Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Witcher için Dijital Çizgi Roman Duyuruldu

Geralt'ın iOS'daki macerası
 
     CD Projekt, iPad ve iPhone için The Witcher evreninde geçen dijital çizgi roman çıkartacağını duyurdu. Ücretsiz olarak Apple Store'dan dağıtılacak bu çizgi roman 17 Nisan tarihinde çıkacak.
 
     Çizgi romanda oyunun ana kahramanı olan Geralt'ı Werecat'le ölümüne dövüşürken göreceğiz. Hikayenin çeşitli noktalarında çizgi romanla etkileşime geçerek dokunmatik özellikleri kullanarak farklı deneyimler edinebileceksiniz. CD Projekt, konferansta gösterdiği tanıtım demosunda bir kızı parmak hareketiyle soyarak izleyenlerin ilgisini çekmeyi başarmış.
 
     Diğer yandan The Witcher: Enhanced Edition'ın Mac sürümü Steam'de 8€ fiyat etiketiyle satışa suınuldu. Bu sürüm hem PC'de hem de Mac'de çalışabiliyor. The Witcher 2: Assassin's of Kings Enhanced Edition'ı satın alan oyuncular ise nereden aldıkları önemli olmaksızın oyunun kopyalanabilir versiyonunu GOG'dan indirebilecekler.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
The Witcher : Assassins of Kings CDProjekt PC Xbox 360 Enhanced Edition Çizgi Roman
John Romero'nun FPS'sinden Ayrıntılar Pure Chess, Playstation 3 ve Vita'ya Geliyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Witcher 2 : Assassins of Kings
+ TAKİBE
AL
72 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız