Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »
VİDEOYA ATLA YORUMLARI GÖR YORUM YAZ

Sıcağı Sıcağına - Resident Evil: Revelations

9 Nisan 2013 Talha Aynacı 40 İzlenme Sayısı: 27537 Video süresi: 10:14 Sıcağı Sıcağına
Video otomatik başlamasın
URL
Embed
YouTube Kanalımıza Abone Olun

Konsollarda boy göstermeye hazırlanan yan senaryou oyunundan ilk izlenimlerimiz.

Resident Evil: Revelations 3DS Korku Macera Aksiyon Capcom Nintendo resident evil pc ps3 xbox 360 wii u
Oyundayız: The War Z Bölüm 6 - Son Çarpışma Kutusuz: League of Legends
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Cihathalitt

11.6.2013 21:09:59

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri PC'ye çıkacak mı?
çoktan çıktı.

BSC Misafiri

27.5.2013 18:35:19

+1
@ksfno1 Sonuna kadar arkandayım ! ''Erkan Connor''

Değişik Biri

19.5.2013 20:32:00

0
çöpçpöpçpöçpöpçöçpöpçpöpççö

roommate

19.5.2013 00:30:12

+1
Aksan diye birşey var. Bir italyan, fransız veya alman kendi dili döndüğünce ingilice konuşup yadırganmıyorsa. bir Türk`ün kendine özgü ingilizce konuşmasını yadırgayamazsın. Bırakın bu özentiliği. İngiliz Kralyetinin bile kendine has ingilizcesi varken bizim İngilizcemize karışmayın. Emperyalizm herşeyi ele geçirmişken bırakın Bize has konuşalım. Sen Heyş Di demeye devam et Ersincim.

ksfno1

14.4.2013 17:42:47

0
Ben söyleyeceğimi söyledim arkadaş, daha da söyleyecek sözüm yok! Bizim kendimizi kimseye ispatlamak gibi bir amacımız hiçbir zaman olmadı, olmaz Kaliteden yanayım ve her zaman da kaliteden yana olacağım. Bu yanlışlıklar yapıldıkça uyarmaya devam edeceğim. Dürtmek lazım böylelerini, dürtmezsen kimse kılını kıpırdatıp kendine çekidüzen vermez.

artenis

14.4.2013 10:15:58

0
quote:

adabına uygun bir şekilde
peki kuzum

EmuMaster

13.4.2013 20:24:45

-1
Suç bende eeee çamura taş atarsan üstüne sıçrar demişler. Vallahi yarası olan gocunur arkadaşlar.Yazılarınızdan uyarma değil tamamen art niyet belli oluyor zaten yani burda ağır kişiliğe sahip insan ayağı çekmeyin. Numune 1 "Alfabedeki iki tane harfi bile doğru okuyamıyorsanız bırakın bu işi! Yaptığınız incelemeleri gülmekten izleyemiyoruz, lütfen yapmayın! Acıyın bize!" Numune 2 "Ersincim hala düzeltmedi şu telaffüzü, RESTANT değil rezıdınt olabilir, birde HEYŞ Dİ (HD) değil EYÇ Dİ densen daha iyi olabilir, teşekkürler ;)" Şimdi 1. numune yanlış telaffuzu insanlık meselsi yapmış ve işkence görüyormuş gibi atfetmiş. 2. numunede duruma hakim editöre "ersin halen düzeltemedin len gubudik şu telaffuzu ne kerata adamsın ulen ah bu küçükkende böyleydi bu amcası :))))" tavırlarında olgun insan davranışını yapıp cool bir şekilde aklı sıra millete reklam yapıyor.Aklı sıra editörün yanlışını düzeltmiş izlenimi verip karşı karşıya otursan 2 adam akıllı kelam edemez.Ondan sonra ingilizce konuşmaya speaking tartışma yaparım deyip fransıza espiri yapıp şakşak çekermişde arapçayı okuyabilirmişmiş forumdada çok çok varmışmışmış. Aslanım bakın siz okuyucusunuz adam bi yanlış yaptıysa adabına uygun bir şekilde özelden mesaj atarsın buraya yazmana bile gerek yok.Ha madem buraya yazdın adabına uygun bir şekilde bu işi yapan insanları rencide etmeden yazmaya dikkat edin.Artislik yapacaksınız gidin paltalkta konuşun yada camfrogda. Ve emin ol söylediğiniz söz size garip gelmeyebilir ama karşıdaki insana yaptığın artislikten dolayı o adamın şevki kırılabilir. Anladınızmı ingiliz edebiyatı üstadları? Alınmak darılmak yok sizin yazdıklarınız gibi yazdım. tamammı canlarım :))))

artenis

13.4.2013 01:06:20

0
quote:

Orijinalden alıntı: EmuMaster Editör arkadaşlar siz sallamayın bu her şeyle dalga geçen gençliği.Onlar henüz başlarına kendi hatalarından dolayı eleştirilmeleri durumu gelmedide ondan dolayı her türlü fırsatı kolluyorlar. Lan adam bi resitant evil dedi diye bi büyücü ilan etmediğiniz kaldı arkadaş.Olm senin ingilizcenide duymak isterim sen bu adamları eleştiriyorsunda acaba senin ingilizcen nasıl? Ha şimdi diyeceksin "bey editöylükmü yapiyom yhaaa" diye hemen zeytinyağı gibi üste çık. Adamlar iyi veya kötü bak 10 dakikalık ön inceleme yapmışlar sen tutup aradan sırf ingilizce telaffüzüne takılırsan yazık sana. Yada sana şöyle soruyum sen buraya dalga geçmeyemi geldin yoksa oyun hakkında fikir sahibi olmayamı? Pu yazıklar olsun sizin gibilere.Sizin gibiler değilmi zaten milleti pasifleştiren milletin şevkini kıran.Ne kadarda batı hayranı bir milletmişsiniz.Şu elin gavurunun diline verdiğiniz dilin önemini kendi dilinize veriyormusunuz buda ayrı bir konu? Ersin , Talha , Gökhan adamım ben sizden memnunum.Yaptığınız video incelemelerden dolayı helal olsun başka bi sitede sizin yaptığınız incelemeyi yapan yok.Hemde TÜRKÇE olarak. Editörlerin telaffuzunu eleştiren arkadaşlar sizi Gametrailers,Gamespot ve ign gibi sitelere yönlendiriyorum kusursuz telaffuzlar orada.
Ortada yanlış varsa düzeltilmelidir, konu ne olursa olsun gerisi sizin kurgunuz olmuş ( belitmek gerekirse speaking anlamında bir ingilizle makale tartışabilirim, bir Rusla kendi dilinde tanışabilirim, bir fransızı fransızca güldürüp, biraz araçpa okuyabilirim forumda her çeşit insan var, şaşırmamalı şu an bu okuğun cümleye )

ksfno1

12.4.2013 19:51:28

0
quote:

Orijinalden alıntı: EmuMaster Editör arkadaşlar siz sallamayın bu her şeyle dalga geçen gençliği.Onlar henüz başlarına kendi hatalarından dolayı eleştirilmeleri durumu gelmedide ondan dolayı her türlü fırsatı kolluyorlar. Lan adam bi resitant evil dedi diye bi büyücü ilan etmediğiniz kaldı arkadaş.Olm senin ingilizcenide duymak isterim sen bu adamları eleştiriyorsunda acaba senin ingilizcen nasıl? Ha şimdi diyeceksin "bey editöylükmü yapiyom yhaaa" diye hemen zeytinyağı gibi üste çık. Adamlar iyi veya kötü bak 10 dakikalık ön inceleme yapmışlar sen tutup aradan sırf ingilizce telaffüzüne takılırsan yazık sana. Yada sana şöyle soruyum sen buraya dalga geçmeyemi geldin yoksa oyun hakkında fikir sahibi olmayamı? Pu yazıklar olsun sizin gibilere.Sizin gibiler değilmi zaten milleti pasifleştiren milletin şevkini kıran.Ne kadarda batı hayranı bir milletmişsiniz.Şu elin gavurunun diline verdiğiniz dilin önemini kendi dilinize veriyormusunuz buda ayrı bir konu? Ersin , Talha , Gökhan adamım ben sizden memnunum.Yaptığınız video incelemelerden dolayı helal olsun başka bi sitede sizin yaptığınız incelemeyi yapan yok.Hemde TÜRKÇE olarak. Editörlerin telaffuzunu eleştiren arkadaşlar sizi Gametrailers,Gamespot ve ign gibi sitelere yönlendiriyorum kusursuz telaffuzlar orada. Şimdi defolup gidin o sitelerden zerre bi cümle anlamadan review izleyin. yürü
Kelimeleri düzgün telaffuz etmelerini istemekle batı hayranı olmanın ne alakası var?! Saçma sapan yorumlar yazacağına keşke hiç yazmasaydın da bize de cevap hakkı doğmasaydı! Madem sordun söyleyeyim: Ben kendi dilimi de en az İngilizceye özen gösterdiğim kadar özenli kullanıyorum ve değerli görüyorum. Bunu sorgulayacak son kişisin. Sen önce şu yazma şekline bi' bak! Üniversiteyi zorunlu Türkçe ve inkılâp tarihi dersleri dışında tüm derslerin İngilizce verildiği Türkiye'nin önde gelen üniversitelerinden birinde derece alarak bitirdim. Herkesi kendin gibi sanma! Sen bizi sadece burada mı oyun haberi okuyor sanıyorsun? O dediğin siteleri de inceliyor, takip ediyorum merak etme sen Ayrıca o savunduğun editörlere verilen olanaklar bana verilsin onları solda sıfır bırakacak sunumlara imza atarım! Şimdi duyduğuyla yetinmeye devam edecek koyun kitle mesajlarıma eksi vermeye devam etsin. İlk mesajım 6 tane eksi almış. Bu mesaja da en az bi' 10 eksi bekliyorum, hadi saldırın şimdi! Belirtmeden geçemeyeceğim: Yazdıklarınız beni çok eğlendiriyor

EmuMaster

12.4.2013 18:16:30

-2
Şimdi defolup gidin o sitelerden zerre bi cümle anlamadan review izleyin. yürü
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Resident Evil: Revelations 8/10 16 oy
KÜNYE
Resident Evil: Revelations ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
19 kişi bu oyunu takip ediyor.
2.0
0
OY
0
PC TEST SİSTEMİMİZ
  • İşlemci Intel Core i7-4790K 4.00 GHz
  • RAM 8 GB DDR3 1600 MHz
  • Ekran Kartı Nvidia GeForce GTX970M 4GB GDDR5
  • Sabit Disk 128GB SSD