rampa yapıp, araba uçuran, çarpıştıran çocuklardık biz. Parçalayamadığım arabayı neyleyeyim:( Allah'ını seven üzerime yeni Burnout atsın. PS2'deki Burnout 3 de olur.
Sana burnout alacam

Mactavish-

20.6.2014 13:40:29

+2
quote:

Orijinalden alıntı: dragonbornx horizon 2 varken kim oynar la drive club ı
PS4 ü olan Drive Club oynayacak. Horizon 2 çıktıda biz mi oynamayız dedik.

DXM06

20.6.2014 12:16:33

0
FM5 şu her arabanın gerçek parayla satıldığu oyun değil mi? Şaka bir yana DC'nin üstüne grafik yok şu an araba yarışı türünde. Özellikle çevre grafiği ve detayları. Diğer oyunlarada örnek olmalı. DC böyleyse GT7 nasıl olacak hayal edemiyorum. Umarım GT7'de araç seslerini tost makinesi ile kaydetmezler yine

Source

20.6.2014 11:58:52

-2
Oyun ciktiktan kisa bir sure dedigin bir kac ay herhalde? :) Keske oyunla birlikte cikartabilselermis oyun bu haliyle yarim bir oyun gibi Forza Horizon 2, DriveClub'dan sonra duyurulmasina ragmen hem dinamik hava sartlari (yapay hava sartlari degil gercek ve kendi kendine olusan ve duruma gore degiskenlik gosteren hava sartlari) hem arac cesitliligi olarak bu oyundan ustun ve E3'de ki en iyi yaris oyunu secildi bakalik bu oyun neler yapacak.

OrcunFix

20.6.2014 11:58:47

0
Grafik tamam önemli ama oyunun bana verdiği haz zevk daha önemli,grafik istediği kadar iyi olsun ama hasar modellemesi yoksa ne yapayım öyle araba yarışını değil mi ? ama işte araçlar gerçekçiymiş falan e hasar almıyor vs. alıyorsada traştan vs. olmamalı ben mesela hayatta simülasyon araba yarışından zevk almıyorum ama o oyunda beni çeken başka birşey vardır oynuyorum,mesela gt serisi her serisini oynadım ama simülasyon oyun sevmiyorum normalde ama işte bir araba yarışının o kadar detaylı olması vs. insanı oynatması yeterli drive club bu yüzden sabırsızlıkla bekliyorum,yoksa hani ya bilmemkaç bin poligon varmış işte öyleymiş böyleymiş zevk haz sıfırsa napayım grafiği poligonu hepsi boş,isterse cgi kalitesinde olsun oyun içi dediğim gibi zevk vermiyorsa boş.

GT_55

20.6.2014 11:44:07

0
Oyun çıktıktan kısa bir süre sonra, hava şartları oyuna update ile eklenecek.İşte bol yağmurlu, muhteşem resimler.
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın

İdrak İstimlak

20.6.2014 11:30:35

0
Drive Club in grafik ozellikleri ortada ama oyunun asil gundeme gelmesi gereken konulari online ozellikleri ve sundugu diger yenilikler olmali aslinda. An itibari ile adamlar cok yenilikci bir sistemle geliyor ve erteleme sebebi de daha once acikladiklari uzere arayuz ve bu online ozelliklerin kullanimi ile ilgili gelistirmelerdi.

Recharged

20.6.2014 11:19:38

0
Bana net görüntü versinde isterse 1 poligon kullansın.

Raweal

20.6.2014 10:51:59

-5
Bu fanboyların kavgalarına hayranım PC FOREVER.

GT_55

20.6.2014 10:35:26

0
quote:

Orijinalden alıntı: dragonbornx horizon 2 varken kim oynar la drive club ı
Satış anlamında, xboxone'ı ikiye katlamış ps4'te çok oynayanı olacaktır.Merak etme sen.

wNchstR

20.6.2014 10:05:35

-3
Sony sever oyle fazla fazla yazmayi (Bknz. Killzone SF)

Hakkan034

20.6.2014 10:03:39

+2
biz oynariz sen rahat ol

Jedi_masterr

20.6.2014 09:58:54

-4
horizon 2 varken kim oynar la drive club ı

gazozvar

20.6.2014 07:51:39

0
kim dedi lan bi milyon olcak diye çıksın ortaya

addidas_85

20.6.2014 02:08:19

0
quote:

Orijinalden alıntı: Source

Elimde net bir bilgi olmadığı için birşey söylemiyorum ancak bilgi kesinleşince sizlerle paylaşırım GT5'de araçlar 500.000 poligondu ama oyun içinde 100.000 po**** düşüyordu
Gt5 konusunda haklıymışsın. Dediğin gibi oyun sırasında 100 000e düşüyor. Forza 5 konusunu ise konuşmaya gerek yok. Sanırım herkes durumun ne olduğunu biliyor

Redunay

20.6.2014 01:45:53

0
Tamam:/

knocksthedoortwice

20.6.2014 00:10:39

-1
quote:

Orijinalden alıntı: Halleluja Gran Turismo 6 da 500 bin poligon araç grafiklerine sahipti, ps3 gerçekten güçlü makinaymış arkadaş. Dediler inanmıyorduk
Onaylama: http://www.examiner.com/article/gt5-500k-polygons-a-car. Bu oyunun araba poligon sayısının bu kadar düşük olması çevre detaylarına gereğinden fazla önem vermesi.PS4 ve X1 de milyon poligon araba modellemesi gayaet normal.

addidas_85

20.6.2014 00:08:06

0
quote:

Orijinalden alıntı: Halleluja

Elbette oyun içi 500 bin poligondu, fotoğraf modunda 1 milyon poligondu. Galeride 2 milyon poligondu. CELL işlemcisi malum yazmama gerek varmı
5e kadar çıktığı da oluyor haberin yok mu

Guest-1E1FC651D

20.6.2014 00:06:46

0
quote:

Orijinalden alıntı: addidas_85

Adamlar bir nesil önden gidiyor her zaman. Ps2de 1080i Çözünürlük yapan adamlar bunlar Bu arada oyun içi 500 000 değildir ya
Elbette oyun içi 500 bin poligondu, fotoğraf modunda 1 milyon poligondu. Galeride 2 milyon poligondu. CELL işlemcisi malum yazmama gerek varmı

addidas_85

20.6.2014 00:04:45

0
quote:

Orijinalden alıntı: Halleluja Gran Turismo 6 da 500 bin poligon araç grafiklerine sahipti, ps3 gerçekten güçlü makinaymış arkadaş. Dediler inanmıyorduk
Adamlar bir nesil önden gidiyor her zaman. Ps2de 1080i Çözünürlük yapan adamlar bunlar Bu arada oyun içi 500 000 değildir ya

Guest-1E1FC651D

20.6.2014 00:00:52

0
Gran Turismo 6 da 500 bin poligon araç grafiklerine sahipti, ps3 gerçekten güçlü makinaymış arkadaş. Dediler inanmıyorduk

addidas_85

19.6.2014 23:56:55

0
quote:

Orijinalden alıntı: Kurosaki_Ichigo

Harareti alsın diye çay ile takip ediyorum konuyu ben de.Çekirdek malum yağ yapıyor tavsiye etmem.
Neyse çevreye verdiğim rahatsızlıktan dolayı Kusura bakmayın Bu arada keyifle konuda devam edebiliriz

Kurosaki_Ichigo

19.6.2014 23:51:15

0
quote:

Orijinalden alıntı: Xbox One Bende çekirdek çıtlatarak takip ediyorum konuyu.
Harareti alsın diye çay ile takip ediyorum konuyu ben de.Çekirdek malum yağ yapıyor tavsiye etmem.

Kurosaki_Ichigo

19.6.2014 23:47:30

0
quote:

Orijinalden alıntı: alican88 Ps4 olan ama xboxi olmayanlar xboxcilara,xboxi olup ps4 u olmayanlar ps4 culere saldirmis gene ilgiyle takip ediyorum :) bu arada arkadaslar okullarin tatile girmesiyle karnesi iyi olan kardeslerimiz hediyelerini aldi oyuzden 3 ay kadar buralar atesli olur alttan alin biraz gencleri :)
çok haklısın kardeş.kimseyi eleştirdiğimden değil ama birilerinin kendi konsolunu övüp,ötekine pis demesine karşıyım.geçen nesilde ps3 ile başladım,2012 gibi 360'a geçtim bırakamadım.geleneği bozmamak adına bu nesil de ps4 aldım ama hemen 4 ay sonrasına (e3 zamanına yakın) bir tane de xbox one aldım.kesinlikle ikisinin de tadı farklı,ikisi de kendine özel oyunları ile fark yaratan konsollar.

DubSteq

19.6.2014 23:28:26

+2
quote:

Orijinalden alıntı: Source Araçlar başarılı ama Forza 5 kadar başarılı değiller en azından videolarda gördüğüm kadarıyla bu arada Forza 5'de ki araçlar 1.000.000 poligondan oluşuyor.

Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklatın

Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklatın

Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklatın
Ne xbox one ne de Ps4'de 1.000.000 poligona sahip araç modellemesi olamaz (in-game olarak tabi) GTX Titan Black bile 200m poligonu 5 fps ile renderliyor.Kaldıki PS4 ve Xbox one gibi güçsüz aletler araç başına 1m poligon yapacaklar :D hahahaha :)))).200.000 poligon bile bir araç için CGI kalite demek.

Project Scorpio

19.6.2014 23:20:11

-6
Bende çekirdek çıtlatarak takip ediyorum konuyu.

addidas_85

19.6.2014 23:13:06

0
quote:

Orijinalden alıntı: Wayward Son
En iyisi

Wayward Son

19.6.2014 23:06:55

0

addidas_85

19.6.2014 23:05:38

+1
Oyun grafik olarak cidden yeni nesli sözünü sonuna kadar hakediyor. Erteleme haberi ilk başta her ne kadar hoşumuza gitmese de şimdiki halini görünce cidden iyi yaptıklarını anladım. Helal olsun Sony e. Para tapmak yerine insanları memnun etmenin çabasında adamlar

BSC Misafiri

19.6.2014 22:55:05

+1
quote:

Orijinalden alıntı: knocksthedoortwice Forza serisinde hiç bi zaman cilalı grafikler gösterilip oyun içinde düşürülmemiştir.Aşşada FMS5'i aşşağılamak için gösterilen bir ss fake oğlu fakedir.Drive Club araba detaylarında hiç bi şekilde ne FMS5 ile nede FH2 ile kapışamaz.Auto Vista baska bi olay.Foto Mod diye avunmayalim.:)
efendım saka yapıyorsun herhalde eskı konuları tekrar gun yuzune cıkarttırmayın ınsanlara 3d gösterılıp 2d hareketsız kartonlara donusen seyırcıler, oyundan kaldırılan gölgelendırmeler, azalan detaylar (geometrı) vs Forza 5 te bolca var. Yalan konusmayın. Hele su sacma resmı fotografları hıc koymayın yahu resmen render edılmis kareler bunlar oyunu oynayan bılır kı araclar oyun ıcınde bu kadar purussuz ve temız görunmuyor. yazık kı arabalar dısıdna kı beyaz arabalı fotografta kı karton seyırcılerede brıaz ellememısler fena sırıtıyorlar.

addidas_85

19.6.2014 22:55:02

+5
Bu konuya giren diğer arkadaşlara bu mesajı yazıyorum. Bunlar her zaman böyle cevap veremeyip sıkıştığı zaman böyle şahıslara saldıran sonra da cevap yazınca şikayet edip ceza almanıza sebep olan şahıslar. O yüzden bunlara siz cevap vermeyin. Biz ne halt olduklarını iyi biliyoruz. Bu dakikadan sonra ben de cevap yazmıyorum. Sadece söyledikleri kötü sözlerinin hepsi kendi terbiyelerini gösterir. Ölçü olarak onu alın

BSC Misafiri

19.6.2014 22:54:51

+3
Driveclub en iyi grafikli yarış oyunu. Anlamsız tartışmalara girmeye dil dökmeye gerek yok. Son noktayı yine konsol satış rakamları koyacak.

addidas_85

19.6.2014 22:41:35

0
quote:

Orijinalden alıntı: Source

Elimde net bir bilgi olmadığı için birşey söylemiyorum ancak bilgi kesinleşince sizlerle paylaşırım GT5'de araçlar 500.000 poligondu ama oyun içinde 100.000 po**** düşüyordu
Merakla bekliyorum

Source

19.6.2014 22:36:00

-2
quote:

Orijinalden alıntı: addidas_85 Oyunu oynarken kaç polygon sen onu söyle. O şekilde düşünürsek gt5 de 1 milyon polygon
Elimde net bir bilgi olmadığı için birşey söylemiyorum ancak bilgi kesinleşince sizlerle paylaşırım GT5'de araçlar 500.000 poligondu ama oyun içinde 100.000 po**** düşüyordu

addidas_85

19.6.2014 22:28:44

+2
quote:

Orijinalden alıntı: Source Araçlar başarılı ama Forza 5 kadar başarılı değiller en azından videolarda gördüğüm kadarıyla bu arada Forza 5'de ki araçlar 1.000.000 poligondan oluşuyor.
Oyunu oynarken kaç polygon sen onu söyle. O şekilde düşünürsek gt5 de 1 milyon polygon

KAKÁ

19.6.2014 22:25:33

-5
quote:

Orijinalden alıntı: lextor

Yıllarca pc kullanmışsın sonunda eline para gelmiş x360 almışsın.%100 öyle olduğuna inanıyorum. Forza 4 ü oynadım. Hayatımda oynayıp heyecanlandığım tek yarış oyunuydu.Buda onun kadar vardır.Ps4 kullanıyorum kalkıp xone a laf atmıyorum.Güzel bir exc. bekliyorum. Ama senin gibi oyuncular bir firmayı tutturup kötülük yapsa bile vardır bi bildiği diyen FANBOY değilim. Ben bir konsol oyuncusuyum! Oyun sayın beni geçememiş "ORJİNAL" 985 oyun Tam 4 nesil Ben kalktım oyun oynuyorum yatacağım yine oyun oynuyorum. Altını çizeyim KONSOL OYUNCUSUYUM!' Yaşım 19. Burası özgür bir mekân. Seni tanımak zorunda değilim. Yaşın umurumda değil. Gerçek oyuncu senin gibi olmaz! Korsan ne kardeşim.Cahilliğin bu kadarı pes
985 oyunmuş yalanını yiyim senin 4 nesil önce sen daha doğmamıştın, fan man değilim merak etme ps3 exlerini da ayıla bayıla oynadım.

addidas_85

19.6.2014 22:21:59

+2
quote:

Orijinalden alıntı: knocksthedoortwice

Ikinci hesaptan güzel sallamasyon olmuş:)
2007 yılından beri üyeyim neyin kafasını taşıyorsun

alican88

19.6.2014 22:09:52

+5
Ps4 olan ama xboxi olmayanlar xboxcilara,xboxi olup ps4 u olmayanlar ps4 culere saldirmis gene ilgiyle takip ediyorum :) bu arada arkadaslar okullarin tatile girmesiyle karnesi iyi olan kardeslerimiz hediyelerini aldi oyuzden 3 ay kadar buralar atesli olur alttan alin biraz gencleri :)

Mactavish-

19.6.2014 21:38:48

+4
quote:

Orijinalden alıntı: knocksthedoortwice

Ne diyosun be birader adamı zorla konuşturuyosunuz.Burda FMS'u yere göğe çıkarmıyorum b*k yere laf atılmasına karşıyım.Bana söylücene bişiler şu GT arkadaşa söyle.
Ya bırakın konu Drive club içerik, Forza kullanarak Drive Club a çamur atmak. Damarlarınıza işlemiş Sony oyunlarına çamur atmak. Forza 5 falan hikaye insanları E3 grafikleri ile kandırmak Forza 4 ün üstüne 2 cila koyup gelmekle olmuyor bu işler. Gece gündüz döngüsü, gece yarışları, yağmurlu karlı hava falan koysunlar ondan sonra Forza konuşuruz. Forza 4 güzel oyundu laf yok ama Forza 5 olsa olsa Forza 4.5 dur. GT5 GT6 olayına getirirsin diye yazıyorum. Oda öyle ama ikiside PS3 oyunu, diğeri One a çıkmış bir oyun. Forza Horizon 2 güzel geliyor gerisini konuşmaya değmez.

mementopolis

19.6.2014 21:14:36

0
quote:

Orijinalden alıntı: KAKÁ

Dikkat ediyorum Şu bölümde her konuda mesajın var birtanesi okunacak mantıklı bir yorum değil Allahını seversen sen yorum yapma...
oldu baska emrin :D Quantum break cikinca yazarim sevgi mesajlarimi :)

knocksthedoortwice

19.6.2014 21:09:18

-3
quote:

Orijinalden alıntı: GT_55 Milyon tane ip değiştirme programı var, veya bir yere tatile falan gitmişsindir.Oradan yazıyorsundur.Onu bilemem.Ama thebladreunner nicki üyeliğin ile banlandıktan hemen sonra yine bu bölümde, yani oyun haberleri bölümünde aynı tarz ve üslüp ile yazmaya başlamışsın.Bunu farketmek için kahin olmaya gerek yok.Ama illaki bir açığını yakalayacaktır yöneticiler.Takipteyim.
Bol takipler.Beni kendinle karıştırma!!!

GT_55

19.6.2014 21:05:53

+6
Milyon tane ip değiştirme programı var, veya bir yere tatile falan gitmişsindir.Oradan yazıyorsundur.Onu bilemem.Ama thebladreunner nicki üyeliğin ile banlandıktan hemen sonra yine bu bölümde, yani oyun haberleri bölümünde aynı tarz ve üslüp ile yazmaya başlamışsın.Bunu farketmek için kahin olmaya gerek yok.Ama illaki bir açığını yakalayacaktır yöneticiler.Takipteyim.

knocksthedoortwice

19.6.2014 21:01:48

-1
quote:

Orijinalden alıntı: Mactavish- Hatta FMS5 gerçek hayattan da daha iyiymiş.
Ne diyosun be birader adamı zorla konuşturuyosunuz.Burda FMS'u yere göğe çıkarmıyorum b*k yere laf atılmasına karşıyım.Bana söylücene bişiler şu GT arkadaşa söyle.

Source

19.6.2014 21:00:50

-6
Haberi okuyan arkadaşlar kusura bakmasın GT_55 konuyu yine birşekilde Forza 5'e getirdiği için konu bu hale geldi

Mactavish-

19.6.2014 20:56:58

0
quote:

Orijinalden alıntı: knocksthedoortwice Forza serisinde hiç bi zaman cilalı grafikler gösterilip oyun içinde düşürülmemiştir.Aşşada FMS5'i aşşağılamak için gösterilen bir ss fake oğlu fakedir.Drive Club araba detaylarında hiç bi şekilde ne FMS5 ile nede FH2 ile kapışamaz.Auto Vista baska bi olay.Foto Mod diye avunmayalim.:)
Hatta FMS5 gerçek hayattan da daha iyiymiş.

Source

19.6.2014 20:54:56

-3
quote:

Orijinalden alıntı: GT_55
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın
İlk resim corvette ZR1 direk yarışırken, photomode ile çekilmiş bir görüntü.Daha bir çok resimde eklerim yarış anındaki, photomode görüntüsünden.Ama gerek yok.İlk resim yeterli. Ben eski nesil oyunun bile photo mode'da iyi göründüğünü göstermek için koydum.Forza 5 ile yarıştırmak için değil.Forza 5 yeni nesil konsola çıktığı için haliyle daha iyi görünecek tabi.
Bende Forza 4'den paylaşayım o zaman Bu işte resim çekme tekniği konuşur hocam ama aynı açıda aynı araçlarla detaylar çekildiğinde fark ortaya çıkar kimse kimseyi boşuna kandırmasın ben Forza serisi ile GT serisini hatim etmiş adamım Al buda senin söylediğin AutoVista modu bu modda araçlar 800.000 ile 1.000.000 poligon kullanıyor
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın

knocksthedoortwice

19.6.2014 20:54:53

-4
quote:

Orijinalden alıntı: GT_55 Senin karşında gerizekalı yok.Artık saçmalamanın da, trollemeninde bir sınırı var.Yetti artık.Kimse senin yalan dolan, yanlış, yorumlarını okumak zorunda değil.Oynadığım, birebir test ettiğim fm3 ve fm4'teki gördüklerime inanayım, senin saçma mesajlarına mı.Bal gibi de düşüyordu.Menüdeki araç grafiği, yarış içi photomode araç grafiği, in game araç grafiği arasında ciddi farklar vardı.Ama senin gibi thebladerunner fake'ine ne anlatılır.Seni psn'den eklediğim içinde bin pişmanım.Hemen siliyorum.Yazıklar olsun.
Rüya görmeyi kes.kimsenin fake'i falan değilim siteden ip numaramı iste.Bi mesaj attım senin gibileri gördükçe asla o mesajı atmamalıydım diyorum.Aşşadaki adidas_85 bal gibi sensin.Demek alışkanlık olmuş sendeki haluğa bağlamışsın.Sen de ki nefretden Xbox konsollarına baktığında herşey otomatikmen düşük zaten.O sana attığım karşılaştırmaların hepsi koskoca Digital Foundry den gelme.Hayali %50 daha güçlü konsolun yerlerde sürününce doğal olarak kafandan buhar çıkıyor.Sony sana güzel ödeme yapıyor heralde.Ömrümde ilk kez bu kadar extrem platform fanatiği görüyorum pes bee!!Bide ben de de PS4 var görmesek kandıracan!

knocksthedoortwice

19.6.2014 20:45:08

0
Haber Drive Club haberi konuşulan Forza tövbe Allah'ım yahu bırakalım artık şu saçmalıkları.Insanların yüzünden bende saçma sapan şeyler söyler oldum.Oyun harika duruyor,ön siparişimi verdim,oynamak için sabırsızlanıyorum.X1 var onada FH2 ön siparişi verdim.Lütfen artık X1 veya PS4 haberi altına gelip saçma sapan yere kötülemeyi bırakın.Kimde ne vars onunla oynasın mutlu olsun.Extremistleri görünce dayanamayıp cevap yazıyorum:)

GT_55

19.6.2014 20:44:08

+6
quote:

Orijinalden alıntı: knocksthedoortwice Forza serisinde hiç bi zaman cilalı grafikler gösterilip oyun içinde düşürülmemiştir.Aşşada FMS5'i aşşağılamak için gösterilen bir ss fake oğlu fakedir.Drive Club araba detaylarında hiç bi şekilde ne FMS5 ile nede FH2 ile kapışamaz.Auto Vista baska bi olay.Foto Mod diye avunmayalim.:)
Senin karşında gerizekalı yok.Artık saçmalamanın da, trollemeninde bir sınırı var.Yetti artık.Kimse senin yalan dolan, yanlış, yorumlarını okumak zorunda değil.Oynadığım, birebir test ettiğim fm3 ve fm4'teki gördüklerime inanayım, senin saçma mesajlarına mı.Bal gibi de düşüyordu.Menüdeki araç grafiği, yarış içi photomode araç grafiği, in game araç grafiği arasında ciddi farklar vardı.Ama senin gibi thebladerunner fake'ine ne anlatılır.Seni psn'den eklediğim içinde bin pişmanım.Hemen siliyorum.Yazıklar olsun.

BSC Misafiri

19.6.2014 20:36:34

+2
Herıfler oyun ıcı degısen atmosferden, 3D bulutlardan, erıyen kardan, yagmurdan, atmosferden bahsedıyor mal gıbı hala kötuleme derdındeyız. Sevınecegınıze yuhalıyorsunuz,sasırmıssınız, sıze yaranılmaz. 250000 polıgon hele az uz bırsey degıl. Bır oyunda araba polıgonundan önemlı seyler var arkadas onlara artık yogunlasalım.

GT_55

19.6.2014 20:34:34

+6
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın
İlk resim corvette ZR1 direk yarışırken, photomode ile çekilmiş bir görüntü.Daha bir çok resimde eklerim yarış anındaki, photomode görüntüsünden.Ama gerek yok.İlk resim yeterli. Ben eski nesil oyunun bile photo mode'da iyi göründüğünü göstermek için koydum.Forza 5 ile yarıştırmak için değil.Forza 5 yeni nesil konsola çıktığı için haliyle daha iyi görünecek tabi.

knocksthedoortwice

19.6.2014 20:30:35

-5
Forza serisinde hiç bi zaman cilalı grafikler gösterilip oyun içinde düşürülmemiştir.Aşşada FMS5'i aşşağılamak için gösterilen bir ss fake oğlu fakedir.Drive Club araba detaylarında hiç bi şekilde ne FMS5 ile nede FH2 ile kapışamaz.Auto Vista baska bi olay.Foto Mod diye avunmayalim.:)

Source

19.6.2014 20:22:20

-6
quote:

Orijinalden alıntı: GT_55 Evet photo mode resimler koymuşsun her zamanki gibi.Oyun içinde bu detayda olmadığını sende biliyorsun.Bak bu da eski nesil dediğimiz oyun gt5'ten photomode resimler.
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın
Evet bende biliyorum ve insanlara burda yalan bilgi veriyorum dimi? Bilmedigin oyunlar hakkinda bilgi paylasmazsan insanlarida yanlis yonlendirmezsin senin paylastigin resimler gt serisine ozel photo modundan alinmis resimler ve bu resimlerde seninde gordugun uzere ozel mekanlarda cekilmis resimler benim paylastigim resimler ise yaris aninda cekilmis oyun ici resimler senin o modda cekilmis resimleri forza 5'de ceksem gercekten ayiramazsin buyuk ihtimal yemegimi yedigimde o resimleri paylasirim :)

GT_55

19.6.2014 20:16:35

+6
Evet photo mode resimler koymuşsun her zamanki gibi.Oyun içinde bu detayda olmadığını sende biliyorsun.Bak bu da eski nesil dediğimiz oyun gt5'ten photomode resimler.
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın

Source

19.6.2014 20:10:04

-1
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri Gran turismo 6'da 1 arabada kaç poligon vardı ona göre karşılaştırma yapalım ?
500.000 poligondan oluşuyor hocam Premium modeller tabi oyun içinde yarışırken bu sayı 100.000 po**** düşüyor

KAKÁ

19.6.2014 20:09:44

-6
quote:

Orijinalden alıntı: mementopolis Driver Club bu boru değil . Yeni NesilAraba yarısı olarak belkide ilk çıkacak olan ilk oyun. Forza salla bittsin :D
Dikkat ediyorum Şu bölümde her konuda mesajın var birtanesi okunacak mantıklı bir yorum değil Allahını seversen sen yorum yapma...

Source

19.6.2014 20:07:48

-4
Araçlar başarılı ama Forza 5 kadar başarılı değiller en azından videolarda gördüğüm kadarıyla bu arada Forza 5'de ki araçlar 1.000.000 poligondan oluşuyor.

mementopolis

19.6.2014 20:04:40

+1
Driver Club bu boru değil . Yeni NesilAraba yarısı olarak belkide ilk çıkacak olan ilk oyun. Forza salla bittsin :D

knocksthedoortwice

19.6.2014 19:31:36

-5
quote:

Orijinalden alıntı: addidas_85 Yazık, acıyorum bu fanboylara artık rezil oldukları için Ar damarı filan da kalmamış. Dönüp klavyede tek tuşa basmaya bile değmez bunlar. Şu yazıyı bile onlara bir şey anlatmaya çalışanlar için yazıyorum, yoksa bunlar umrumda bile değil. Anlayacak olsalar gt_55 in mesajı yeter de artar bile ;)
Ikinci hesaptan güzel sallamasyon olmuş:)

knocksthedoortwice

19.6.2014 19:27:43

-1
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri Bir oyunda ilk defa gercek zamanli yer sistemi kullanilmis. Soyleki. Nasa serverlarindan Istanbul'da aksam saatlerinde oyunu oynadiginizda istanbul semasindaki yildiz sayisi ve gokyuzu dinamikleri neyse aynisi simule edilmis sekilde oyunda goreceksiniz :) Bunun gibi detaylar oyle cok ki playstation us blog girin okuyun. Bunlarin haberlerinin yapilmasi lazim yapilmiyor oyuncular taraf tutsun tamamda oyun sitesi olarak bunlarin tanitilmasi lazim. Playstation konsoluna ozel muamele cekmeye gerek yok. Sadece olanlar yazilsin yeter. Ama bazi insanlar olanlarida yazmiyor ya da carpitiyor. Yapmayin artik gina geldi ve dahasi sizi gercekten Sony Turkiye ve Sony Avrupa'ya sikayet etmek icin ciddi dosya hazirlayab insanlar var su an. Islerinizi kaybediceksiniz cok ciddiyim bu tutumunuz devam ederse. Yapmayin artik.
Yarim saattir gülüyorum lan:))

BSC Misafiri

19.6.2014 18:43:20

0
Gran turismo 6'da 1 arabada kaç poligon vardı ona göre karşılaştırma yapalım ?

kingkong100

19.6.2014 18:25:47

+2
Adamlar oyun ici 250000 poligon yapmis bazi cahiller hala az diyor yazik yav

Master_Evil

19.6.2014 18:19:23

0
şu oyun bi çıksa da millet rahatlasa

addidas_85

19.6.2014 17:49:51

+5
Yazık, acıyorum bu fanboylara artık rezil oldukları için Ar damarı filan da kalmamış. Dönüp klavyede tek tuşa basmaya bile değmez bunlar. Şu yazıyı bile onlara bir şey anlatmaya çalışanlar için yazıyorum, yoksa bunlar umrumda bile değil. Anlayacak olsalar gt_55 in mesajı yeter de artar bile ;)

Wayward Son

19.6.2014 17:46:24

+1
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri Bir oyunda ilk defa gercek zamanli yer sistemi kullanilmis. Soyleki. Nasa serverlarindan Istanbul'da aksam saatlerinde oyunu oynadiginizda istanbul semasindaki yildiz sayisi ve gokyuzu dinamikleri neyse aynisi simule edilmis sekilde oyunda goreceksiniz :) Bunun gibi detaylar oyle cok ki playstation us blog girin okuyun. Bunlarin haberlerinin yapilmasi lazim yapilmiyor oyuncular taraf tutsun tamamda oyun sitesi olarak bunlarin tanitilmasi lazim. Playstation konsoluna ozel muamele cekmeye gerek yok. Sadece olanlar yazilsin yeter. Ama bazi insanlar olanlarida yazmiyor ya da carpitiyor. Yapmayin artik gina geldi ve dahasi sizi gercekten Sony Turkiye ve Sony Avrupa'ya sikayet etmek icin ciddi dosya hazirlayab insanlar var su an. Islerinizi kaybediceksiniz cok ciddiyim bu tutumunuz devam ederse. Yapmayin artik.
Ve Sony, BSC'nin üzerine bir karabasan gibi çöker... Titre Alkan, titre Samet!!!

Kurosaki_Ichigo

19.6.2014 17:42:50

-2
quote:

Orijinalden alıntı: Kurosaki_Ichigo
alıntı:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

Bir oyunda ilk defa gercek zamanli yer sistemi kullanilmis. Soyleki. Nasa serverlarindan Istanbul'da aksam saatlerinde oyunu oynadiginizda istanbul semasindaki yildiz sayisi ve gokyuzu dinamikleri neyse aynisi simule edilmis sekilde oyunda goreceksiniz :)

Bunun gibi detaylar oyle cok ki playstation us blog girin okuyun. Bunlarin haberlerinin yapilmasi lazim yapilmiyor oyuncular taraf tutsun tamamda oyun sitesi olarak bunlarin tanitilmasi lazim.

Playstation konsoluna ozel muamele cekmeye gerek yok. Sadece olanlar yazilsin yeter. Ama bazi insanlar olanlarida yazmiyor ya da carpitiyor. Yapmayin artik gina geldi ve dahasi sizi gercekten Sony Turkiye ve Sony Avrupa'ya sikayet etmek icin ciddi dosya hazirlayab insanlar var su an.

Islerinizi kaybediceksiniz cok ciddiyim bu tutumunuz devam ederse. Yapmayin artik.
Bu yorum burada kalsın bence,belki Sony Yetkilileri görür de kovar ya şu bsc elemanlarını hahahaha.iyi güldürdün yemin ederim günüm çok kötü geçmişti sen olmasan var ya böyle olmazdı.

Kurosaki_Ichigo

19.6.2014 17:40:56

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri Bir oyunda ilk defa gercek zamanli yer sistemi kullanilmis. Soyleki. Nasa serverlarindan Istanbul'da aksam saatlerinde oyunu oynadiginizda istanbul semasindaki yildiz sayisi ve gokyuzu dinamikleri neyse aynisi simule edilmis sekilde oyunda goreceksiniz :)

Bunun gibi detaylar oyle cok ki playstation us blog girin okuyun. Bunlarin haberlerinin yapilmasi lazim yapilmiyor oyuncular taraf tutsun tamamda oyun sitesi olarak bunlarin tanitilmasi lazim.

Playstation konsoluna ozel muamele cekmeye gerek yok. Sadece olanlar yazilsin yeter. Ama bazi insanlar olanlarida yazmiyor ya da carpitiyor. Yapmayin artik gina geldi ve dahasi sizi gercekten Sony Turkiye ve Sony Avrupa'ya sikayet etmek icin ciddi dosya hazirlayab insanlar var su an.

Islerinizi kaybediceksiniz cok ciddiyim bu tutumunuz devam ederse. Yapmayin artik.

BorgaXxX

19.6.2014 17:38:18

-3
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri Bir oyunda ilk defa gercek zamanli yer sistemi kullanilmis. Soyleki. Nasa serverlarindan Istanbul'da aksam saatlerinde oyunu oynadiginizda istanbul semasindaki yildiz sayisi ve gokyuzu dinamikleri neyse aynisi simule edilmis sekilde oyunda goreceksiniz :)

Bunun gibi detaylar oyle cok ki playstation us blog girin okuyun. Bunlarin haberlerinin yapilmasi lazim yapilmiyor oyuncular taraf tutsun tamamda oyun sitesi olarak bunlarin tanitilmasi lazim.

Playstation konsoluna ozel muamele cekmeye gerek yok. Sadece olanlar yazilsin yeter. Ama bazi insanlar olanlarida yazmiyor ya da carpitiyor. Yapmayin artik gina geldi ve dahasi sizi gercekten Sony Turkiye ve Sony Avrupa'ya sikayet etmek icin ciddi dosya hazirlayab insanlar var su an.

Islerinizi kaybediceksiniz cok ciddiyim bu tutumunuz devam ederse. Yapmayin artik.
Komik bir mesaj olmuş. karşı yorum yaparak kendimi yormayacağım.

Guest-8B2022E7A

19.6.2014 17:38:15

-1
quote:

Orijinalden alıntı: Xbox One Para verecek misiniz bu demoya gercekten?
bi dönem vesrap vardı şimdi sen varsın gülerek takip ediyorum seni hocam harika atıyosun ve sallıyosun :D

Bay H

19.6.2014 17:33:06

-6
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri Bir oyunda ilk defa gercek zamanli yer sistemi kullanilmis. Soyleki. Nasa serverlarindan Istanbul'da aksam saatlerinde oyunu oynadiginizda istanbul semasindaki yildiz sayisi ve gokyuzu dinamikleri neyse aynisi simule edilmis sekilde oyunda goreceksiniz :) <br><br>Bunun gibi detaylar oyle cok ki playstation us blog girin okuyun. Bunlarin haberlerinin yapilmasi lazim yapilmiyor oyuncular taraf tutsun tamamda oyun sitesi olarak bunlarin tanitilmasi lazim.<br><br>Playstation konsoluna ozel muamele cekmeye gerek yok. Sadece olanlar yazilsin yeter. Ama bazi insanlar olanlarida yazmiyor ya da carpitiyor. Yapmayin artik gina geldi ve dahasi sizi gercekten Sony Turkiye ve Sony Avrupa'ya sikayet etmek icin ciddi dosya hazirlayab insanlar var su an. <br><br>Islerinizi kaybediceksiniz cok ciddiyim bu tutumunuz devam ederse. Yapmayin artik.

BSC Misafiri

19.6.2014 17:28:29

-4
Boş boş konuşmayın; zaten BSC bunun haberini yaptı. Ayrıca Sony mi BSC çalışanlarını işten çıkaracakmış? Sanki böyle bir yetkileri varmış gibi. Çoluk çocuk kafasında hayaller kuruyorlar. Söylediğin detaylar bu haberde var. Git büyü, adam ol, gel öyle yorum yap. http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-DriveClub_ile_ilgili_Yeni_Detaylar_Buyuleyici-60310.htm

BSC Misafiri

19.6.2014 17:27:50

0
Bu yeni nesil konsollar bir harika dostum(!)

BSC Misafiri

19.6.2014 17:26:40

+7
Bir oyunda ilk defa gercek zamanli yer sistemi kullanilmis. Soyleki. Nasa serverlarindan Istanbul'da aksam saatlerinde oyunu oynadiginizda istanbul semasindaki yildiz sayisi ve gokyuzu dinamikleri neyse aynisi simule edilmis sekilde oyunda goreceksiniz :) Bunun gibi detaylar oyle cok ki playstation us blog girin okuyun. Bunlarin haberlerinin yapilmasi lazim yapilmiyor oyuncular taraf tutsun tamamda oyun sitesi olarak bunlarin tanitilmasi lazim. Playstation konsoluna ozel muamele cekmeye gerek yok. Sadece olanlar yazilsin yeter. Ama bazi insanlar olanlarida yazmiyor ya da carpitiyor. Yapmayin artik gina geldi ve dahasi sizi gercekten Sony Turkiye ve Sony Avrupa'ya sikayet etmek icin ciddi dosya hazirlayab insanlar var su an. Islerinizi kaybediceksiniz cok ciddiyim bu tutumunuz devam ederse. Yapmayin artik.

KAKÁ

19.6.2014 17:25:15

-12
quote:

Orijinalden alıntı: lextor

Kàká vs Bunlar gerçek oyuncu değil dostum.
Bu nesilde kopyanın da etkisiyle 350'ye yakın oyun oynadım, sen mi gerçek oyuncusun 95 doğumlu çocuk gelmiş ahkam kesiyor, forum işte

thugs_life

19.6.2014 17:12:15

+1
oturup poligonları sayacak ergenler var bu dünyada

Project Scorpio

19.6.2014 17:12:09

-8
Para verecek misiniz bu demoya gercekten?

lextor

19.6.2014 16:55:58

+4
quote:

Orijinalden alıntı: mehmedaltair tamam kardeş sen forza oyna. Forza çok güzel olmuş bu da harika duruyor gelip çamur atmanın mantığı nedir bir konsolu alınca diğer konsoldaki oyunlar size neden batıyor anlamadaım gitti...
Kàká vs Bunlar gerçek oyuncu değil dostum.

knocksthedoortwice

19.6.2014 16:54:28

-1
quote:

Orijinalden alıntı: Mactavish-
Üstünde feci oynanmis Ingame yazanin:)

Mactavish-

19.6.2014 16:47:16

-1
quote:

Orijinalden alıntı: Wayward Son

Google diye bir şey var hacit. Oraya istediğin anahtar kelimeleri yazıyorsun, sana ona uygun en yakın sonuçları çıkarıyor. Büyük kolaylık vallahi. http://67.227.255.239/forum/showthread.php?t=810700&page=30 Burada konuşulmuş. Bir diğer görsel karşılaştırma. Photo mode ne, auto vista ne, in game ne kavramları iyice otursun diye.
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın
Ha bana kalsa GT de oynamam, Forza da. PGR iyiydi bak, direksiyonla coşar idim. Halıdan rampa yapıp, araba uçuran, çarpıştıran çocuklardık biz. Parçalayamadığım arabayı neyleyeyim:( Allah'ını seven üzerime yeni Burnout atsın. PS2'deki Burnout 3 de olur.
Ya bu arada Forza 4 oyun içinde öyle mi motor bana mantıklı gelmedi hiç ?

CPTLeBron

19.6.2014 16:43:55

0
quote:

Orijinalden alıntı: GT_55
Mactavish-'in dediği gibi GT_55 reyiz editörlerin paylaşmadığı konsola özel oyunların görüntülerini çatır çatır paylaşıyor.

GT_55

19.6.2014 16:35:18

+4

Wayward Son

19.6.2014 16:32:20

+4
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri 1 milyon poligon diye soylenti bile olmadi hicbir zaman. Yalan konusmanin alemi yok.
Google diye bir şey var hacit. Oraya istediğin anahtar kelimeleri yazıyorsun, sana ona uygun en yakın sonuçları çıkarıyor. Büyük kolaylık vallahi. http://67.227.255.239/forum/showthread.php?t=810700&page=30 Burada konuşulmuş. Bir diğer görsel karşılaştırma. Photo mode ne, auto vista ne, in game ne kavramları iyice otursun diye.
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın
Ha bana kalsa GT de oynamam, Forza da. PGR iyiydi bak, direksiyonla coşar idim. Halıdan rampa yapıp, araba uçuran, çarpıştıran çocuklardık biz. Parçalayamadığım arabayı neyleyeyim:( Allah'ını seven üzerime yeni Burnout atsın. PS2'deki Burnout 3 de olur.

Mactavish-

19.6.2014 16:18:25

+3
quote:

Orijinalden alıntı: GT_55 Konusu açılmışken, verilmeyen e3 2014 trailer'ını verelim.






GT_55 abimiz editor olsun diyenler. (+) lasın. Bizler bile daha erken ve birşeyi atlamadan paylaşım yapıyoruz.

BSC Misafiri

19.6.2014 16:16:25

+1
1 milyon poligon diye soylenti bile olmadi hicbir zaman. Yalan konusmanin alemi yok.

BSC Misafiri

19.6.2014 16:16:20

+1
@Kaka tek eksiği sayı olsun. Oyuna eklentiler gelebilir ama sen bu grafikleri çevreyi xboxta göremezsin: tek çare xbox two :D forza auto vista da 23 araç vardı onun gibi düşün. Emek arttıkça yapılması zaman alıyor

Persona_Non_Grata

19.6.2014 16:09:11

-5
quote:

Orijinalden alıntı: R.Rondo9
alıntı:

Orijinalden alıntı: Bushido Brown

alıntı:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

30 FPS'de yarış oyunu yapıyorlar.Sinematik etki için 24 e indirsinler daha iyi olur :D


sinematik etki için 23.9 olması lazım.


23.976 olması lazım
çok yanlış biliyorsun 23.977 olacak.

MantarTheGreat

19.6.2014 16:00:46

+3
quote:

Orijinalden alıntı: Bushido Brown
alıntı:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

30 FPS'de yarış oyunu yapıyorlar.Sinematik etki için 24 e indirsinler daha iyi olur :D


sinematik etki için 23.9 olması lazım.
23.976 olması lazım

GT_55

19.6.2014 15:58:27

+4
Konusu açılmışken, verilmeyen e3 2014 trailer'ını verelim.

Bushido Brown

19.6.2014 15:47:13

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri 30 FPS'de yarış oyunu yapıyorlar.Sinematik etki için 24 e indirsinler daha iyi olur :D
sinematik etki için 23.9 olması lazım.

gamerasi

19.6.2014 15:45:10

0
5 haziranda yayınlanan haber içeriğinde neyin ne olduğu yazıyor zaten.. http://blog.us.playstation.com/2014/06/05/51-details-about-driveclub-on-ps4/

BSC Misafiri

19.6.2014 15:41:41

0
30 FPS'de yarış oyunu yapıyorlar.Sinematik etki için 24 e indirsinler daha iyi olur :D

KAKÁ

19.6.2014 15:38:47

-9
quote:

Orijinalden alıntı: mehmedaltair

tamam kardeş sen forza oyna. Forza çok güzel olmuş bu da harika duruyor gelip çamur atmanın mantığı nedir bir konsolu alınca diğer konsoldaki oyunlar size neden batıyor anlamadaım gitti...
Doğru bildin Horizon 2 oynayacağım zaten buna kuruş çıkmaz benden.

knocksthedoortwice

19.6.2014 15:37:39

0
Oyunu ön sipariş ettim bekliyorum ama 250.000 poligon next gen için az.FMS5 ve FH2'nin araç detayları bunun çok ötesinde.Yemez içmez kenardaki yosunu yaparsan arabadan da böyle kısarsın işte.

mehmedaltair

19.6.2014 15:37:22

+4
quote:

Orijinalden alıntı: KAKÁ 50 araç için bu rakam az bile, mobil oyunlarda bile 50 araç yok.
tamam kardeş sen forza oyna. Forza çok güzel olmuş bu da harika duruyor gelip çamur atmanın mantığı nedir bir konsolu alınca diğer konsoldaki oyunlar size neden batıyor anlamadaım gitti...

GT_55

19.6.2014 15:30:17

+5
Oyun içi 250 bin poligon.Yani diğer oyunlar gibi, menü ve photo mode'da yüksek poligonlu olan araçlar, oyun içinde kuşa dönmüyor.
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın
Ayrıça çevre grafikleri ve ışıklandırma teknikleri olarak en iyisi bu oyunda.

edd121

19.6.2014 15:26:52

-1
xbox ı olanlar horizon2 yi beklesin olmayanlar da project cars ı.bu oyun dan çok da bi şey çıkacak gibi değil.

altunuz

19.6.2014 15:25:16

0
Madem hiç 1.000.000 gibi birşey söylememişler neden haber ilk çıktığında milleti yalan haber olduğu ile ilgili uyarmadılar ?

Aaron Paul

19.6.2014 15:21:45

-2
250.000'de az bi rakam değil... 1.000.000 poligon'u PS5 için yapabilirler anca.

KAKÁ

19.6.2014 15:20:13

-14
50 araç için bu rakam az bile, mobil oyunlarda bile 50 araç yok.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
DriveClub
+ TAKİBE
AL
21 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız