Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

HELL is US İçin Genişletilmiş Oynanış Videosu Yayınlandı

 
 
Yayıncılığını Nacon ve geliştiriciliğini Rogue Factor'ın üstlendiği HELL is US için yepyeni bir video yayınlandı. Genişletilmiş bir oynanış içeriğini bizlere sunan video, 15 dakikalık bir yapıyla oyuncuları karşılıyor. Video içerisinde yaratıcı yönetmen ve sanat yönetmeni Jonathan Jacques-Belletête bizlere eşlik ediyor.
 
HELL is US yakın dövüşleriyle ön plana çıkıyor
 
 
 
Video detaylarına gelecek olursak üçüncü şahıs aksiyon macera oyunu HELL is US hakkında daha fazla bilgi sahibi olabiliyoruz. Oyunun ortamlarına göz atabiliyor, karakterlerin animasyonlarına ve hareketlerine bir bakış atabiliyor ve çok daha fazlasını burada gözlemleyebiliyoruz. Yoğun yakın dövüş sistemleri ile beraber ön plana çıkmaya hazırlanan yapımda yarı açık bir dünya bizleri bekliyor.
 
Oyunda yolculuğumuz boyunca sorularımıza cevap aramaya çalışıyor, etrafı keşfedebiliyor ve gizemli yaratıklarla yüzleşmek durumunda kalıyoruz. Elimizdeki silahları en iyi şekilde kullanabileceğimiz yapımda hiçbir modern silahın olmadığını aktarabiliyoruz. Dolayısıyla düşman ortadan kaldırmak için kılıcımızı ve farklı bir çağdan kalma drone'muzu kullanabiliyoruz.
 
HELL is US, 2025 yılında PlayStation 5, Xbox Series ve Steam üzerinden PC için çıkacak. 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu oyun haberler 2024
Uzay Temalı Moon Mystery İçin Tarih Verildi: Türkçe Dil Destekli 2001 Yılında Çıkan Unutulmaz Spor Oyunları

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız