Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

ArcheAge Chronicles'tan Dikkat Çekici Oynanış Videosu

 
 
Kakao Games adlı bir oyun stüdyosu tarafından şu anda geliştirme aşamasında bulunan çevrimiçi odaklı aksiyon rol yapma oyunu ArcheAge Chronicles için yepyeni bir video yayınlandı. Haberimizin en altından izleyebileceğiniz video sayesinde oyunun nasıl bir yapıya sahip olduğunu görebiliyor ve oldukça etkileyici aksiyon ve savaş sistemi ile karşı karşıya kalabileceğimizi aktarabiliyoruz.
 
ArcheAge Chronicles'ın savaş sistemi oldukça ilgi çekici
 
 
 
ArcheAge Chronicles açıklanan detaylara göre hem PlayStation 5 hem de PC için piyasaya sürülmeye hazırlanıyor. Aksiyon ve rol yapma deneyimini bizlere sunmayı hedefleyen oyun, temel olarak ArcheAge serisinin devam oyunu olarak nitelendiriliyor.
 
Unreal Engine 5 oyun motoru ile desteklendiği bildirilen ancak resmi olarak doğrulanmayan yapımda açık bir dünyayı keşfetmeye çalışıyor, kendimize ait bir ev alabiliyor, bu evi özelleştirebiliyor, karakterimizi geliştirebiliyor, istatistiklerini yükseltebiliyor ve çok daha fazla mekanikle karşı karşıya kalabiliyoruz. Ortaya çıkan bilgilere göre oyun 2025 yılı içerisinde piyasaya sürülmeyi bekliyor.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming oyun haberler 2024
Metal Gear Solid Delta: Snake Eater İçin Yepyeni Fragman Yayınlandı Like a Dragon: Yakuza Pirate in Hawaii'den 5 Dakikalık Oynanış Videosu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız