Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Nintendo: Wii U'da Hatalarımızın Farkındayız

Bayonetta 2 gibi oyunlar Wii U satışlarını fazlasıyla arttıracaktır

     Nintendo'nun Wii U ile beklenilen performansı gerçekleştiremediği firmanın kendisi tarafından da kabul ediliyor. Her ne kadar bazı oyuncular konsolun donanımına laf atsalar da, aynı eleştiriler Wii ve 3DS'te de yapılmıştı, sonuç olarak bu konsollar mükemmel satış rakamlarına ulaşmıştı.
 
      Nintendo başkanı Satoru Iwata, konsolun çıkış döneminde özellikle 1. parti oyunlar konusunda geç kaldıklarını ve Pikmin 3 ile birlikte bu durumu değiştireceklerini, Temmuz ayından yıl sonuna kadar önemli 1. parti oyunların piyasaya çıkacağını açıkladı. Bu oyunlar muhtemelen The Legend of Zelda: Wind Waker HD, Mario Kart Wii U ve Yoshi'nin yeni oyunu olacaklardır.
 
     Bunun yanı sıra bazı oyunculara Wii U ile Wii'nin farklı konsollar olduklarını yeterince anlatamadıklarını söyleyen Iwata, Wii U'nun tablet kontrolcüsünün Wii ile uyumlu olduğunu düşünen kişilerin bile çıktığını belirtiyor. Nintendo'nun hatalarını kabul etmesi sanırım konsol için daha fazla çabalayacağının ilk kanıtıdır.
  

Bu haberin bağlantısı
URL
Nintendo Wii U Konsol Console Satoru Iwata
Miiverse, PC ve Akıllı Telefonlara Geldi The House of the Dead: Overkill iOS'a Çıkıyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

26.4.2013 03:05:41

0
gamerhand cok boş yorumlar yapıyosun

cahitdikici

26.4.2013 00:37:08

0
bos konusup saga sola laf atmak yerine keske yaziyi tam okusaydin adamlar birinci parti oyunlari konsol ile beraber cikartmadik diye hata yaptik demisler. isler nintendo icin kotu gidiyor al buda kaniti http://wiiudaily.com/2013/04/nintendo-digital-downloads/ :-D bu muhabbetleri ds wii ve 3ds icinde yapmislardi sonuc ortada...

GamerHand

25.4.2013 14:02:54

-2
Olur mu hata yapmadı Nintendo. Hatta bunlar Nintendo yetkilileri değil Fake bu yorumu yapanlar Nintendo ile alakaları yok! Diyorum başka bir başlıkta Nintendo Wii U ile birtakım hatalar yaptı işler iyi gitmiyor diye adam ordan alıntı yapıyor ne hatası yapmış diye sövüyor. İnsanın zeki olmamasını anlarım hatta ilaç tedavisi görür onuda anlarım. Ama tüm bunların dışında gayet normal sağlıklı bir beyine sahip olup, beyinsizmiş gibi sadece fanatiklik adına yorum yapmasını hayatta anlamam. Haber birkere yalan haber BSC çok yanlış bak gene yalan haber yaptınız. Satoru Iwata değildir bunları söyleyen araştırmanız lazımdı şimdi bütün Nintendo fanatikleri sizede sövecek çok yanlış. Nintendo Wii U konusunda hata yapmadı olurmu öyle şey. Yeni konsollar çıkınca satışları patlayacaktır hepsi yalan bu haberlerin geçiniz lütfen... Ben söylüyorum birşeyler sonra resmi ağızlar benim söylediklerimi doğruluyor ya çok hoşuma gidiyor. Sonra o bana alıntı yapan organik canlılar okuyup okuyup monitöre böyle sinirli sinirli bakıyorlar ya çok büyük keyif veriyor :D
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Wii U
+ TAKİBE
AL
16 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız