Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Black Myth: Wukong İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı: 1.7 GB Boyutunda

 
 
Game Science ekibi tarafından biz oyun severlere sunulan açık dünya aksiyon macera oyunu Black Myth: Wukong için yepyeni bir güncelleme yayınlandı. Oyundaki sorunları ve problemleri ortadan kaldırmayı hedefleyen yeni yama, daha akıcı bir deneyim sunmayı amaçlıyor.
 
Black Myth: Wukong artık daha sorunsuz
 
 
 
Daha fazla detaya girecek olursak, 1.0.9.15179 güncellemesi PC platformunda 1.7 GB boyutunda karşımıza çıkıyor. Ancak güncellemeyi yüklemek için PC platformunuzda 92 GB'lık bir boş disk alanı olması gerekiyor. Bunun yanı sıra oyuna modlar yüklediyseniz, yamayı yükledikten sonra bazı modlara erişimi kaybedebilir veya bazı modlarla uyumluluk sorunu ortaya çıkabilir. Dolayısıyla bu durumu göz önünde bulundurmanızda fayda var.
 
Güncelleme detaylarına girecek olursak, öncelikle oyunda yer alan çeşitli çökmelerin ve problemlerin önüne geçildiğini aktarabiliyoruz. Bununla beraber herhangi bir performans iyileştirilmesi bulunmuyor ancak Lumen ve Path Tracing desteklerinde yer alan sorunların çözüldüğüne aktarıyoruz. Ek olarak Windows sistem dili Türkçe olarak ayarlanmışsa belirli boss dövüşleri sırasında oyun çökebiliyor. Şimdi ise yeni güncelleme ile beraber bu durum çözülmüş durumda.
 
Diğer taraftan başarım için tüm gereksinimler karşılanmasına rağmen elde edilemeyen başarımlar için çeşitli çözümler sunulmuş durumda. Bununla beraber bazı düşmanların belirli durumlarda takılıp kalmasına sebep olan sorunlar ortadan kaldırıldı.
 
Oyun bizlere neler sunuyor?
 
Dikkat çekici içeriği ve aksiyon sistemleri ile beraber ön plana çıkan ve Çin mitolojisinden ilham alan bu yapım içerisinde farklı bölgelere doğru ilerleyebiliyor ve buraları keşfetmek durumunda kalıyoruz. Oyunda yer aldığımız süre boyunca seçilmiş bir kişi olarak ilerlemek durumundayız ve bu kişi aslında Maymun Kral’ın ta kendisi olarak karşımıza çıkıyor.
 
Durum böyle olunca yapacağımız hamlelerle gidişatımızı yön verebiliyor, istediğimiz gibi hızlı bir şekilde ilerleyebiliyoruz. Bir Efsanenin Ardında yatan gizemli gerçeği ortaya çıkarmaya çalışıyoruz. Oyun, çıkışıyla beraber büyük bir ses getirmeyi başardı ve bu sesle beraber çok fazla satış sayısına ulaştı. Yapım içerisinde gerçeği ortaya çıkarmak için türlü zorluklarla mücadele etmek durumundayız ve zorluklarla dolu bir mücadeleye başlamamız gerekiyor. Oyun içerisinde ana karakterimizle beraber ilerlediğimiz esnada elimizdeki sopayla istediğimiz şekilde düşmanlara karşı gelebiliyoruz. Zorlu düşmanları ortadan kaldırmak için elimizden geleni yapmak durumunda kalıyor, sopamızın üzerine tırmanarak düşmanları en iyi şekilde yok edebiliyor ve oyunda farklı komboları ve hareketler sergileyebiliyoruz. Yapım içerisinde zaten hızlı ve çevik bir yapıya sahip olduğumuzdan dolayı oldukça güzel bir aksiyon sistemine dahil olabiliyor ve kendimizi oyun içerisinde geliştirebiliyoruz.
 
Bu tarz detaylarla beraber oyunda farklı bölgelere doğru ilerleyebiliyor ve genel olarak kışın ve soğuğun hâkim olduğu, aynı zamanda farklı ortamlarda yer aldığımızı söyleyebiliyoruz. Oyun içerisinde elbette her bir ortamın içerisinde farklı atmosferlerin, bölgelerin, düşmanların ve çok daha fazlasının bizlere sunulduğunu aktarabiliyoruz. Dolayısıyla oyunda bir yerden bir yere doğru giderken elbette etrafı keşfedebiliyor, etrafta neler olup bittiğini öğrenmeye çalışabiliyor, gizli gerçekleri ortaya çıkarmak için büyük bir mücadele verebiliyor ve zorlu düşmanları ortadan kaldırmak zaten temel hedefimiz olarak karşımıza çıkıyor. Yapım içerisinde her ortamda farklı düşmanlar karşımıza gelebiliyor ve onları hangi türle ortadan kaldırmak istiyorsak ona göre kendi hareketlerimizi sergileyebiliyoruz. Zaten bu tarz oyunlarda her bir oyuncu farklı bir deneyim elde edebiliyor ve kendi deneyimini burada özelleştirip kişiselleştirebiliyor. Ek olarak oyun, bildiğiniz üzere klasik roman içeriğinden ilham alıyor ve Çin mitolojisinden ilham alan yapım içerisinde yapacağımız hamlelerle gidişatımıza yön verebiliyor ve seçilmiş kişi olarak hem geçmişimizi hem de geleceğimizi şekillendirmek durumunda kalıyoruz.
 
 

Zorluklarla dolu bir dünyada yer aldığımız yapımda elbette yapacağımız hamlelerle gidişatımıza yön verirken kadim Çin mitolojisiyle beraber dikkat çekici unsurlarla karşı karşıya kalabiliyor ve büyük maceralarla beraber "Batıya Yolculuk" adlı romandan ilham alan bir yapıyla kendimize oyuna adapte edebiliyoruz. Klasik roman içeriğinde yer alan öykünün elbette daha da ilgi çekici bir kısmı bizlere sunuluyor ve oyun içerisinde arka plan hikayesi belki de ilginizi çekmeyecek türden karşınıza çıkabiliyor. Roman türüne aşina olanlar ve romanı okuyanlar belki de bu arka plan hikayesine ilgi gösterebiliyor. Ancak genel olarak oyunun oynanış dinamikleri, kombo sistemi ve çok daha fazlası ön plana çıkıyor. Bu tarz oyunlarda bildiğiniz üzere sürekli olarak düşmanları öldürmek ve düşmanlara karşı gelmek zaten temel hedefimiz olarak bizlere sunuluyor. Dolayısıyla burada hayatta kalmanın yollarını arayabiliyor ve her bir ortamda farklı düşman türleri ile karşı karşıya kalabiliyoruz. Bununla beraber oyun içerisinde her bir düşmanı ortadan kaldırmak için onların öncelikli hareketlerini öğrenmemiz ve yapacağımız hamleleri kafamızda tartmamız gerekiyor.
 
Oyunda irili ufaklı düşmanların haricinde bir de patron savaşları bulunuyor. Patron savaşları, bildiğiniz üzere zorlu savaşları beraberinde getiriyor ve yapacağımız hamleleri daha da zorlaştırabiliyor. Dolayısıyla yapım içerisinde yer aldığımız süre boyunca istediğimiz gibi ilerleyebilirken, aynı zamanda bu patronları ortadan kaldırmak için türlü mücadeleler sergilemek durumunda kalıyoruz. Öncelikle onların hareketlerini öğrendikten sonra kendimize özgü bir savunma sistemi ortaya çıkarabiliyor ve yapılan saldırıya karşı sağa sola doğru kaçmak durumunda kalıyoruz. Daha sonrasında ise karşı saldırıya geçerek canını yavaş yavaş azaltabiliyoruz. Bu tarz sistematik bir planla beraber düşmanları ortadan kaldırabiliyor ve her yaptığımız hamleyi doğru zamanda, doğru tuşlamalarla yapmamız gerekiyor. Oyun içerisinde hızlı bir şekilde ilerlerken, aynı zamanda bu patronları ortadan kaldırmak zaten görevlerimiz arasında bulunuyor. Patronları ortadan kaldırdıktan sonra derin bir nefes alabiliyor ve kendi sistemlerimizi oyuna dahil edebiliyoruz.
 
Aynı zamanda oldukça zorlu bir yapıyı bünyesinde barındıran oyun, dikkat çekici unsurları da barındırıyor. Mucizelerle dolu bir bölgeyi keşfedebileceğimiz yapımda, kadim Çin mitolojisinin içerikleri ile karşı karşıya kalıyor ve büyüleyici bir dünyaya geçiş yapmak durumunda kalıyoruz. Oyunda yer aldığımız süre boyunca istediğimiz gibi ilerleyebiliyor ve kendi hamlelerimizi gerçekleştirebiliyoruz. Yukarıda bahsettiğimiz gibi her bir oyuncu burada farklı bir deneyim elde edebiliyor ve kendi aksiyon sisteminizi oyuna dahil edebiliyorsunuz. Oyunda yer aldığınız süre boyunca istediğiniz gibi ilerlerken, aynı zamanda hangi silah ve zırhı kullanmak istiyorsanız ona göre seçimlerinizi yapabiliyorsunuz. Bununla beraber farklı bonuslar sunan içeriklerle karşı karşıya kalıyor ve ek olarak canınızı tazeleyebileceğiniz unsurlarla ilerlemek durumunda kalıyorsunuz. Dikkat çekici içeriği ve ortamlarıyla ön plana çıkan yapımda, seçilmiş kişi olarak farklı hayvanların ve canlıların yapılarına bürünebiliyor ve bunlarla beraber nefes kesici bir sistemle ilerlemek durumunda kalıyoruz.
 
 
 
Mucizelerle dolu ortamlarda yer aldığımız yapımda elbette buraları keşfetmek durumunda kalıyor, neler olup bittiğini öğrenebiliyor ve daha fazla detay ile beraber gidişatımıza yön verebiliyoruz. "Batıya Yolculuk" romanından ilham alan yapımda öne çıkan özelliklerle beraber eşsiz ve güçlü niteliklere sahip bir karakteri kontrol ediyor ve bununla beraber düşmanları yok etmek tamamen bizim işimiz oluyor. Oyunda yolculuğumuz boyunca yukarıda bahsettiğimiz gibi düşmanlarla ve değerli rakiplerle karşı karşıya gelebiliyoruz ve onları ortadan kaldırmak zaten temel hedefimiz olarak karşımıza çıkıyor. Teslim olmak gibi bir seçeneğimiz ne yazık ki oyunda bulunmuyor. Dolayısıyla onlarla kıyasıya mücadele etmek isteyebiliyoruz. Destansı savaşlarda elbette korkusuzca mücadele edebiliyor, istediğiniz gibi düşmanların üzerine gidebiliyor, sağa sola doğru hamleler yapabiliyor ve düşmanların saldırılarından kaçınabiliyoruz.
 
Dikkat çekici unsurlarla yer alabildiğimiz yapımda elbette tüm hamlelerimizi doğru zamanda doğru tuşlamalarla gerçekleştirmek durumundayız. Durum böyle olunca oyun içerisinde aslında sürekli olarak diken üstünde olduğumuzu ve yapacağımız hamlelerin ne kadar önemli olduğunu vurgulamak gerekiyor. Zaten bu tarz detaylarla beraber oyunda hızlı bir şekilde ilerlerken, aynı zamanda gidişatımızı yönlendirebiliyoruz. Büyük oranda çeşitli büyüleri kullanmaya çalıştığımız ve bu büyülerle usta olmaya başladığımız yapımda, yapacağımız hamlelerle gidişatımızı değerlendirebiliyor ve ek olarak yaptığımız hamleleri burada ön plana çıkarabiliyoruz.

Eski ve yeni kudretle düşmanlarla yüzleşebileceğimiz ve onları ortadan kaldırabileceğimiz yapımda çeşitli büyüler üzerinde ustalaşabiliyoruz ve bu ustalaştığımız büyüler üzerinde elbette kendi gücümüzü ortaya çıkarabiliyoruz.
 
Çin mitolojisinden ilham alan düşmanlarla karşı karşıya kaldığımız yapımda, devasa düşmanlardan küçük düşmanlara kadar oldukça farklı şekillerde düşman türleri ile karşı karşıya gelebiliyoruz. Bunları ortadan kaldırmak için yukarıda bahsettiğimiz gibi hangi hamleleri yapmak istiyorsak ona göre kendi seçimlerimizi gerçekleştirebiliyor ve daha fazla detaylı aksiyonumuza yön vermek durumunda kalıyoruz. Zaten yine bahsettiğimiz gibi oyunda herhangi bir şekilde teslim olma gibi bir durum söz konusu değil. Durum böyle olunca kendimizi daha da hayatta tutmak için büyük bonuslara adım atabiliyor ve bu bonuslarla gidişatımıza yön verebiliyoruz. Oyunda kullanabileceğimiz uzun sopa gerçekten de işimize yarayan en iyi unsurlardan bir tanesi. Bununla beraber sağa sola doğru hamleler yapabiliyor, pervane gibi çevirip düşmanların saldırısını kesebiliyor, sopayı uzatıp üzerine doğru çıkarak düşmanların saldırılarından kaçınabiliyor ve düşmanların tepesine inebiliyorsunuz. Bu tarz detaylarla beraber elinizde bulundurduğunuz sopa gerçekten de büyük bir önem arz ediyor. Bu sopayla beraber türlü hamleler gerçekleştirebiliyor ve kombolarınızı bu sopayla yapabiliyorsunuz.
 
 
 
Zaten oyunun özünde sopa ve bir maymun bulunuyor. Maymun Kral ile beraber ilerleyebildiğiniz yapımda sopaya tırmanan bir maymunun elbette oldukça normal bir şekilde karşımıza çıktığını aktarabiliyoruz. Aynı şekilde bu durum elbette normal olarak karşılanıyor. Yapım içerisinde bir yandan hızlı bir şekilde hareket etmek durumunda kalıyoruz çünkü düşmanların aniden saldırı yapması, bizim de aniden saldırılardan kaçınmamız anlamına geliyor. Dolayısıyla sağa sola doğru hızlı bir şekilde hamleler yapabiliyor, karakterimizin çevikliğinden faydalanabiliyor ve düşmanların tepesine inmek için fırsat kollamak durumunda kalıyoruz. Durum böyle olunca oyunda yapacağımız hamlelerin gerçekten önemli olduğunu vurgulayabilir ve her yaptığımız yanlış ve hatalı hamle ölümümüze yol açabilir. Dolayısıyla burada oldukça dikkat etmemiz ve diken üstünde olmamız gerekiyor.

Çeşitli büyüler üzerinde ustalaşabileceğimiz yapımda yapacağımız hamlelerle gidişatımıza yön verirken oyunda ikonik unsurları doğru şekilde kullanmak durumundayız. Yapım içerisinde büyülerle beraber farklı düşmanların tiplemelerine dönüşebiliyor ve düşmanlara büyük bir hasar vermek durumundayız. Her türlü sihirli aracı kullandığımız yapımda düşmanların hamlelerini engelleyebiliyor ve kendimizi daha da güçlendirmek durumundayız. İstatistiklerimizi yükseltebileceğimiz ve yapacağımız hamlelerle gidişatımıza yön verebileceğimiz yapımda, seçilmiş kişi olarak elimizdeki sopayı yani diğer bir adıyla asayı en iyi şekilde kullanabiliyor ve sopa üzerinde ustalaşmanın yanı sıra büyüler üzerinde de ustalaşmak tamamen bizim işimiz oluyor.
 
Oyunda kullanabileceğimiz hamleler arasında yeteneklerimiz, silahlarımız, ekipmanlarımız, büyülerimiz ve çok daha fazlası yer alıyor. Tüm bu detaylarla beraber aksiyona dahil olabiliyoruz. Farklı kombinasyonlar deneyimleyebileceğimiz ve yapacağımız hamlelerle gidişatımıza yön verebileceğimiz yapımda kendi dövüş tarzımızı ön plana çıkarabiliyor ve her bir oyuncu burada farklı dövüş tarzları ile gidişatına yön verebiliyor. Durum böyle olunca her bir oyuncu kendi aksiyon sistemini oyuna dahil edebiliyor ve yapacağı hamlelerle elbette hangi aksiyon sistemine dahil olmak istiyorsanız ona göre seçiminizi gerçekleştirebiliyorsunuz. Kendi stratejinizi belirleyebileceğiniz ve yapacağınız hamlelerin ne kadar değerli olduğunu vurgulayabileceğimiz yapım, oldukça güzel bir deneyimi bizlere sunuyor ve eşsiz bir macera ile karşı karşıya kalabiliyorsunuz.
 
 

Genel olarak toparlayacak olursak, oyun içerisinde açık dünya aksiyon rol yapma deneyimi bizleri bekliyor. Seçilmiş bir kişi olarak yer aldığımız yapımda gidişatımıza yön verebiliyor ve yapacağımız hamleleri en iyi şekilde tartabiliyoruz. Burada yer aldığımız süre boyunca elimizdeki büyüleri ve güçleri en iyi şekilde kullanabiliyor ve oldukça zorlu bir yapıyla karşı karşıya kalabiliyoruz. Çünkü oyun içerisinde sürekli olarak düşmanları ortadan kaldırmaya çalışıyor ve tek derdimiz bunları ortadan kaldırmak ve kendi karakterimizi hayatta tutmak. Dolayısıyla burada sürekli olarak aksiyona dahil olabileceğimiz bir yapı sergileniyor. Bu tarz oyunlardan hoşlanıyorsanız oyuna göz atmanızda ve bir şans vermenizde fayda var.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming oyun haberler 2024
Sega, Sonic Odaklı Yeni Canlı Yayın Etkinliği Düzenleyecek Microsoft Flight Simulator 2024 vs 2020 Grafik Karşılaştırma Videosu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız