Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Müzikal Macera Oyunu Koira, 17 Nisan 2025'te PS5 ve PC için Piyasaya Çıkıyor

 
 
Müzikal macera oyunu Koira, yayıncı DON'T NOD ve geliştirici Studio Tolima'nın duyurduğu üzere 17 Nisan 2025'te PlayStation 5 ve Steam üzerinden PC için piyasaya sürülecek. PlayStation 5 versiyonu ise yeni duyuruldu. Ek olarak şu anda PC için bir demo mevcut.
 
Koira, yeni yavru köpeğinizle birlikte melodik bir ormanda gezindiğiniz, antik bulmacaları çözdüğünüz, orman canlılarıyla arkadaş olduğunuz ve evinizin yolunu bulmaya çalıştığınız, yürekleri ısıtan bir dostluk hikayesi. Yolda karşınıza çıkan tehlikelerden kaçının. Avcılar karanlıkta gizleniyor...
 
Yeni dostunuzla bağ kurun: Onu besleyin, ona bakın ve onunla oyun oynayın! Gölgelerin altındaki korulardan, karlı tepelerden, karanlık mağaralardan ve çok daha fazlasından geçin. Gizlenerek ve cesaretinizi kullanarak acımasız avcılardan kurtulun. Eski bir ormanı yeniden yeşillendirmek ve içindeki gizemli anıtları etkin hale getirmek için birbirinizi destekleyin. Ormandaki hayvanlarla tanışın ve onlara yardım edin.
 
Oynanış Videosu 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Müzikal Macera Koira ps5 pc
Little Nightmares 3'ten Tüyler Ürperten Yepyeni Fragman Görsel Roman Oyunu Stella of The End 2024'te Switch'e Geliyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız