Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Horizon Zero Dawn Remastered Duyurusuyla Temel Oyun Zamlandı

 
 
Sony tarafından geçtiğimiz süreçte duyurulan Horizon Zero Dawn'ın yeniden düzenlenmiş sürümü ile beraber orijinal oyunun fiyatı yükseldi. Birçok oyuncu bu remaster sürümünün oldukça gereksiz olduğunu vurgularken yeni versiyon yakında piyasaya sürülmeye hazırlanıyor.
 
Horizon Zero Dawn için yükseltme mevcut
 
 
 
PSPrices kaynağının ortaya çıkardığı bilgilere göre Horizon Zero Dawn: Complete Edition'ın PS4 sürümü önceden 20 dolar olarak listeleniyordu. 2 yıldan uzun bir süredir aynı fiyattan devam eden oyun, yeniden düzenlenmiş sürümünün duyurulması ile beraber 40 dolara yükseldi. Fiyat artışının sebebi büyük ihtimalle oyuncuların PlayStation 4 versiyonunu alıp yükseltme seçeneğinden yararlanacak olması.
 
Horizon Zero Dawn Remastered açıklanan detaylara göre 31 Ekim tarihinde hem PlayStation 5 hem de PC platformuna geliyor. Oyun, PlayStation Store, Steam ve Epic Game Store üzerinden yayınlanmaya hazırlanıyor. Orijinal oyunun sahipleri 10 dolarlık bir fiyatla beraber bir üst versiyona yükseltebiliyor.
 
Horizon Zero Dawn'ın PC versiyonu 2020 yılında geliştirilmiş çizim mesafesi ve daha yüksek kare hızlarıyla piyasaya sürüldü. Şimdi ise yepyeni bir sürümle karşı karşıya kalmaya hazırlanıyoruz.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Videogameschronicle oyun haberler 2024
Blizzard Üçüncü Kez StarCraft Nişancı Oyunu Geliştiriyor The Last of Us'ın 2. Sezonundan Yeni Fragman Yayınlandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

mehmetalpertr

29.9.2024 18:55:33

+1
Ne kadar gereksiz bir remaster bu yaaa.

yaratıc1KLAVYE

29.9.2024 17:57:42

0
Baba şu Remastered kafasından bir çıkın be! diyeceğim ama daha önceki haberlerden birinde yine yazmıştım "oyun piyasasında özellikle hikaye kısmında deniz bitti, yazacak çizecek bir şey kalmadı" diye.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız