Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Silent Hill 2 Remake İçin Yeni Mod Angela ve Maria Karakterlerini İyileştiriyor

 
 
Yakın zamanda piyasaya sürülen Silent Hill 2 Remake sürümü oyuncular tarafından bir hayli sevildi ve çoğunlukla olumlu etiketine sahip bir şekilde karşımıza çıkıyor. Şimdi ise oyun için yepyeni modlar yayınlanıyor ve bu modlardan biri radarımıza takılıyor.
 
Silent Hill 2 Remake dikkat çekici görselliğe sahip
 
 
 
Silent Hill 2 Remake için yayınlanan yeni mod, Maria ve Angela karakterlerinin görünümlerini iyileştiriyor. Ortaya çıkan yeni paket sayesinde artık karakterlerin daha kadınsı ve ilgi çekici bir şekilde karşımıza çıktığını aktarabiliyoruz. Birçok oyuncu daha önce bu yeni görünümlerden memnun değildi.
 
Bloober Team tarafından geliştirilen yeniden yapım sürümü içerisinde dokuların, ortamların, karakterlerin ve çok daha fazlasının baştan oluşturulduğunu söyleyebiliriz. İlgi çeken bu yapım için ortaya çıkan modu indirebilir ve yukarıda bahsettiğimiz karakterlerin nasıl bir değişim yaşadığını doğrudan gözlemleyebilirsiniz.
 
Angela ve Maria modları dikkatinizi çektiyse buradan ve buradan indirebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming oyun haberler 2024
Red Dead Redemption Remaster PC İle PS5 Grafik Karşılaştırması Xbox Partner Preview Sunumu Duyuruldu: Ne Zaman ve Nasıl İzlenir?

BSC Misafiri

17.10.2024 10:30:01

0
Angela iyice uzaylıya benzemiş. Yeni tasarımı gayet iyi. Bazıları süper model gibi gözükmesini falan istiyor.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız