Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The First Berserker: Khazan'dan Dikkat Çekici Sinematik Fragman

 
 
NEXON tarafından şu anda geliştirme aşamasında bulunan The First Berserker: Khazan için yeni bir fragman yayınlandı. Sinematik bir yapıya sahip olan video, oldukça etkileyici bir şekilde karşımıza çıkıyor ve oyuncuların savaşacağı Viper Boss'a odaklanıyor.
 
The First Berserker: Khazan zorlu düşmanları içeriyor
 
 
 
The First Berserker: Khazan için açıklanan detaylara göre yakın zamanda teknik kapalı beta testi başlayacak. DNF (Dungeon & Fighter) dayanan aksiyon rol yapma deneyimi içerisinde zorlu düşmanlar ve bosslar bizleri bekleyecek. Ölümün üstesinden gelebileceğimiz yapımda Pell Los İmparatorluğu'nun büyük generali Khazan'ı oynayacağız.
 
Düşmanlardan intikam alabileceğimiz ve düşüşümüzü durdurabileceğimiz yapımda oyuncular imparatorluk güçlerinin saldırılarından sağ çıkmak zorunda kalacak. Burada karakterimizi öldürme planlarını ortaya çıkarmak ve bunlardan kaçınmak durumundayız.
 
The First Berserker: Khazan çıkışı ile beraber NVIDIA DLSS 3 teknoloji desteğine sahip olacak. Bahsedildiğine göre beta testi 11 Ekim'de başlayacak ve 20 Ekim'e kadar sürecek.
 
 
 
Oyun dikkat çekici boss savaşlarına sahip
 
Dikkat çekici ortamları ile ve aksiyon sistemi ile beraber ön plana çıkabileceğimiz ve aynı zamanda daha çok Uzak Doğu sanat tarzı ile beraber yer alabileceğimiz yapımda tam bir aksiyon rol yapma deneyimi ile ön plana çıkabiliyor ve kendimizi oyuna kaptırabiliyoruz. Düşmanlardan intikam alabileceğimiz ve büyük bir yolculuğa çıkabileceğimiz yapım içerisinde oldukça farklı bölgelere doğru ilerleyebiliyor, buralarda neler olup bittiğini görebiliyor ve tüm detayları ile beraber galip gelmek durumunda kalabiliyoruz. Yapacağımız hamlelerin burada o kadar çok önemli olduğunu vurgularken, aynı zamanda sürgüne gönderilen bir karakteri kontrol etmek durumunda kalabiliyoruz. Oyunda daha çok Uzak Doğu sanat stili bulunuyor; bir nevi anime tarzı bir grafik stilinin olduğunu belirtmekte fayda var. Galip gelebileceğimiz, eskileri hatırlayabileceğimiz ve daha fazla detay ile beraber yerimizi alabileceğimiz yapım içerisinde dikkat çekici ortamlara geçiş yapabiliyor, buraları keşfedebiliyor, ortamlarda kendi yolumuza bakabilir ve buralarda neler olup bittiğini öğrenmek durumunda kalabiliyoruz.
 
Karşılaştığımız her bir zorlukla beraber tüm zorlukların üstesinden gelmek için elimizden geleni yapabiliyor ve buralarda arka plan hikayesini ortaya çıkarabiliyoruz. Oyunda yer aldığımız süre boyunca farklı amaçlar doğrultusunda hızlı bir şekilde ilerleyebiliyor, kendi yolumuza bakabiliyor, emir boyu sürecek olan bir mücadeleye adım atmak durumunda kalıyor ve acımasız işkencelerle karşı karşıya kalabiliyoruz. Savaş becerilerimizi ön plana çıkarabileceğimiz, bizlere iftira atanlara karşı mücadele edebileceğimiz ve bizlere karşı gelen tüm düşmanları durdurabileceğimiz yapım, aslında temel olarak aksiyon sistemiyle beraber ön plana çıkarken sürekli olarak düşmanları öldürmek tamamen bizim işimiz oluyor. Oyunda irili ufaklı düşmanların haricinde bir de patron savaşları yer alıyor. Patron savaşları gerçekten de oyun içerisinde büyük bir yer kaplıyor. Çünkü burada yer aldığımız süre boyunca farklı bölgelerde sonlara doğru ilerlerken her bir patronun karşımıza çıktığını aktarabiliyoruz. Buralarda patronları ortadan kaldırmak için türlü mücadeleler verebiliyor ve kendimize burada oyuna kaptırabiliyoruz.

Patron savaşları içerisinde bildiğiniz üzere, öncelikle onları öldürmek için diğer oyunlarda yaptığımız taktikleri ön plana çıkarabiliyoruz. Örneğin, burada karşılaştığımız bir patronun hangi hareket kabiliyetine ve saldırı stiline sahip olduğunu önceden kestirmek durumunda kalıyor ve daha sonra ise ezberleyebiliyoruz. Ardından kendimize ait bir saldırı stili ortaya çıkarabiliyor ve bununla beraber patronun saldırılarını boşa çıkarabiliyor, akabinde ise karşı saldırıya geçebiliyoruz. Bu tarz detaylarla beraber oyun içerisinde hızlı bir şekilde ilerleyebiliyor, kendi yolumuza bakabiliyor, ihanette haksız yere düştüğümüz esnada elbette kendi gidişatımızı yönlendirebiliyor ve zorlu ortamların üstesinden gelebiliyoruz. Bunun dışında elbette patronları ortadan kaldırmak için türlü mücadeleler verebiliyor ve her bir patronun burada farklı şekillerde saldırı stilleri, yapıları ve çok daha fazlası yer alıyor. Dolayısıyla onları ortadan kaldırmak gerçekten de zorlu bir yapıyı beraberinde getiriyor. Çünkü bu tarz oyunlarda patronlar zaten ön plana çıktığından dolayı, onlar üzerinde durmak ve ortadan kaldırmak için farklı stratejiler benimseyebiliyor ve kendi planlarımızı oyuna dahil edebiliyoruz.
 
 
 
Büyük general olarak oynayabileceğimiz yapım içerisinde farklı bölgelere doğru ilerleyebiliyor, bu bölgeleri keşfedebiliyor ve buralarda neler olup bittiğini öğrenebiliyoruz. Aynı zamanda oyunda elbette kendi savaş becerilerimizi hatırlayabiliyor ve general olduğumuzdan dolayı elbette aksiyon sistemiyle beraber ön plana çıkabiliyoruz. Bununla beraber ihanetle haksız yere suçlandığımız için elbette arka plan hikayesinin hem ara sahnelerle hem de karakterler arası diyaloglarla beraber bizlere aktarıldığını belirtmekte fayda var. İmparatorluğun dışına sürgüne gönderilen bir karakteri kontrol ettiğimiz yapımda elbette haksız bir şekilde bizlere iftira atıldığından dolayı kendimizi farklı yollarda bulabiliyor ve buraları ezberleyebiliyoruz. Tüm potansiyel düşmanları bulabiliyor, onları ortadan kaldırmak için elbette çeşitli ipuçlarını elde edebiliyor ve bizden alınan tüm her şeyi geri almak durumunda kalabiliyoruz. Aslında burada bir nevi intikam mücadelesi ile karşı karşıya kalabiliyor ve haklı olarak bize ait olan şeref ve şanı geri almak durumunda kalıyoruz.
 
Zaten oyun tamamen bunun etrafında dönüyor ve temel hikaye bu sistem ile beraber bizlere sunuluyor. Kendi detaylarımızı ön plana çıkarabileceğimiz ve hikaye boyunca dünya çapında bilinen farklı bölgelere doğru ilerleyebileceğimiz yapımda her bölgede farklı atmosferler, düşmanlar, manzaralar ve çok daha fazlası bizleri bekliyor. Haksız yere suçlandığımızdan dolayı elbette oyunda bir nevi öfke duyuyor ve bu öfkeyi tamamen oyunda çıkarabiliyoruz. Oyun içerisinde soulslike bir yapı olduğundan dolayı sürekli olarak düşmanlar ortadan kaldırabiliyor ve ilk etapta kolay, daha sonrasında ise zorlu düşmanların bizlere sunulduğunu aktarabiliyoruz. Onları ortadan kaldırmak için de türlü hamleler gerçekleştirebiliyor, istatistiklerimizi yükseltebiliyor ve kendi yolumuza daha güçlü bir şekilde bakmak durumunda kalabiliyoruz.

Sürekli olarak galip gelmeye çalışabileceğimiz ve zorlu bir aksiyon rol yapma deneyimiyle karşı karşıya gelebileceğimiz yapımda, oyuncular ölümün üstesinden gelmeye çalışan bir karakteri kontrol ediyor ve karakterimizin düşüşüne yol açan olayları ortaya çıkarabiliyor. Aynı zamanda düşmanlarımızdan intikam almak için elimizden geleni yapmak durumunda kalabiliyoruz. Dikkat çekici ortamlara geçiş yapabileceğimiz yapımda, ihanetle beraber haksız yere suçlanan bir karakteri kontrol ettiğimizden dolayı elbette onun nasıl duygular içerisinde olduğunu görebiliyor, hissedebiliyor ve doğrudan içimizde yaşayabiliyoruz. Oyunun aksiyon sistemine bakacak olursak, yukarıda bahsettiğimiz gibi zorlu bir yapıya sahip olduğunu söyleyebiliyor ve hack and slash bir yapıya sahip olduğunu aktarabiliyoruz.
 
 
 
Gerçek zamanlı aksiyon sistemi ile beraber ön plana çıkabileceğimiz yapımda harmanlanmış bir hardcore deneyimin olduğundan bahsedebiliyoruz. Dolayısıyla zorlu bir yapının olduğunu burada doğrudan gözlemleyebiliyoruz. Oyunda ne kadar çok güçlenirsek, o kadar çok düşmanların üstesinden gelebiliyor ve elimizde alabileceğimiz farklı kılıçlarla, silahlarla ve diğer unsurlarla beraber düşmanların üstesinden gelebiliyoruz. Düşmanlara karşı farklı potansiyel saldırılar gerçekleştirebileceğimiz aksiyon dahilinde yer aldığı bu süre boyunca farklı komboları ortaya çıkarabileceğimiz ve aynı zamanda düşmanları yerle bir edebileceğimiz yapımda, imparatorluk güçlerinin amansız takibinden sağa çıkmak durumunda kalıyor ve karakterimizi öldürmeye çalışan tüm düşmanlara yok etmeye başlayabiliyoruz. Oyunda yer aldığımız süre boyunca farklı komploların olduğundan bahsedebiliyor, bu komploları ortaya çıkarabiliyor ve karşılaştığımız zorlu ortamların üstesinden gelmek durumunda kalabiliyoruz. Zaten oyunda bu durumların üstesinden gelemezsek, ne yazık ki karakterimizin sonu ile karşı karşıya kalabiliyoruz.

Potansiyel sistemlerle beraber ön plana çıkabileceğimiz ve kendimizi oyuna kaptırabileceğimiz yapım içerisinde aynı zamanda karakterimizi geliştirebiliyor ve bu karakterimizi geliştirdikten sonra yıkıcı saldırılar gerçekleştirebiliyoruz. Oyunda yer aldığımız süre boyunca farklı özelleştirme sistemlerinin olduğundan bahsedebiliyor ve yukarıda bahsettiğimiz gibi zorlu aksiyonun yanına aynı zamanda çeşitli ekipmanlarla ve yeteneklerle beraber düşmanlara karşı gelebiliyoruz. Zaten oyunda rol yapma deneyimi bulunduğundan dolayı karakterimizi geliştirebiliyor, farklı ekipmanlar alabiliyor ve ekipmanları da geliştirmek durumunda kalabiliyoruz. Bu tarz detaylarla beraber oyun içerisinde yer aldığımız süre boyunca hızlı bir şekilde ilerleyebiliyor, buralarda neler olup bittiğini öğrenebiliyor ve akabinde ise oyunda hızlı bir şekilde ilerlemek durumunda kalabiliyoruz.
 
Oyunda ilerlerken aynı zamanda yıkıcı vuruşlar yapabiliyor, doğru zamanda doğru hamlelerle beraber ön plana çıkabiliyor, farklı zırhlarla, silahlarla, yeteneklerle ve çok daha fazlasıyla beraber bunları kovalayabiliyor ve düşmanlara karşı gelebiliyoruz. Oyunda generali oynadığımızdan dolayı elbette karakterimiz gerçekten de güçlü bir yapıyla karşımıza çıkıyor ve bu karakteri kontrol etmek gerçekten de zevkli olabiliyor. Hemen hemen her bir oyuncuya hitap eden ancak zoru seven oyunculara daha çok hitap eden bu yapısıyla beraber oyun içerisinde ilk etapta kolay ve yukarıda bahsettiğimiz gibi daha sonrasında ise zorlu etaplar ve düşmanlar bizleri bekliyor. Bu düşmanları ortadan kaldırmak için ne kadar zorlu bir mücadele içerisine girdiğimizi doğrudan oyunda görebiliyorsunuz.
 
 
 
Yapım içerisinde yer aldığınız süre boyunca türlü özelleştirmeleri yaptığını süre boyunca elbette bu özelleştirmelerle beraber kendi oyun tarzınızı oyuna dahil edebiliyor, akabinde ise buralarda neler olup bittiğini öğrenmek için büyük bir mücadele verebiliyorsunuz. Farklı silahları, zırhları ve yetenekleri kullanabileceğiniz ve bu yetenekleri birleştirebileceğiniz yapım gerçekten de oynanması gereken oyunlar arasında yer alıyor ve oyun şu anda Steam sayfası açık bir şekilde karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Yapım içerisinde yer aldığımız süre boyunca dikkat çekici ortamlarda yer bulabiliyor. Sadece karakter yeteneklerimizi geliştirmekte kalmıyor, aynı zamanda oyun tarzımızı oyuna dahil edebiliyor ve hangi stratejiyi benimsemek istiyorsak ona göre kendi seçeneklerimizi değerlendirebiliyoruz. Bununla beraber oyunda farklı silahları ortaya koyabiliyor, her bir silahın parti yeteneklerinden faydalanabiliyor ve istatistikleriyle beraber ön plana çıkabiliyoruz.

Dikkat çekici ortamlara geçiş yapabileceğimiz, bu ortamlarda neler olup bittiğini öğrenebileceğimiz ve daha sonrasında ise yapacağımız hamlelerin ne kadar önemli olduğunu görebileceğimiz yapımda Khazan adlı bir karakteri kontrol ediyoruz. Bu karakterin gerçekten de oldukça güçlü olduğunu vurgulamak gerekiyor. Zaten onunla yer aldığımız süre boyunca türlü belalarla karşı karşıya kalmaya hazırlanabiliyor. Bu belaları def etmek için büyük bir mücadele verebiliyor ve karakterimizi doğru şekilde kontrol etmek oldukça önem arz ediyor. Oyun içerisinde ilerlerken aynı zamanda etkileşime girebileceğimiz karakterlerle karşı karşıya gelebiliyor, onlardan görevleri alabiliyor ve kendimizi onların yerine koyabiliyoruz. Böylece onların zorluklarıyla baş etmek durumunda kalabiliyoruz.

Genel olarak toparlayacak olursak, ilgi çekici ortamları ve yoğun aksiyon sistemi ile öne çıkan yapımda, oyuncular olarak Uzak Doğu sanat tarzı ile bezenmiş, anime benzeri grafiklerle bir dünyaya adım atıyoruz. Aksiyon ve rol yapma deneyimi üzerine kurulu bu oyun, sürgüne gönderilen bir karakterin büyük bir intikam yolculuğunu konu alıyor. Oyuncular, farklı bölgelere doğru ilerleyerek hem bu bölgeleri keşfetme hem de düşmanlardan intikam alma yolculuğuna çıkıyorlar. Oyun boyunca karşılaştığımız her zorlukla yüzleşirken, karakterimizin savaş becerilerini kullanarak galip gelmeye çalışıyoruz.
 
 

Oynanış açısından, stratejik hamlelerin büyük önem taşıdığı bu oyunda, her karar ve hareketin etkisi hissediliyor. Oyuncular, hem büyük savaşlarla hem de zorlu boss (patron) savaşları ile karşı karşıya kalıyor. Patron savaşları, her bölgenin sonunda karşımıza çıkarak oyunun zorluk seviyesini artırıyor ve bu noktada oyuncuların dikkatli plan yapmaları gerekiyor. Oyun boyunca karakterimiz, düşmanlarını alt ederek intikamını almak ve adını yeniden onurlandırmak için epik bir maceraya atılıyor. Uzak Doğu sanat stili, oyunun atmosferini güçlendiriyor ve anime tarzı görseller, oyunculara nostaljik bir his katıyor. Her bir bölge, oyuncuya farklı manzaralar, düşmanlar ve keşfedilecek yeni hikaye öğeleri sunuyor. Bu dünyada ilerlerken, karşılaştığımız tuzaklar, düşmanlar ve büyük tehlikeler, mücadeleyi sürekli diri tutuyor.

Bu tarz oyunlardan hoşlanıyorsanız, oyuna göz atmanızda ve bir şans vermenizde fayda var. Oyun zorlu bir deneyimle beraber ön plana çıkmaya hazırlanıyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming oyun haberler 2024
Yeni Cyberpunk 2077 Modu Üçüncü Şahıs Kamerayı Getiriyor Sid Meier’s Civilization VII Resmi PC Sistem Gereksinimleri Açıklandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız