Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Korku Oyunu Sorry We're Closed, PC Üzerinden 14 Kasım'da Çıkış Yapıyor

 
 
Yayıncı Akupara Games ve geliştirici a la mode games, retro tarzı hayatta kalma korku oyunu Sorry We're Closed'un 14 Kasım'da Steam üzerinden PC için çıkış yapacağını duyurdu.
 
Sorry We're Closed, zengin bir bilgi ve karakter etkileşimleriyle birden fazla sona kadar uzanan nostaljik bir tek oyunculu hayatta kalma korku oyunudur. Michelle'in son günlerini takip edin, çevreyi kullanarak saklanın ve akıllıca planlar ve tek savunma aracınız olarak şeytani silahla hayatta kalın.
 
Özgürlüğüne yalnızca birkaç gün kala Michelle'in cevaplar bulması gerekiyor. Tehlikeli ve güçlü bir iblis neden ona lanet etti? Ve kendi değerli derisini kurtarmak için ne yapabilir?
 
Michelle'in hareketli ev ortamındaki ayrıştırıcı dramı araştırın. Meraklı sakinlerin ve gizemli iblislerin hayatlarına dahil olun. Zamansız ölümünüzden kurtulma arayışlarında onlara yardım edin (veya engel olun!). Hoş karşılanmayan ortamlarda hayatta kalmaya çalışın. Michelle korkmuyor olabilir, ancak yine de savunmasız.
 
Duyuru Videosu 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Korku Sorry We're Closed PC hayatta kalma macera Akupara Games a la mode games
Enis Kirazoğlu Duyurdu: Yeni Oyun Anomaly President Geliyor Cabernet, 24 Ekim'de PC Üzerinden Piyasaya Çıkıyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız