Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Sony PS4 Üretiminde Sıkıntı mı Yaşıyor?


    Yeni nesil konsolların çıkışı bütün dünyada merakla bekleniyor. Sanıyoruz bu dönemde Microsoft ve Sony'nin başına gelebilecek en kötü şey, üretim sıkıntısı olurdu. Ön sipariş döneminde Xbox One'a oranla daha üst seviyelerde gördüğümüz PS4 adına Amazon Almanya'dan yeni bir haber geldi. Gelen yeni haber, biraz kafaları karıştıracak gibi görünüyor.
 
    Amazon Almanya'nın PS4 satış sayfasında verilen bir notta, 30 Eylül tarihinden itibaren verilen siparişlerin 2014'ten önce dağıtılmayacağı belirtildi. Haberin NeoGaf başlığında, aynı durumun GameStop'ın Almanya ve Fransa ayağında da söz konusu olduğu söylendi.
 
    Ön sipariş dönemi için Amazon'un Almanya ayağında PS4'e çok büyük ilgi gösteriliyor. En çok satanlar listesinde PS4'ün kendisi 5. sırada yer alırken, Killzone Shadow Fall paketi de 4. sırada karşımıza çıkıyor. Çıkış gününde teslimat sözü verilen Xbox One ise 87. sırada görünüyor.
 
    PS4'e şimdiden çok büyük bir talebin olduğu ortada. Daha önce Sony İngiltere'nin ilk 4 ay içerisinde stok sıkıntısı yaşayabileceğine dair açıklamalarını okumuştuk. Şimdi ise benzer bir haber Almanya'dan gelmiş görünüyor. 

Bu haberin bağlantısı
URL
sony playstation 4 ps4 playstation next gen
AMD'ye Origin PC Darbesi BioShock: Infinite'e %66'lık Steam İndirimi
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

GT_55

7.10.2013 10:57:04

0
quote:

Orijinalden alıntı: naklan

Pc'ler 4k kullanırken,yeni nesil daha ada akıllı 1080p destekli oyun çıkaramazken mi olacak tüm bunlar?Güldürmeyin lütfen.Bf4 gibi oyunu 1080p açamayacak yeni nesile yeni nesil diyemem.Ps4'ün ismi Ps3'5 olarak değiştirilsin bence.Daha geçen bir oyun 1080p destekleyemeyeceğini açıkladılar.

serGinnio

7.10.2013 10:31:54

0
Bu pc cilerin grafik egolarına bayılıyorum ya sanki onlara en yüksek kalitede oynadılar diye ea Ubisoft Activision madalya dağıtıyor siz resmen oyun oynamanın amacını unutmuşsunuz. Bunu sadece oyun oynamayı bilen eski pc ciler ve konsolcular bilir. Şu grafik olayını bir unutun ve sadece oyunu "eğlence" amacıyla oynayın gorsel zevk için değil

BSC Misafiri

7.10.2013 10:08:14

0
quote:

Orijinalden alıntı: KoRnTuNeS
alıntı:

Orijinalden alıntı: *Meteora*

alıntı:

Orijinalden alıntı: KoRnTuNeS


alıntı:

Orijinalden alıntı: Metal-Gear

Ön sipariş zaten mantıksız bir olay ya, çıkınca gidip elden alacaksın mis gibi istediğin mağazadan. Nasıl olsa çıkmadan önce konsola sahip olmak mümkün değil, o zaman ön siparişe de gerek yok piyasaya düşünce alınır. İster aynı gün alınır ister daha sonra.

benim önsipariş verme amacım erken gelsin diye değil. ben ps4+2kol+killzone+kamera ve vergisi, kargosu toplamda 520 euro (1400tl) verdim. ama türkiyede sadece ps4 yaklaşık bu fiyata satılcak. yani sony tr tarafından kazıklanmamak için önsiparişle aldım.

520 Euro 1300 lira yapıyor.

ben google ile hesaplamıştım 520 euro yazıp aratınca yaklaşık 1400tl yazıyo
:DDD mantığa bak 520 euro yazıp google da aratmış :DDDD

KoRnTuNeS

6.10.2013 22:39:19

0
quote:

Orijinalden alıntı: *Meteora*

520 Euro 1300 lira yapıyor.
ben google ile hesaplamıştım 520 euro yazıp aratınca yaklaşık 1400tl yazıyo

*Meteora*

6.10.2013 22:25:48

0
quote:

Orijinalden alıntı: KoRnTuNeS

benim önsipariş verme amacım erken gelsin diye değil. ben ps4+2kol+killzone+kamera ve vergisi, kargosu toplamda 520 euro (1400tl) verdim. ama türkiyede sadece ps4 yaklaşık bu fiyata satılcak. yani sony tr tarafından kazıklanmamak için önsiparişle aldım.
520 Euro 1300 lira yapıyor.

Metinerdogan

6.10.2013 20:49:17

+1
Sistemim; 660ti Zotac AMP! phenom II x4 4.0ghz(oc) 16gb DDR3 1600mhz cas9 ram 1 tb Seagate Barracuda hdd Gigabyt 970-ud3 anakart 650 w (+80 plus) psu 21 mbit fiber internet . Sonra neden konsol. Aldım alalı şu bilgisayarın adam akıllı tek bir hayrını göremedim arkadaş lanet olsun böyle işe ya... Herkesin oynadığını 2x-4x aa açarak oynadık, he birde artık gölgeleri kapamaya gerek kalmadı. İçim yanıyor ya 8 ay önce şu sisteme verdiğim paraya. Ps 3 ile Xbox 360 9 yıl taşıdılar, Ps 3 hala excleri ile mest ediyor. Kaç lira bayıldığımız şu sistem 9. ayına girmeden işkencelere başladı. (Total War Rome II, Bf 4 beta, Watch Dogs sistem gereksinimleri vs... ) Aldığım zaman çektiğim bir ton işkencede cabası.İşlemci soğutucusunun sesli ve yetersiz olması, 450w psunun arıza çıkarması, tonlarca ayar. Bir oyuna girerken bir ton yük ile uğraşmak, girene kadar 50 tane ayar çekmek, sağlıklı olması açısından yanında 2-3 tane programı açıp girmek. (hele ki bir kaç yıl eskimiş oyunlara) Satsam edecek parasının yarısı. Ne yapsam bilemedim ki arkadaş. Daha geçen gün Pc için ön sipariş vermiştim BF 4'ü. İptal ettim. Böyle bir rezalet olamaz. Her ayarda her koşulda , server dolu yada boşken, her driver ile sorun yaratıyor. Pc de stuttering olayından hep yakınırdık ancak böylesi görülmüş yada duyulmuş değil. Oyun oynanmaz halde resmen. Serverların durumundan da belli oluyor. Koskoca açık beta, dolu 3-4 server var ya da yok.

kaplan3461

6.10.2013 18:26:51

+7
PC'lerden lanet ettim artık.Grafiğiniz batsın ya.FPS değerleriniz batsın.1-2 sene sonra kötüleyeceğin, bakmayacağın grafik için,paralar verip güçlü PC'leri almak mantıklı değil. Ben sadece oyun oynamak istiyorum,o bir dünya teknik bilgiyle "Hangi donanımı seçsem?" diye uğraşıp, zaman harcamak istemiyorum. O donanımların sorunlarıyla, kocaman kasalarıyla, Windows'uyla, virüsleriyle, formatıyla, hatalarıyla, hilecileriyle, multideki adeletsizliğiyle uğraşmak istemiyorum ya.Grafik umurumda değil, arada dağlar yok.Ben oynarken kamburum çıksın istemiyorum.Siz istiyorsanız gidin alın tamam, en güçlü PC sizde olsun,en yüksek grafikle oynayın ama susun artık.Oyun konuşalım biraz yeter. OLAY BUDUR ISTEYEN KENDI ISTEDIĞİNDE KARAR VERİR

Vernon Schillinger

6.10.2013 18:09:33

-4
quote:

Orijinalden alıntı: pastadanadam
alıntı:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

Naklan ve benzer arkadaşlar; siz öyle düşünüyor olabilirsiniz.
Ama bizim gibi konsol oyuncularının ,özellikle ps4 bekleyenlerinin tek derdi konsollara özel olan oyunlar.
Sizinde ilginizi çekebilen konsol oyunları olmuşki ps3 almışsınız.
Misal:ben sega mega drive,atari ve psx zamanından beri konsol oyuncusuyum ve o zamandan beri sadece ilgimi çeken oyunlara sahip cihazları gidip satın aldım.
Grafik için değil, sadece kaliteli oyunlara sahip oyunlar için.
Yani dostum, AAA yada 4k veya ne haltsa ilgi alanıma girmiyor.
Zaten yeni nesili de hemen almak gibi bir niyetim yok, lakin God of war veya Tekken gibi ilgimi çeken oyunlar çıksın ozaman illaki bir tanede biz alırız.
Şimdilik elimdeki ps3,psvita,nintendo wii ve xbox360 yeter bana.
Tüm oyun cihazlarından zevk alabilen oyuncu dostlarıma saygılar.

İşte bu ya.Sonunda doğru düzgün düşünen bir oyuncu.

PC'lerden lanet ettim artık.Grafiğiniz batsın ya.FPS değerleriniz batsın.1-2 sene sonra kötüleyeceğin, bakmayacağın grafik için,paralar verip güçlü PC'leri almak mantıklı değil.

Ben sadece oyun oynamak istiyorum,o bir dünya teknik bilgiyle "Hangi donanımı seçsem?" diye uğraşıp, zaman harcamak istemiyorum.
O donanımların sorunlarıyla,
kocaman kasalarıyla,
Windows'uyla,
virüsleriyle,
formatıyla,
hatalarıyla,
hilecileriyle,
multideki adeletsizliğiyle
uğraşmak istemiyorum ya.Grafik umurumda değil, arada dağlar yok.Ben oynarken kamburum çıksın istemiyorum.Siz istiyorsanız gidin alın tamam, en güçlü PC sizde olsun,en yüksek grafikle oynayın ama susun artık.Oyun konuşalım biraz yeter.
Sen hep pc'nin kötü yanlarını yazmışssın.Bu nasıl bir kör düşüncedir?Pc'nin yüzlerce iyi yanıda var.Ben bari konsolların hem getirisini yazıyorum hem eksiklerini.Sen tamamiyle zıt düşünmekle hata ediyorsun.

Nelson Muntz

6.10.2013 16:27:40

0
Ps4 candır

MiyopBey

6.10.2013 09:12:44

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri Naklan ve benzer arkadaşlar; siz öyle düşünüyor olabilirsiniz. Ama bizim gibi konsol oyuncularının ,özellikle ps4 bekleyenlerinin tek derdi konsollara özel olan oyunlar. Sizinde ilginizi çekebilen konsol oyunları olmuşki ps3 almışsınız. Misal:ben sega mega drive,atari ve psx zamanından beri konsol oyuncusuyum ve o zamandan beri sadece ilgimi çeken oyunlara sahip cihazları gidip satın aldım. Grafik için değil, sadece kaliteli oyunlara sahip oyunlar için. Yani dostum, AAA yada 4k veya ne haltsa ilgi alanıma girmiyor. Zaten yeni nesili de hemen almak gibi bir niyetim yok, lakin God of war veya Tekken gibi ilgimi çeken oyunlar çıksın ozaman illaki bir tanede biz alırız. Şimdilik elimdeki ps3,psvita,nintendo wii ve xbox360 yeter bana. Tüm oyun cihazlarından zevk alabilen oyuncu dostlarıma saygılar.
İşte bu ya.Sonunda doğru düzgün düşünen bir oyuncu. PC'lerden lanet ettim artık.Grafiğiniz batsın ya.FPS değerleriniz batsın.1-2 sene sonra kötüleyeceğin, bakmayacağın grafik için,paralar verip güçlü PC'leri almak mantıklı değil. Ben sadece oyun oynamak istiyorum,o bir dünya teknik bilgiyle "Hangi donanımı seçsem?" diye uğraşıp, zaman harcamak istemiyorum. O donanımların sorunlarıyla, kocaman kasalarıyla, Windows'uyla, virüsleriyle, formatıyla, hatalarıyla, hilecileriyle, multideki adeletsizliğiyle uğraşmak istemiyorum ya.Grafik umurumda değil, arada dağlar yok.Ben oynarken kamburum çıksın istemiyorum.Siz istiyorsanız gidin alın tamam, en güçlü PC sizde olsun,en yüksek grafikle oynayın ama susun artık.Oyun konuşalım biraz yeter.

BSC Misafiri

6.10.2013 07:44:09

+3
Naklan ve benzer arkadaşlar; siz öyle düşünüyor olabilirsiniz. Ama bizim gibi konsol oyuncularının ,özellikle ps4 bekleyenlerinin tek derdi konsollara özel olan oyunlar. Sizinde ilginizi çekebilen konsol oyunları olmuşki ps3 almışsınız. Misal:ben sega mega drive,atari ve psx zamanından beri konsol oyuncusuyum ve o zamandan beri sadece ilgimi çeken oyunlara sahip cihazları gidip satın aldım. Grafik için değil, sadece kaliteli oyunlara sahip oyunlar için. Yani dostum, AAA yada 4k veya ne haltsa ilgi alanıma girmiyor. Zaten yeni nesili de hemen almak gibi bir niyetim yok, lakin God of war veya Tekken gibi ilgimi çeken oyunlar çıksın ozaman illaki bir tanede biz alırız. Şimdilik elimdeki ps3,psvita,nintendo wii ve xbox360 yeter bana. Tüm oyun cihazlarından zevk alabilen oyuncu dostlarıma saygılar.

mementopolis

6.10.2013 04:49:42

+1
hic sormuyolar ki herkezin elde edebildigine yakin olani alir,Pc bu konuda cok uzak Amazon.de de XBOX ONE 86.ci sirada acayip gerilemis.

bozcan

6.10.2013 03:35:35

0
Öyle bir hava var li PS4 alan bir daha PC toplayamaz, iyi PC sahibi olan asla PS4 ya da başka bir konsol olamaz gibi :) Rahat olun gençler hepimiz aynı taraftayız hepimizin kullanmayı sevdiği silahlar farklı sadece :)

- The Stig -

6.10.2013 02:26:11

0
Valla 30 Kasım'da benimkisi kapımda olacak. Ön sipariş vermeyenler düşünsün :)

BSC Misafiri

6.10.2013 01:36:48

-3
quote:

Orijinalden alıntı: alibak_88_002 konsolları kötüleyince pcler çok daha süper oluyomuş kendi kendine ram artıyomuş, grafik işlemci gaza gelip ultra greater best titan (kronos) oluyomuş, işlemci 4 katına bölünüp çekirdek sayısı arttırıyomuş. konsollarda kötüleşiyomuş, pc fanlarında ego +15 artıyomuş. yüklenin arkadaşlar, herkes konsolları kötülesin... ben kötüledim az önce konsolları, pc süper oldu.
adam konsolu kötülememiş ki. gerçekleri söylemiş ama işine gelmeyince konsolları karaladı oluyor. zayıf cihaza güçlü demek kendini kandırmaktır, he ucuz dur fiyatı avantajları olur eyvallah ama yavaşsa bunu bir hazmedecen yoksa hayatın boyunca böyle yorumlar yazarak kendini avut.

BSC Misafiri

6.10.2013 01:36:14

+2
PS4'ün büyük ilgi görmesi bazılarını rahatsız etmiş. Böyle alakasız haberde bile platform tartışması çıkarmaya çalşıyorlar. Neyse 1080p Killzone, infamous second son akar -_-

alito

6.10.2013 01:35:57

0
PS4 ilk gösterildiği anda bu işin galibi belliydi zaten.

Vernon Schillinger

6.10.2013 00:35:02

-3
quote:

Orijinalden alıntı: KoRnTuNeS
alıntı:

Orijinalden alıntı: alibak_88_002

konsolları kötüleyince pcler çok daha süper oluyomuş kendi kendine ram artıyomuş, grafik işlemci gaza gelip ultra greater best titan (kronos) oluyomuş, işlemci 4 katına bölünüp çekirdek sayısı arttırıyomuş. konsollarda kötüleşiyomuş, pc fanlarında ego +15 artıyomuş. yüklenin arkadaşlar, herkes konsolları kötülesin... ben kötüledim az önce konsolları, pc süper oldu.


pc süper konsollar boktan. en iyi pc en birinci biziz. pcde herkez 4k. oyunlar ucuz çünkü torrent beleş... vaaay egom acayip yükseldi böyle yapınca. pcde bf4ü açmıyodu şimdi 4k oynuyorum.
TROLLCEPTİON

KoRnTuNeS

6.10.2013 00:23:19

0
quote:

Orijinalden alıntı: alibak_88_002 konsolları kötüleyince pcler çok daha süper oluyomuş kendi kendine ram artıyomuş, grafik işlemci gaza gelip ultra greater best titan (kronos) oluyomuş, işlemci 4 katına bölünüp çekirdek sayısı arttırıyomuş. konsollarda kötüleşiyomuş, pc fanlarında ego +15 artıyomuş. yüklenin arkadaşlar, herkes konsolları kötülesin... ben kötüledim az önce konsolları, pc süper oldu.
pc süper konsollar boktan. en iyi pc en birinci biziz. pcde herkez 4k. oyunlar ucuz çünkü torrent beleş... vaaay egom acayip yükseldi böyle yapınca. pcde bf4ü açmıyodu şimdi 4k oynuyorum.

Vernon Schillinger

6.10.2013 00:12:46

-4
quote:

Orijinalden alıntı: Metal-Gear
alıntı:

Orijinalden alıntı: naklan

Eksileyin bakalım,eksileyin.Yeni nesil konsollar bekleneni veremeyince demek istediğimi anlayacaksınız.


Kardeş ne bekliyoruz yeni nesil konsollardan peki? Uzaya çıkarmasını falan bekliyorsan eğer evet seni tatmin etmez. Yoksa şu mu bütün olay: "Aaaaa konsol şu oyunu 60 yerine 30 fps'de çalıştıracakmış ahahahaaaa!" Bu mu? Yani bir oyun konsolundan ne bekleyebilirsin? Bütün mesele 1000 küsür lirayı sadece 1 kereliğine verip 10 sene boyunca tüm oyunları oynamak değil mi? Benim bütün meselem bu, tek beklediğim şey bu. Ben bu beklentimi PS1'den beridir karşılayabiliyorum.

Yani bu "anlayacaksınız ulan" tavırları nedir, sana yemek pişirmesini, ayaklarını ılık suya sokup masaj yapmasını falan mı bekliyorsun konsolun? Beklediğin nedir bana onu söyle :) Konsol işte abi, aç oyna eğlen ve kapat bu kadar. Oyun oynayacaksın, oyun oyna diye çıkıyor. Bu yani altı üstü. Tek farkı 5 milyarlık bir PC varsa elinde 8x AA ile bir oyun oynarsın, beri yandan konsola 1500 tl verirsin 1 kere, varsın 2x AA ile oynarsın. Nedir yani Bunca tartışmalara giriyorsunuz ama %80'inizin evinde oyunları full grafik + FULL PERFORMANS (60 fps üzerine kilitliyorum) oynatan bir bilgisayar bile yok. Yani davanız nedir?
Ayrıca ben ps3 sahibi biriyim.Elimdeki pc 4 bin lira değerinde bir sisteme sahip.Konsolların exc oyundan başka getirisi yok.Oyunların fiyatları en az 150 lira 200 arası değişiyor.1000 liralık bir aletin oyunu neden 200 lira?Hiç düşünmeye çalıştın mı acaba?Pc de 2 bin liraya sistemle tüm oyunları oynayabilirsin.Grafik ayarlarını yüksek oynayıp oynamamak sana kalmış.Pc de insan kendini özgür hissediyor.Konsolda ise bir yıkılmış devlet düşün ve sen yıkılmış devlet ol,sony ve oyun firmaları ise işgal eden devlet olsun.O devletler senden vergi alıyor ve o vergiler 150,200 lira değerinde oyunlar olsun.Türkiye de pahalı olabilir ama avrupa ve abd de de pahalı bence.

Vernon Schillinger

6.10.2013 00:08:00

-5
quote:

Orijinalden alıntı: Metal-Gear
alıntı:

Orijinalden alıntı: naklan

Eksileyin bakalım,eksileyin.Yeni nesil konsollar bekleneni veremeyince demek istediğimi anlayacaksınız.


Kardeş ne bekliyoruz yeni nesil konsollardan peki? Uzaya çıkarmasını falan bekliyorsan eğer evet seni tatmin etmez. Yoksa şu mu bütün olay: "Aaaaa konsol şu oyunu 60 yerine 30 fps'de çalıştıracakmış ahahahaaaa!" Bu mu? Yani bir oyun konsolundan ne bekleyebilirsin? Bütün mesele 1000 küsür lirayı sadece 1 kereliğine verip 10 sene boyunca tüm oyunları oynamak değil mi? Benim bütün meselem bu, tek beklediğim şey bu. Ben bu beklentimi PS1'den beridir karşılayabiliyorum.

Yani bu "anlayacaksınız ulan" tavırları nedir, sana yemek pişirmesini, ayaklarını ılık suya sokup masaj yapmasını falan mı bekliyorsun konsolun? Beklediğin nedir bana onu söyle :) Konsol işte abi, aç oyna eğlen ve kapat bu kadar. Oyun oynayacaksın, oyun oyna diye çıkıyor. Bu yani altı üstü. Tek farkı 5 milyarlık bir PC varsa elinde 8x AA ile bir oyun oynarsın, beri yandan konsola 1500 tl verirsin 1 kere, varsın 2x AA ile oynarsın. Nedir yani Bunca tartışmalara giriyorsunuz ama %80'inizin evinde oyunları full grafik + FULL PERFORMANS (60 fps üzerine kilitliyorum) oynatan bir bilgisayar bile yok. Yani davanız nedir?
Şu mesajımı okusan; " Pc'ler 4k kullanırken,yeni nesil daha ada akıllı 1080p destekli oyun çıkaramazken mi olacak tüm bunlar?Güldürmeyin lütfen.Bf4 gibi oyunu 1080p açamayacak yeni nesile yeni nesil diyemem.Ps4'ün ismi Ps3'5 olarak değiştirilsin bence.Daha geçen bir oyun 1080p destekleyemeyeceğini açıkladılar."

Metal-Gear

6.10.2013 00:06:07

+1
quote:

Orijinalden alıntı: naklan Eksileyin bakalım,eksileyin.Yeni nesil konsollar bekleneni veremeyince demek istediğimi anlayacaksınız.
Kardeş ne bekliyoruz yeni nesil konsollardan peki? Uzaya çıkarmasını falan bekliyorsan eğer evet seni tatmin etmez. Yoksa şu mu bütün olay: "Aaaaa konsol şu oyunu 60 yerine 30 fps'de çalıştıracakmış ahahahaaaa!" Bu mu? Yani bir oyun konsolundan ne bekleyebilirsin? Bütün mesele 1000 küsür lirayı sadece 1 kereliğine verip 10 sene boyunca tüm oyunları oynamak değil mi? Benim bütün meselem bu, tek beklediğim şey bu. Ben bu beklentimi PS1'den beridir karşılayabiliyorum. Yani bu "anlayacaksınız ulan" tavırları nedir, sana yemek pişirmesini, ayaklarını ılık suya sokup masaj yapmasını falan mı bekliyorsun konsolun? Beklediğin nedir bana onu söyle :) Konsol işte abi, aç oyna eğlen ve kapat bu kadar. Oyun oynayacaksın, oyun oyna diye çıkıyor. Bu yani altı üstü. Tek farkı 5 milyarlık bir PC varsa elinde 8x AA ile bir oyun oynarsın, beri yandan konsola 1500 tl verirsin 1 kere, varsın 2x AA ile oynarsın. Nedir yani Bunca tartışmalara giriyorsunuz ama %80'inizin evinde oyunları full grafik + FULL PERFORMANS (60 fps üzerine kilitliyorum) oynatan bir bilgisayar bile yok. Yani davanız nedir? Yani inan ki konsol alacak tek bir insanın bile kafasına dank edecek bir mevzu yok ortada. Alan adam 1 defa para verip 10 sene her oyunu sistem kaldırır mı derdi olmadan oynayabilmenin keyfini sürecek. Takacak ve çalıştıracak bütün mesele bu. Exclusiveler, online hizmetlerin sunduğu ücretsiz oyunlar, özel konsol içerikleri gibi teknolojiyle donatılmış diğer işlerde cabası. Aslında bakarsan, konsol beklediğimizden fazlasını veriyor. Biz sadece her oyunu oynayalım isterken, adamlar yanı sıra bin bir çeşit özellikle donatıyor makineyi. Anlayacağım tek şey, alacağımız zevk olacak eğlence keyif, oynayıp kapatacağız konsolu ve bir pişmanlığımız olmayacak yani, hayat gayesi değil bu.

Vernon Schillinger

5.10.2013 23:59:23

-4
quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch
alıntı:

Orijinalden alıntı: naklan

Xbox one ve ps4 fos çıkacak!Sen oyunlalara bile kısıtlamasa getirirsen ve 1080p desteği her oyunda varmış gibi gösterirsen başına herşey gelir.

Bence tam tersi. En çok konsol satılan jenerasyon, PS4 ve Xbox One jenerasyonu olacak.
Pc'ler 4k kullanırken,yeni nesil daha ada akıllı 1080p destekli oyun çıkaramazken mi olacak tüm bunlar?Güldürmeyin lütfen.Bf4 gibi oyunu 1080p açamayacak yeni nesile yeni nesil diyemem.Ps4'ün ismi Ps3'5 olarak değiştirilsin bence.Daha geçen bir oyun 1080p destekleyemeyeceğini açıkladılar.

GoldPunch

5.10.2013 23:06:23

0
quote:

Orijinalden alıntı: naklan Xbox one ve ps4 fos çıkacak!Sen oyunlalara bile kısıtlamasa getirirsen ve 1080p desteği her oyunda varmış gibi gösterirsen başına herşey gelir.
Bence tam tersi. En çok konsol satılan jenerasyon, PS4 ve Xbox One jenerasyonu olacak.

any77

5.10.2013 22:48:14

0
Yeni nesil konsollardan biraz daha iyi bi şeyler beklerdim açıkçası...

Master_Evil

5.10.2013 22:24:07

+1
talep çok yetişememeleri normal

alibak_88_002

5.10.2013 21:51:15

+7
konsolları kötüleyince pcler çok daha süper oluyomuş kendi kendine ram artıyomuş, grafik işlemci gaza gelip ultra greater best titan (kronos) oluyomuş, işlemci 4 katına bölünüp çekirdek sayısı arttırıyomuş. konsollarda kötüleşiyomuş, pc fanlarında ego +15 artıyomuş. yüklenin arkadaşlar, herkes konsolları kötülesin... ben kötüledim az önce konsolları, pc süper oldu.

Kreuger

5.10.2013 21:40:10

-2
ya artik GINA geldi bu haberlerden tamam biliyoruz talep cok onlarda 1 fabrika yerine 2-3 fabrika kursunlar yapabilecekleri sey, milletde gider x1 alir nasil olsa ayni oyunlar x1 a da cikiyor ve bir fark olmuyacak simdi bana killzonen cart curt demeyin bedava verseler gene almam kilzonmus 2 günde usanip attim bi daha da yüzüne bakmadim ya adama zornan xbox one aldiracaklar

Vernon Schillinger

5.10.2013 21:36:12

-5
Eksileyin bakalım,eksileyin.Yeni nesil konsollar bekleneni veremeyince demek istediğimi anlayacaksınız.

omris2013

5.10.2013 21:24:40

0
Çıkış gününde teslimat sözü verilen Xbox One ise 87. sırada görünüyor. işte size karşılaştırma bende ps4 alcam inş daha çok satar ps4

KoRnTuNeS

5.10.2013 21:21:51

0
quote:

Orijinalden alıntı: Metal-Gear Ön sipariş zaten mantıksız bir olay ya, çıkınca gidip elden alacaksın mis gibi istediğin mağazadan. Nasıl olsa çıkmadan önce konsola sahip olmak mümkün değil, o zaman ön siparişe de gerek yok piyasaya düşünce alınır. İster aynı gün alınır ister daha sonra.
benim önsipariş verme amacım erken gelsin diye değil. ben ps4+2kol+killzone+kamera ve vergisi, kargosu toplamda 520 euro (1400tl) verdim. ama türkiyede sadece ps4 yaklaşık bu fiyata satılcak. yani sony tr tarafından kazıklanmamak için önsiparişle aldım.

CoreGame

5.10.2013 21:14:11

+4
Malesef 1 sene sonra falan alıcam merakla bekliyorum napalım o zamana kadar gameplay izlicem :( ps4 exc oyunları yeter ya donanım olarakta önde zaten ve tr alt yazı :)

cagan1234

5.10.2013 21:11:17

0
Ya pazarlama taktiği işte yakında görürüz neden geç çıkarttıklarını.

Metal-Gear

5.10.2013 21:08:36

-1
Ön sipariş zaten mantıksız bir olay ya, çıkınca gidip elden alacaksın mis gibi istediğin mağazadan. Nasıl olsa çıkmadan önce konsola sahip olmak mümkün değil, o zaman ön siparişe de gerek yok piyasaya düşünce alınır. İster aynı gün alınır ister daha sonra.

BSC Misafiri

5.10.2013 20:55:43

+5
PS2'den daha fazla sipariş alıyor bırakın da biraz stok sıkıntısı olsun. Gelmiş geçmiş en iyi konsol olabilir.

KoRnTuNeS

5.10.2013 20:51:55

+2
hadi ya ben tam 29 eylülü 30 eylüle bağlayan gece verdim bundle siparişi. ben de giriyomuyum acaba geç teslim edilecekler kısmına? herhangi bir mail gelmedi bana

Vernon Schillinger

5.10.2013 20:39:09

-21
Xbox one ve ps4 fos çıkacak!Sen oyunlalara bile kısıtlamasa getirirsen ve 1080p desteği her oyunda varmış gibi gösterirsen başına herşey gelir.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
PlayStation 4
+ TAKİBE
AL
143 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız