Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »
VİDEOYA ATLA HABERE ATLA YORUMLARI GÖR YORUM YAZ

BF3: Aftermath'a Çıkış Tarihi ve Video Geldi


    Battlefield 3'ün DLC sezonunda sona yaklaşılırken sondan bir önceki DLC Aftermath, bu yılın sonuna doğru gözünü kırpıyor. EA, Battlefield 3'ün yeni eklentisi Aftermath için hem çıkış tarihi duyurdu, hem de yeni video yayınladı.
 
    Yayınlanan bilgilere göre Aftermath, yine ilk olarak PS3'te boy gösterecek. Premium üyelerine özel PS3'te 27 Kasım'da çıkacak olan DLC, diğer platformlardaki Premium kullanıcılarına 4 Aralık'ta açılacak. Premium üyelik satın almayan PS3 kullanıcıları 11 Aralık'ta DLC'yi satın alabilecekken, PC ve X360 kullanıcılarına satın alma hakkı ise 18 Aralık'ta açılacak.
 
    Oyunun videosunda, DLC'nin sahip olduğu deprem temalı haritalar ve güneş gözlüklü yeni asker tiplemeleri eşlik ediyor. Ayrıca videonun sonunda da gördüğümüz üzere yeni bir crossbow silahı, bu DLC'nin sürprizi olacağa benziyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Battlefield 3 DICE EA games PC PS3 Xbox 360 FPS Patrick Bach
Steam Greenlight'a "Tasarım" Bölümü Eklendi StarHawk Yapımcısı Zor Günler Geçiriyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

20.10.2012 18:32:42

+1
Benim İngilizcem pek iyi değil ama anladığım şu . Yeni Scavenger Modu var ve arkadaşın dediği gibi el bombası , bıçak ve tabanca ile başlayacağız ve haritanın çeşitli yerlerinde gelişmiş silahları bulacağız . Bunun dışında bu 4 haritada tüm oyun modları geçerliymiş + Close Quarters'ın Gun Master modu da bulunacakmış (?) Yeni 3 araç varmış sivil bir Rhino varmış , APC tarzında hafif zırhlı hem taşıma hem de silahlı bir araç ve bir taşıma aracı daha varmış . Ve işte bir video buldum bakabilirsiniz http://www.youtube.com/watch?v=M4MFQjSvJOo

BSC Misafiri

20.10.2012 01:41:27

+1
quote:

Orijinalden alıntı: Dinosaurborn BF3 daha iyi.
Kafa 3000-5000

Xaerk

19.10.2012 20:38:19

0
Güzel olacak gibi

prenss_06

19.10.2012 02:58:49

0
quote:

Orijinalden alıntı: :::LOSTPLANET:::

herkesten önce oynamak şans mıdır? bütün dünyada sadece sizin olduğunuz bir multiplayer deneyimi nasıl bir "özelsiniz" hissiyatı verebilir tartışılır. Siz dediniz diye söylemiyorum herkes için söylüyorum. dünyada böyle bir akım var.baksanıza oyun firması bile "ilk siz oynayın" mantığında kimi 2 hafta kimisi de 3 hafta geç oynayacak.
özelden yazdım ama burdanda yazıyım neden böle bişey yapmışlar bilmiyorum ama inanki bende bütün platformlara aynı anda çıksın isterdim :)

:::LOSTPLANET:::

18.10.2012 22:13:17

+1
quote:

Orijinalden alıntı: prenss_06 ps3 kullanıcısı olduğum için şanslıyım allahtan premium var herkezden önce oynamak nasip olcak inşlah :)
herkesten önce oynamak şans mıdır? bütün dünyada sadece sizin olduğunuz bir multiplayer deneyimi nasıl bir "özelsiniz" hissiyatı verebilir tartışılır. Siz dediniz diye söylemiyorum herkes için söylüyorum. dünyada böyle bir akım var.baksanıza oyun firması bile "ilk siz oynayın" mantığında kimi 2 hafta kimisi de 3 hafta geç oynayacak.

Mirko100

18.10.2012 20:59:30

0
Expansion pack gibi Dlc mübarek :D

sniper23

18.10.2012 20:36:16

0
La bu yaylarla derdi ne bunların her oyunda görmekmi zorundayız ?

prenss_06

18.10.2012 20:22:00

0
ps3 kullanıcısı olduğum için şanslıyım allahtan premium var herkezden önce oynamak nasip olcak inşlah :)

BSC Misafiri

18.10.2012 19:24:16

+2
"Yayınlanan bilgilere göre Aftermath, yine ilk olarak PS3'te boy gösterecek. Premium üyelerine özel PS3'te 27 Kasım'da çıkacak olan DLC, diğer platformlardaki Premium kullanıcılarına 4 Aralık'ta açılacak. Premium üyelik satın almayan PS3 kullanıcıları 11 Aralık'ta DLC'yi satın alabilecekken, PC ve X360 kullanıcılarına satın alma hakkı ise 18 Aralık'ta açılacak" kafam karıştı lan :D

BSC Misafiri

18.10.2012 19:23:12

+2
Scavenger modundan hiç bahsetmemişsiniz . Arkadaşlar yeni oyun modumuz Scavenger , Gun Master gibi silah geliştiriyoruz ama bu sefer haritanın belli noktalarında bulunacak ve onları alacaksınız . Oyuna ilk el bombbası, bıçak ve tabanca ile başlayacakmışız , birde bu Crossbow her silaha takılabilir halde büyük ihtimal yani bir eklenti ayrı bir silah değilmiş . Yeni araç ise ne onu çok merak ediyorum (1 araç varmış)
  • 1
  • 2
  • 3
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Battlefield 3
+ TAKİBE
AL
510 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız