Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Assassin’s Creed Shadows İlk Günden Steam'e Gelecek

 
 
Ubisoft tarafından geçtiğimiz süreçte tanıtılan ve duyurulan Assassin's Creed serisinin en yeni oyunu Assassin's Creed: Shadow, bildiğiniz üzere resmi olarak ertelendi. Detaylara göre oyun artık 14 Şubat 2025 tarihinde piyasaya sürülecek. Bunun yanı sıra oyun ilk günden Steam platformunda yer alacak.
 
Assassin’s Creed Shadows için sesason pass sistemi iptal edildi
 
 
 
Bildiğiniz üzere Ubisoft oyunları ilk etapta genel olarak Ubisoft mağazası üzerinden PC platformuna çıkıyor; Steam platformuna ise oldukça uzun bir süre sonra geliyor. Bunun yanı sıra oyuncular Ubisoft oyunlarının Steam platformunda başarımlarının olmamasından ötürü bir hayli tepkili. Çünkü bazı oyuncular, başarım avcısı olduğundan dolayı bu oyunlara böyle bir desteğin gelmesini istiyor. Ancak çoğu Assassin's Creed serisi oyunu içerisinde bu tarz bir başarı desteği yer almıyor.
 
Diğer taraftan Assassin's Creed: Shadows kapsamında çeşitli değişikliklerin olduğundan bahsedelim. Öncelikle oyunda yer alan Season Pass sistemi iptal edilmiş durumda. Durum böyle olunca ön sipariş edenlere iade edilecek. Yeni yapılacak ön siparişler ise oyunun ilk DLC'sini ücretsiz elde etme fırsatını sunacak.
 
İki farklı karakteri kontrol ettiğimiz yapım feodal Japonya'da geçecek ve oyunu oynamak için internet bağlantısına sahip olmamız gerekmeyecek.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming oyun haberler 2024
Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunu Erişime Açıldı Red Bull Home Ground Geri Dönüyor!

Sarohan

27.9.2024 16:17:59

0
Ghost of yotei duyurulduktan sonra tutuştular yine klasik bomboş erteleme sebebi. Leş gibi bir standart ubiçöp oyunu olacak zaten.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız