Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Witcher 3 İçin Dövüş Sistemini Elden Geçiren Mod Yayınlandı

 
 
CD Projekt RED ekibi tarafından biz oyun severlere sunulan açık dünya aksiyon macera oyunu The Witcher 3 için yeni modlar ortaya çıkmaya devam ediyor. Şimdi ise yayınlanan yeni paket, oyunun yeni nesil sürümü ile uyumlu bir şekilde karşımıza çıkıyor.
 
The Witcher 3'ün aksiyon mekanikleri daha fazla animasyona sahip
 
 
 
Mod geliştiricisi 'Riyusso' tarafından biz oyun severlere sunulan The Witcher 3: Next-Gen modu ile beraber daha iyi animasyonlara, düşman hedefleme sistemine ve yeni kaçma mekaniklerine sahip olabiliyoruz. Bununla beraber aksiyon sistemini elden geçiren paket, oynanış mekaniklerini gözle görülür oranda değiştiriyor.
 
Aksiyon sistemini elden geçiren ve bir yandan da iyileştiren mod sayesinde saldırılar artık daha dinamik oluyor ve aynı zamanda düşman türüne, sayısına, mesafeye ve çok daha fazlasına göre saldırılarınızı planlayabiliyorsunuz. Mod geliştiricisinin belirttiği üzere paket, orijinal stile benzer kalırken dövüşleri daha akıcı hale getiriyor.
 
Bununla beraber düşmanlardan ve saldırılardan kaçma mekanikleri yer alıyor. Kılıcınızla blok yaparken yeni kaçma animasyonlarının kilidini açabiliyorsunuz. Mod dikkatinizi çektiyse buradan indirebilir ve kurulumunu gerçekleştirebilirsiniz.
 
 
 
The Witcher 3 bizlere neler vadediyor?
 
Kiralık Canavar Avcısı Geralt rolünü üstlendiğimiz yapım içerisinde açık dünyada gezip tozabiliyor, istediğimiz şekilde aksiyona dahil olabiliyor ve yaptığımız seçimlerle gidişatımızı yön verebiliyoruz. Savaştan harap olmuş bir dünyada yer aldığımız süre boyunca dört bir yanın canavarlarla ve yaratıklarla kaplı olduğunu söyleyebiliyoruz. Burada adeta yaratıkları ortadan kaldırarak para kazanmanın yollarını aramak durumunda kalıyoruz.
 
Zaten canavarlarla kaplı bir kıtada yer aldığımız süre boyunca tüm bu kıtadaki canavarları ortadan kaldırmak oldukça zorlu olabiliyor. Durum böyle olunca biz de sıradaki sözleşmemiz için elbette heyecanlı bir şekilde beklemeye koyulabiliyoruz. Ancak bu sözleşmeleri beklerken bir yandan arka planda yer alan hikayenin aklına ve sevdiğimiz kadının burada olduğunu söyleyebiliyor ve arka planda bu kadını aramak için elimizden geleni yapmak durumunda kalıyoruz. Bir yandan da bu sözleşmeleri yerine getirerek gidişatımızı daha da keskin bir şekilde değiştirebiliyoruz. Oyunda sıradaki sözleşmelerle beraber dünyanın farklı noktalarına doğru geçiş yapabiliyor, buralarda neler olup bittiğini öğrenebiliyor ve her ortam içerisinde eşsiz ortamlarda ve bölgelerde kendimizi bulabiliyoruz.
 
Yaratıklarla kaplı bir kıtayı keşfetmek üzere yer aldığımız süre boyunca kehanetin çocuğu Ciri adlı karakteri bulmak için büyük bir çaba sarf edebiliyor ve güçle kaplı bu çocuğu bulmak için büyük bir mücadele içerisine giriş yapabiliyoruz. Oyunda savaştan harap olmuş, birbirine bağlı birçok dünyada yer aldığımız süre boyunca yeni nesil bir güncellemenin de olduğunu aktarabiliyoruz. Geçtiğimiz süreçte bildiğiniz üzere oyun için yepyeni bir güncelleme yayınlandı. Bu güncelleme ile beraber oyunun görsel kapsamında iyileştirmeler, yeni özellikler, fotoğraf modu ve çok daha fazlası oyuna dahil edildi. Bununla beraber oyunun hem görsel anlamında hem de animasyon anlamında daha da üst seviye bir sisteme sahip olduğunu aktarabiliyoruz. Dolayısıyla son sürümle beraber elbette Netflix yapımı The Witcher dizisinden esinlenen kılıçların, zırhların ve alternatif kıyafetlerin olduğunu söyleyebiliyor ve aynı zamanda yine görevlerinde olduğunu aktarabiliyoruz. Bu görevlerle beraber evren içerisinde daha farklı bölgelere doğru ilerleyebiliyor ve kendimizi oyuna daha keskin bir şekilde kaptırabiliyoruz.
 
 

Dikkat çekici ortamlara geçiş yapabileceğimiz ve son sürümle beraber daha da fazla özellikle karşı karşıya kalabileceğimiz yapımda eşyaların özelliklerini yükleme sürelerinin ve çok daha fazlasının oyuna dahil edildiğini aktarabiliyoruz. Yeni nesil güncelleme ile beraber modern PC'lerde sunulmuş olan en iyi deneyimle karşı karşıya kalabiliyor ve iyileştirilmiş ayrıntıların olduğunu aktarabiliyoruz. Durum böyle olunca oyunda ışın izleme desteğinin olduğunu ve bu izleme desteği ile beraber oyunda daha net bir görüntü elde ettiğimizi aktarabiliyoruz. Bu destekle beraber oyunun ekran kartı içerisinde daha da fazla yük içerisine girdiğini aktarabiliyoruz.
 
Ancak bu desteği aktif hale getirdiğimizde gerçekçi ışık hüzmeleri ile karşı karşıya kalabilir ve etrafın daha da güzel bir şekilde atmosferini deneyimleyebiliyoruz. Durum böyle olunca elbette oyun için geliştirme, çok sayıda modun daha da fazla iyi göründüğünü ve akabinde ise yapacağımız hamlelerin gidişatı yön verdiğini aktarabiliyoruz. Oyun içerisinde yer aldığımız süre boyunca teknik iyileştirmelerin yeni nesil güncelleme ile beraber geldiğini aktarabiliyor ve birçok görsel iyileştirmenin de olduğundan bahsedebiliyoruz. Son derece eğitimli bir kiralık avcıyla beraber yer aldığımız yapım içerisinde gidişatımıza yön verirken canavar avcısı Geralt ile oynamaya başlıyor ve burada düşmanları ortadan kaldırmak durumunda kalıyoruz. Oyunda insan düşmanlardan yaratıklara kadar oldukça farklı düşman türlerinin olduğundan bahsedebilir ve her bir düşmanı ortadan kaldırmak için farklı şekillerde kılıcımızı sallayabiliyor, büyüler yapabiliyor ve çok daha fazlasıyla ön plana çıkmak durumunda kalabiliyoruz.
 
Bununla beraber oyunda hangi kombo sistemini kullanmak istiyorsak ona göre seçimimizi gerçekleştirebiliyor ve yukarıda bahsettiğimiz gibi oyunda yeni mod sayesinde farklı animasyonlarla beraber düşmanlardan kaçınabiliyor, düşmanlara karşı saldırıya geçebiliyor ve çok daha fazlasıyla oyuna kendimizi kaptırabiliyoruz. Zaten oyun için şu anda oldukça fazla modun olduğundan bahsedebiliyor ve yüzlerce mod arasında seçimi yaparken oyundan sıkıldığınız esnada bu modlarla beraber daha da fazla eğlenceli hale getirebiliyorsunuz. Dikkat çekici ortamlara giriş yapabileceğimiz yapımda her bir ortamda farklı atmosferler, düşmanlar, etkileşime girebileceğimiz unsurlar, karakterler arası diyaloglar ve çok daha fazlası bizleri bekliyor. Oyunda yer alan arka plan hikayesi hem ara sahnelerle hem de karakterler arası diyaloglarla bizlere aktarılıyor. Dolayısıyla oyunun sinematik anlatımında oldukça etkili olduğunu vurgulamak gerekiyor. Bununla beraber yine oyun içerisindeki hikayeyi deneyimlemek tamamen bizim işimiz oluyor.
 
 

Modern PC'lerde çok daha fazla üst düzey deneyimle karşı karşıya kaldığımız yapım içerisinde çeşitli yükseltilebilir silahların olduğundan bahsedebiliyor ve bu silahları kullanarak düşmanların üstesinden gelmek durumunda kalıyoruz. Elbette silahların yenilenmesiyle ve istatistiklerin yükseltilmesiyle beraber daha fazla hasar verebiliyor ve bu şekilde düşmanları ortadan kaldırabiliyoruz. Acımasız bir şekilde düşmanları ortadan kaldırabileceğimiz yapımda mutasyona yol açan iksirleri elimize alabiliyor, onları içebiliyor ve dövüş büyüsü ile donatılmış profesyonel bir canavar avcısı olarak ilerlememize ilerleyiş ekleyebiliyoruz. Oyunda yer aldığımız süre boyunca tüm bu düşmanları ortadan kaldırmak gerçekten de eğlenceli bir şekilde karşımıza çıkıyor. Aynı zamanda düşmanlarla kapışırken elbette onların kollarını, bacaklarını, kafalarını koparabiliyor ve ortalığı kan gölüne çevirebiliyoruz. Bu tarz detaylarla beraber oyunda parçalanma hissiyatının oldukça ön planda olduğunu vurgulayabiliyor ve gerçekten de eğlenceli ve bir yandan da aksiyon dolu bir sistemle karşı karşıya kalabiliyoruz. Oyunda yer aldığımız süre boyunca elbette insanüstü yeteneklerimizin olduğundan bahsedebiliyor ve bu yetenekleri en iyi şekilde kullanmak tamamen bizim işimiz oluyor.
 
Durum böyle olunca yapım içerisinde her bir oyuncu farklı bir deneyim elde edebiliyor ve kendi stratejinizi ve planınızı oyuna dahil edebiliyorsunuz. İlgi çekici unsurlarla yer alabileceğimiz yapımda farklı bölgeler içerisinde ilerlerken daha geçitlerden kasabalara, mağaralardan oldukça farklı bölgelere kadar kendi keşiflerimizi yapabiliyor, açık ortamlardan daha da farklı kısımlara kadar oyunda gerçekten üst düzey bir yapıyla karşı karşıya kalabiliyoruz. Açık dünya anlamında oldukça güzel bir yapıya bünyesinde barındıran ve oyuncular tarafından sevilen bu yapım hemen hemen her oyuncu kesimine hitap ediyor ve oynanması gereken oyunlar arasında yer alıyor. Kazandığınız ödüllerle beraber silahlarınızı yükseltebileceğiniz, yeni özel zırhları elinize alabileceğiniz ve ek paketlerin bile ana görevler kadar oldukça önemli olduğunu vurgulayabileceğimiz yapımda yan görevlerden ek paketleri içerisinde yer alan ana görevlerin de gerçekten dikkat çekici olduğunu bahsedebiliyoruz.
 
 

Diğer taraftan ilgi çekici maceralarla beraber fantastik bir dünyada yer aldığımız yapım içerisinde unutulmuş harabelere doğru adım atabiliyor, mağaralara doğru geçiş yapabiliyor, gemi kalıntılarını keşfedebiliyor ve baştan aşağı açık dünyada neler olup bittiğini öğrenebiliyoruz. Aynı zamanda köprülerden geçerek farklı kale içlerine doğru adım atabiliyor ve burada farklı karakterlerle etkileşime girerek onların sorunlarına çözüm getirebiliyorsunuz. Bu tarz oyunlardan hoşlanıyorsanız oyuna göz atmanızda ve bir şans vermenizde fayda var. Oyunda sıkıldığınız esnada mod geliştiricilerin paketlerine bir bakış atabilir ve istediğiniz gibi indirebilirsiniz. Bu sayede oyundan daha fazla verim alabilir ve daha eğlenceli bir deneyimle karşı karşıya kalabilirsiniz.

Genel olarak toparlayacak olursak, bu kiralık canavar avcısı Geralt rolünü üstlendiğimiz yapım, oyunculara büyük bir açık dünyada özgürce dolaşma, canavarlarla savaşma ve stratejik seçimlerle oyunun gidişatını yönlendirme fırsatı sunuyor. Savaştan harap olmuş bir dünyada, dört bir yanı canavarların sardığı bu evrende canavar avlayarak para kazanma yollarını bulmanız gerekiyor. Geralt olarak, canavarlarla kaplı bu tehlikeli kıtada hayatta kalmak için zorlu sözleşmeleri kabul ediyor, canavarları ortadan kaldırarak hem para kazanıyor hem de hayatta kalma mücadelesi veriyorsunuz. Oyunda, bir yandan sözleşmeleri yerine getirirken, diğer yandan Geralt'ın sevdiği kadını ve kehanetin çocuğu Ciri'yi bulmak için çaba sarf ediyorsunuz. Bu iki ana hedef, oyunun derinlemesine hikayesini oluşturuyor. Ciri'yi bulmak, aynı zamanda güç ve tehlike dolu bir yolculuğa sürüklüyor, çünkü o, kaderin önemli bir parçası.
 
 
 
Her bölgeyi keşfederken, kendinizi farklı zorluklar ve benzersiz yaratıklarla dolu ortamlarda buluyorsunuz. Son güncellemeler ile beraber, oyuna görsel iyileştirmeler, yeni özellikler ve Netflix dizisinden ilham alan kılıçlar, zırhlar ve alternatif kıyafetler eklendi. Ayrıca, yeni görevler de oyuna dahil edilerek daha derinlemesine bir deneyim sunuluyor. Fotoğraf modu gibi yeni özellikler, oyuncuların muhteşem manzaraları ve canavarlarla dolu dünyayı daha detaylı keşfetmesini sağlıyor. Geliştirilmiş grafikler ve animasyonlar, oyunculara yeni nesil bir oyun deneyimi sunuyor. Her adımda, Geralt’ın kararları oyunun gidişatını etkileyebilir; sözleşmeler kabul ederken politik güçlerle, tehlikeli canavarlarla ve gizemli yaratıklarla başa çıkmak zorundasınız. Zorlu savaşlar, stratejik seçimler ve düşmanlarla dolu bu dünya, sizi sürekli olarak harekete geçiriyor. Bu tarz detaylarla beraber oyunda ikonik anlarla karşı karşıya kalıyor ve kendinizi oyuna kaptırabiliyorsunuz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming oyun haberler 2024
Final Fantasy 16'nın PC Sürümü İçin İlk Güncelleme Yayınlandı Monster Hunter Wilds 140 GB Boş Alan İstiyor: PC Sistem Gereksinimleri
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

29.9.2024 12:28:26

+1
tirihin icik iri in ibirtilmis iyini...

BSC Misafiri

28.9.2024 14:46:31

0
tarihin açık ara en abartılmış oyunu...

BSC Misafiri

28.9.2024 11:03:24

0
Gerekli bir mod yayınlanmış umarım diğer modlar gibi de bünyelerinie dahil ederler gördüğüm kadarıyla çok başarılı bir şekilde çalışıyor

ruzbey35

28.9.2024 09:05:53

0
Değişen bir şey yok diyorlar..

BSC Misafiri

28.9.2024 01:17:25

0
Aynı hareket setine sahip birsürü mod var la.Bende sevindim farklı hareket setleri var diye hay..

gokuba

27.9.2024 21:42:19

0
Bu oyun çok yakışıklı.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız