Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

NBA 2K25 Hakkında Bilmeniz Gereken Tüm Detaylar

 
 
NBA 2K25 hayranları memnun edecek gelişmelerle geliyor. Oyunun Yeni Nesil versiyonu, PlayStation®5, Xbox Series X|S ve bu yıl yeni olarak PC'de ProPLAYTM teknolojisiyle güçlendirilmiş gelişmiş özgünlük ve gerçekçilik sunarak 6 Eylül'de dünya çapında piyasaya çıkıyor. 
 
NBA 2K25 kapak yıldızları
 
 
 
2K, beş kez NBA All-Star olan Boston Celtics Forveti ve son NBA Şampiyonu Jayson Tatum'un NBA® 2K25 Standart Sürümü'nün kapak sporcusu olacağını açıkladı. Tatum, WNBA Şampiyonu, iki kez WNBA MVP'si ve altı kez WNBA All-Star olan Las Vegas Aces Forveti A’ja Wilson ile NBA® 2K25 All-Star Sürümü'nün çift kapak sporcuları olarak yer alacak. Wilson ayrıca, ABD ve Kanada'da GameStop'a özel fiziksel bir sürüm olan NBA® 2K25 WNBA Sürümü'nün kapağında yer alacak. 2024 Naismith Memorial Basketbol Hall of Fame Inductee, sekiz kez All-Star ve iki kez All-NBA Takımı ve NBA smaç yarışması efsanesi olan Vince Carter, NBA 2K25 Hall of Fame Sürümü'nün kapağında yer alacak. NBA 2K25, 6 Eylül'de PlayStation®5 (PS5®), PlayStation®4 (PS4®), Xbox Series X|S, Xbox One, PC ve Nintendo Switch'te piyasaya sürülecek.
 
Jayson Tatum  “NBA 2K25’in kapak sporcusu olarak seçilmek benim için büyük bir onur,” dedi. “Çocukluğumdan beri NBA 2K oynuyorum ve bir gün kapakta olma hayalim vardı. Bir NBA Şampiyonluğundan sonra bile, bunun hayata geçtiğini görmek gurur verici.”
A’ja Wilson  “NBA 2K25’in kapağında yer almak benim için büyük bir an ve WNBA’in sürekli artan hayran kitlesinin bir kanıtı,” dedi. “NBA 2K25’e daha fazla WNBA sporcusunun taranarak eklenmesi, ligin tarzını ve güvenini en iyi şekilde yakalamak güçlendirici oldu ve hayranların bunu oyunda deneyimlemeleri için sabırsızlanıyorum.”
 
Vince Carter  “NBA 2K ve Naismith Basketball Hall of Fame'in bana bahşettiği onurlar ile birlikte bu yıl unutulmaz bir yıl oldu ve kariyerime şükranla bakmama neden oldu” dedi. “Kapak sporcusu olarak seçilmek benim için her zaman özel bir an olmuştur, ancak NBA 2K25 Hall of Fame Edition'ın kapağında yer almak ayrı bir onur”
 
Kariyer moduyla yepyeni bir deneyim geliyor 
 
 
 
NBA 2K25 ile oyuncular MyCAREER'da bir hanedan kuracak, yeni MyTEAM modlarında rekabet edecek ve Yeni Nesil platformlarda MyNBA'de eklenen altıncı dönemi deneyimleyecekler. Daha kompakt ve etkileşimli bir Şehir ve The W'da GOAT statüsünü pekiştirme şansı da sunulacak. MyCAREER ve MyTEAM'deki yeni güncellemelerin yanı sıra, Current-Gen'deki oyuncular yeni bir metropol mahallesini keşfedecek, görevler tamamlayacak, ödüller kazanacak ve rakiplerini geride bırakacaklar.
 
Yeni Nesil NBA 2K25 versiyonu PS5, Xbox Series X|S ve artık PC'de destekleniyor. Gelişmiş ProPLAYTM teknolojisi ile güçlendirilen Yeni Nesil NBA 2K25, serinin en gerçekçi basketbol deneyimini sunarak oyunculara rekabette nasıl hakimiyet kuracaklarına dair en üst düzey deneyim sağlıyor. Uyumlu özelliklere sahip PC'deki oyuncular, ProPLAYTM teknolojisinin gelişmiş gerçekçiliğinden ve MyNBA, The W ve Şehir modlarında rekabet etme yeteneğinden faydalanacaklar. Cross Gen sadece Yeni Nesil konsollarda mevcut olacak.
 
Visual Concepts Başkanı Greg Thomas  “En yüksek seviyedeki rekabeti ve benzersiz bir oyun tarzını sergileyen bir yılda, Jayson, A’ja ve Vince’i NBA 2K25 kapak sporcuları olarak paylaşmaktan heyecan duyuyoruz” dedi. “Geliştirme ekibi, basketbol severler için bir başka yenilikçi deneyim sundu ve NBA 2K25’in bu uzun soluklu hanedanın bir sonraki ikonu olmasını sağladı.”
 
NBA 2K25, çeşitli dijital ve fiziksel formatlarda oyunun dört sürümünü sunacak: Standart Sürüm, ABD ve Kanada'da fiziksel olarak mevcut olan GameStop’a özel WNBA Sürümü, All-Star Sürümü ve sadece 8 Eylül'e kadar satışta olacak olan Hall of Fame Sürümü. NBA 2K25  6 Eylül'de dünya çapında piyasaya sürülecek.
 
Standart,  WNBA, All-Star ve Hall of Fame sürümlerinde neler var?
 
 
 
- Standart Sürüm, PS5, PS4, Xbox Series X|S, Xbox One ve PC ve Nintendo Switch'te satışa sunulacak.
- GameStop’a özel WNBA Sürümü, PS5 ve Xbox Series X|S'de ve sadece Kuzey Amerika'da (sadece fiziksel) mevcut olacak.
- All-Star Sürümü, PS5 & PS4, Xbox Series X|S & Xbox One, Nintendo Switch ve PC'de satışa sunulacak Bu sürümde 100.000 VC ve Sezon 1 Pro Pass, 10 MyTEAM Oyuncu Kartı (3'ü 89 OVR garantili), 3 Elmas Ayakkabı Kartı, 3 Devralma Desteği ve 1 Ametist Koç Kartı dahil MyTEAM içeriğinin yanı sıra 150x Beceri Desteği (25 Oyun), 75x Gatorade Desteği (25 Oyun), Jayson Tatum Kapak Forması, Jayson Tatum Elektrikli Kaykay Kaplaması ve 2K25 Kapak Yıldızları Tasarımlı Tişört dahil MyCAREER içeriği yer alıyor.
- Sınırlı süreli Hall of Fame Sürümü, 8 Eylül'e kadar PS5 & PS4, Xbox Series X|S & Xbox One ve PC'de satışa sunulacak. Özel Hall of Fame Sürümü, All-Star Sürümündeki her şeyin yanı sıra bir MyCAREER Vince Carter Kapak Forması, 4 peşin Pro Pass ödüllü 1. Sezon Pro Pass ve 12 Aylık NBA League Pass Aboneliği içerir.
 
SKU detaylarının tam dökümü, bulunabilirlik ve daha fazla bilgi için NBA 2K25 resmi web sitesini ziyaret edin. 
 
basın bülteni 

Bu haberin bağlantısı
URL
oyun haberler 2024
Planet Coaster 2 Duyuruldu: İşte İlk Fragman GreedFall 2 Çıkış Tarihi Açıklandı: Erken Erişim Olarak Geliyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

12.7.2024 23:31:10

0
NBA 2K24 Kobe Bryant Edition Nintendo eshoptan alsam mı diyorum ben de. Kararsızım. Hiç basketbol oyunu oynamadım, zevk verir mi acaba?

yaratıc1KLAVYE

12.7.2024 12:48:57

0
Bilmem gereken tek detay yine paytowin olacak olması.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız