Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Borderlands 2'nin Vita Sürümünün Multiplayer'ı 2 Kişiyle Sınırlı


      Borderlands 2'nin Vita sürümü, oyunu seven oyuncuların beğendiği tüm özellikleri barındırıyor ancak bir farkla: bu sefer multiplayer'ı 4 kişi değil en fazla 2 kişi olarak oynayabileceğiz. Bunun neden ise SCEA'nın oyunun co-op modunu 4 kişi için geliştirirken en iyi deneyimi 2 kişi ile alabileceğimiz kararına varmasıymış.

      Borderlands 2'nin Vita sürümüne PS3'teki kayıtlarımızı da aktarabileceğiz. Oyunda daha önce konsol ve PC sürümleri için çıkan bazı DLC'ler de bulunacak ve standart dört karaktere ek olarak DLC'lerden tanıdığımız Gaig the Mechromancer ve Krieg the Psycho da olacak. Oyun genellikle 30fps'de çalışacak. Tabi ki kontroller de Vita'ya göre ayarlanmış olacak. Aşağıdaki görselden kontrollerin nasıl olacağına göz atabilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gamespot Borderlands 2 2K Games Gearbox Software RPG FPS PC PS3 Xbox 360 Vita
From Software'ın PS4'e Özel Oyunu Project Beast'ten Görseller Sızdı! Unreal Tournament Geri Dönüyor! Yeni Detaylar Haftaya!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

4.5.2014 09:18:46

0
quote:

Orijinalden alıntı: waltran en iyi deneyimmi? bence 6 ay sonra dlc olarak satmak için yapmışlardır ben olsam co+opta her +1 için bir dlc parası alırdım yanlış yapıyor bu firmalar
Arkadaşım adamlar öyle zırt pırt oyun çıkarmayıp ellerinde olanı geliştiriyorlar. Vita'ya çıkması da iyi olmuş, en azından herkes oynayabilir. Ben de B2 oyuncusu olarak seviyorum bu oyunu. Ve ayrıca adamlar alacağı kadar parayı aldı. Şu ana kadar fazlasıyla satıldı bu oyun. Lütfen, düşün biraz.

VEZ1R

3.5.2014 12:22:15

0
ps3' te de 4 kişiyi kaldırmıyor zaten. 2 kişiden fazla olunca fps baya bi düşüyordu.

Vernon Schillinger

2.5.2014 23:58:57

0
Saklanbaç felan oynarlar artık.

waltran

2.5.2014 22:56:12

+1
en iyi deneyimmi? bence 6 ay sonra dlc olarak satmak için yapmışlardır ben olsam co+opta her +1 için bir dlc parası alırdım yanlış yapıyor bu firmalar
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Borderlands 2 ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
46 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız