Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Beklenen VR Oyunu Metro Awakening'in Çıkış Tarihi Belli Oldu

 
 
Geçtiğimiz süreçte sanal başlıklar için duyurulan Metro serisinin en yeni oyunu Metro Awakening'in çıkış tarihi açıklandı. Geliştiriciliğini Vertigo Game stüdyosunun üstlendiği VR oyunu ortaya çıkan bilgilere göre 7 Kasım tarihinde PlayStation VR2, Steam VR, Quest 2 ve Quest 3 için piyasaya sürülecek. Ayrıca oyunun 40 dolarlık bir fiyat etiketine sahip olacağı doğrulandı.
 
Metro Awakening kıyamet sonrası dünyayı genişletiyor 
 
 
 
Açıklanan detaylara göre oyunun iki farklı sürümle karşımıza çıkacağını aktarabiliyoruz. Standart sürümünün haricinde bir de Deluxe sürüm bulunuyor. Bu sürüm ise ülkemizde 1.749 (PS Store) Türk lirasından satışta bulunuyor. Ek olarak standart sürümünün 1.400 Türk lirasından PlayStation mağazalarında karşımıza çıktığını aktarabiliyoruz.
 
Ön siparişlerin şu anda mevcut olduğu Metro Awakening, ilk duyurusuyla beraber bir hayli oyuncuları heyecanlandırmıştı. Ancak sanal başlık oyunu olduğunu öğrendiğimizden bu yana elbette beklentinin düştüğünü ve ne yazık ki o beklediğimiz devam oyununun gelmediğini doğrulamış olduk.
 
 
 
Oyunun şu anda PlayStation VR2, Meta Quest ve SteamVR'da hem standart hem de Deluxe sürümler için satın alınabileceğini aktarabiliyoruz. Eğer ön sipariş verirseniz çeşitli ve özel oyun içi ödüllere sahip olabilirsiniz. Oyunun Deluxe sürümünü sipariş etmek isterseniz %10'luk indirimle karşı karşıya kalıyorsunuz. Aynı zamanda 5 Kasım tarihinde oyuna 48 saatlik bir erkenden erişim elde edebiliyorsunuz. Yani dünya çapında çıkış yapmadan önce oyunu oynayabilirsiniz.
 
Metro Awakening bildiğiniz üzere bizleri kıyamet sonrası bir ortama götürüyor ve burada hayatta kalmanın yollarını arayabiliyoruz. Eğer seri oynamış biriyseniz ve elinizde sanal başlık cihazları bulunuyorsa, muhakkak oyuna geçiş yapmanızı tavsiye ediyoruz.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu oyun haberler 2024
Dragon Age: The Veilguard İçin Yeni Fragman Yayınlandı Dynasty Warriors: Origins'ten 23 Dakikalık Oynanış Videosu

BSC Misafiri

26.9.2024 19:51:27

0
Meta, Quest 2 ve pro cihazlarını komple yok saymış durumda olmasına rağmen Meta Quest 2'ye çıkış yapmaları çok büyük saygı duyulası iş. Bu saatden sonra Meta Quest 3 ve 3S e odaklanacaklar.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız