Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Epic Games'ten PS4'e Özel Oyun Geliyor

    Bildiğiniz üzere Sony ve Spike TV, PlayStation 4'ün çıkış gecesinde bir etkinlik düzenleyecek. Bu gecede Sony'den bazı oyun duyuruları da göreceğiz. Söylentilerde Naughty Dog'un yeni projesi ve Demon's Souls 2 geçse de, 14 Kasım gecesiyle ilgili en net haber, Epic Games'ten geldi. 
 
    Bu etkinliğin duyurusu yapılmadan önce, Epic Games'in başkanı Mark Rein'in Twitter hesabından 14 Kasım'ı gösteren bir görüntü yayınladığı ortaya çıktı. Bildiğiniz üzere Epic Games, Unreal Tournament serisinin haricinde Microsoft konsollarına özel geliştirdiği Gears of War serisiyle tanınmakta. 14 Kasım'da gerçekten ilginç şeyler olacak gibi görünüyor;
 

Bu haberin bağlantısı
URL
sony playstation 4 ps4 playstation next gen
GoW: Ascension'un Yönetmeni SSM'dan Ayrıldı CoD: Ghosts'tan Megan Fox'lu Live Action Video
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

5.11.2013 19:28:08

0
quote:

Orijinalden alıntı: Wayward Son
alıntı:

Orijinalden alıntı: -CallOfDuty-

alıntı:

Orijinalden alıntı: Metal-Gear

<blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: -CallOfDuty-<br><br>Zaten son yaptıkları oyun rezildi gitsinler sony'nin yanlarına bizden uzak dursunlar</blockquote><br><br>BF ve Ghost PS4'te 1080p ve yüksek fps ile çalışacak başlıklarında pek göremedim seni? :) Hani PS'nin CoD'u kaldıracak gücü yok falan diye saçmalıyordun 2-3 ay önce ne oldu? Ne oldu bulut sistemi vs. nereye gitti çağ atlayan teknoloji ayakları? Ne ayak bana bunlardan bahset bırak şimdi hangi firma kime gitmiş... :D Neyse git yat saat geç olmuş.


alıntı:

Orijinalden alıntı: Metal-Gear

<blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: -CallOfDuty-<br><br>Zaten son yaptıkları oyun rezildi gitsinler sony'nin yanlarına bizden uzak dursunlar</blockquote><br><br>BF ve Ghost PS4'te 1080p ve yüksek fps ile çalışacak başlıklarında pek göremedim seni? :) Hani PS'nin CoD'u kaldıracak gücü yok falan diye saçmalıyordun 2-3 ay önce ne oldu? Ne oldu bulut sistemi vs. nereye gitti çağ atlayan teknoloji ayakları? Ne ayak bana bunlardan bahset bırak şimdi hangi firma kime gitmiş... :D Neyse git yat saat geç olmuş.

Yoğun isteğin üzerine yazıyorum,
PS4 daha güçlü olsa ne yazar, BF4'ün XO / PS4 Sürümlerine Karşılaştırma GIF'leri konusunda gördük kimin daha iyi olduğunu,Yani ps4 daha güçlü olsa bile xbox yapımcıya parayı verir sizleride susturur.
Biz
Titanfall
RYSE
Halo 5
Forza 5
Ded Rising 3
Quantum Break
gibi ex leri oynarken siz ise 2-3 tane idara eder olan ex oyunlarınızı oynarsınız,
Bide sizde bi tane yarış oyunu vardı neydi adı sanırım drive club'dı.
Forza gibi bir oyunla karşılaştırıyordunuz, Gelmiş geçmiş en iyi yarış oyunuyla drive club'ı karşılaştırıyorlardı gördük drive club'ı ne çıktı sonuç ? Oyunu ertelediler ÇÖP olduğundan

Olm Pinky fake hesabını o kadar belli ediyorsun ki, yazma şeklin bile aynı. Ded Rising ne lan öğren artık şunu. Bir de gitmiş kendi asıl hesabına yaptığım alıntıya cevap vermiş zamanında.

Xbox'ında oynayacak oyun mu bulamıyorsun da fake hesaplarla vakit harcıyorsun? Kıyılmaz.

Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklatın
Bu Callofduty adlı arkadaşın yaşı kaç? ne zaman haber okumak için ziyaret etsem bsc'yi hep bu adam gelmiş fanboyluk yapıp benim sinirimi bozuyor.şunları biri ömür boyu banlasa da kurtulsak yeter yahu!

Dependet

3.11.2013 13:09:51

-2
Adidas : PlayStation Nike : Nintendo Kardeşler Kundura : Xbox :)

Frenkzua

3.11.2013 12:42:14

+1
Gameboy Advance forever

BSC Misafiri

3.11.2013 11:49:06

+3
bıktım şu fanboylardan nedir sizden çektiğimiz neymiş buraya gelmiş benim konsolum seninkini döver muhabbeti yapıyorsunuz çocuk musunuz siz isteyen istediği konsolu alır isteyen konsol almaz pc ile devam eder siz kendi işinize baksanıza

atsuma

3.11.2013 11:18:26

0
Adidas +1

Wayward Son

3.11.2013 11:16:36

-1
quote:

Orijinalden alıntı: -CallOfDuty-

Yoğun isteğin üzerine yazıyorum, PS4 daha güçlü olsa ne yazar, BF4'ün XO / PS4 Sürümlerine Karşılaştırma GIF'leri konusunda gördük kimin daha iyi olduğunu,Yani ps4 daha güçlü olsa bile xbox yapımcıya parayı verir sizleride susturur. Biz Titanfall RYSE Halo 5 Forza 5 Ded Rising 3 Quantum Break gibi ex leri oynarken siz ise 2-3 tane idara eder olan ex oyunlarınızı oynarsınız, Bide sizde bi tane yarış oyunu vardı neydi adı sanırım drive club'dı. Forza gibi bir oyunla karşılaştırıyordunuz, Gelmiş geçmiş en iyi yarış oyunuyla drive club'ı karşılaştırıyorlardı gördük drive club'ı ne çıktı sonuç ? Oyunu ertelediler ÇÖP olduğundan
Olm Pinky fake hesabını o kadar belli ediyorsun ki, yazma şeklin bile aynı. Ded Rising ne lan öğren artık şunu. Bir de gitmiş kendi asıl hesabına yaptığım alıntıya cevap vermiş zamanında. Xbox'ında oynayacak oyun mu bulamıyorsun da fake hesaplarla vakit harcıyorsun? Kıyılmaz.

addidas_85

3.11.2013 10:19:51

+1
Şu adamlara cevap vermek bile hata, böyle yapınca kurdukları boş cümlelerin birilerini etkilediğini düşünüyor bunlar ;)

2K

3.11.2013 10:13:28

0
Hangi konsol daha iyi tartışılır fakat Sony boş durmuyor ve Ex. oyunlar hakkında PS4'e yüklenenler haberlere bir kez daha baksın 30 tane ex. oyun gelecek duyurmadığımız diye açıklama yapmışlardı bir de kesin geleceğini herkesin bildiği fakat duyurulmayan bomba markalar var Sony'in elinde.

Metal-Gear

3.11.2013 06:01:02

0
@-CallOfDuty- Al işte buyur. Giflerle oynandığı, kimi giflerde de PS4 ve XO sürümlerinin yerlerinin değiştirildiği fiyaskosunu görmedin mi, yoksa gördün de görmemezliğe mi verdin? Verilen resmi bilgiler doğrultusunda, gerçek karşılaştırma giflerini de konu içerisinde bazı arkadaşlar paylaştı. Bide diyorsun ki daha güçlü olsa bile yapımcıya para verirsin daha iyisini yapar diyorsun, ulan yapımcı daha iyisini zaten PS4'e yapmış kendi ağzıyla söylüyor. Bahsettikleri çözünürlük ve XO'da kullanmadıkları efektler ile gerçek giflere bakıldığında, tam olarak resmi haberde de olduğu gibi PS4 görsellerinin ağır bastığını gördük zaten. Yani yüksek çözünürlük ve efektler mevcuttu. Yabancı forumlarda, senin gibi fanatik çocuklar yapıyor bunu anlıyor musun? Yani ha sen oturup giflerin yerini değiştirip PS4 sürümüne XO yazmışsın, ha bir başkası. Yaşanan şey bu yani orada, bu söylediğim tahmin ya da görüş falan değil, ortaya çıkmış olan resmi bir şey zaten. Kısaca sana burada photoshoptan kontrastı yükseltilmiş resim versem rahatlıkla daha keskin renkler diye kandırabilirim seni. Kandığın şeyde zaten bunun ta kendisi bf4 konusunda. ;) Pek kandığını da sanmıyorum da işte rant yapacak çıkar yol arıyorsun kendine. Zira Call of Duty konusunda hiç bir yorumda bulunamamışsın bile. Eeee tabi, onda öyle hileli karşılaştırma gifleri gelmedi, yapımcının resmi bilgisi var ortada. BF4 içinde zaten aynısı söz konusu, bide parayı verir susturur diyorsun :D Yapımcı zaten iyisini ps4'e yaptık diyor kendi ağzıyla daha sen neyden bahsediyorsun? BF durumu böyle, gerçeği öğrendin, CoD'a zaten öyle yalan yanlış pek karşılaştırma gelmediği için oradan rant sağlayamıyorsun. 1080p native ve 60 fps olacak. XO ise upscale. Bide bulut sistemi ile 4k çözünürlükten bahsediyordunuz, ulan daha 720p'nin üstüne çıkamamış konsol. En iyi ihtimalle upscale oluyor o da bu neslin hilesiydi zaten. Bence sen yoğun istek üzerine git buradan, iyice batıyorsun hiç bir şey bildiğin yok. Bide şu bizde şu oyun var sizde şu oyun yok muhabbeti ne? Oyunlar sana mı özel? İlk tercihim ps4 olacak olmasına rağmen gidip xbox one'da alırım bir gün. Senin nasıl bir kafan var anlamıyorum ki, zaten şu oyun var şu oyun yok muhabbetine girersen işin içinden hiç çıkamazsın. Sony cephesinin özellikle exc oyunlar konusunda piyasayı nasıl salladığını biliyoruz. Bu konuda xbox platformu ps platformu ile yarışamaz, yarışamadı da, yani bu muhabbete hiç girme.

-Xbox-

3.11.2013 04:57:26

-1
[quote]Orijinalden alıntı: Metal-Gear
alıntı:

Orijinalden alıntı: -CallOfDuty-

Zaten son yaptıkları oyun rezildi gitsinler sony'nin yanlarına bizden uzak dursunlar


BF ve Ghost PS4'te 1080p ve yüksek fps ile çalışacak başlıklarında pek göremedim seni? :) Hani PS'nin CoD'u kaldıracak gücü yok falan diye saçmalıyordun 2-3 ay önce ne oldu? Ne oldu bulut sistemi vs. nereye gitti çağ atlayan teknoloji ayakları? Ne ayak bana bunlardan bahset bırak şimdi hangi firma kime gitmiş... :D Neyse git yat saat geç olmuş.[/quote] [quote]Orijinalden alıntı: Metal-Gear
alıntı:

Orijinalden alıntı: -CallOfDuty-

Zaten son yaptıkları oyun rezildi gitsinler sony'nin yanlarına bizden uzak dursunlar


BF ve Ghost PS4'te 1080p ve yüksek fps ile çalışacak başlıklarında pek göremedim seni? :) Hani PS'nin CoD'u kaldıracak gücü yok falan diye saçmalıyordun 2-3 ay önce ne oldu? Ne oldu bulut sistemi vs. nereye gitti çağ atlayan teknoloji ayakları? Ne ayak bana bunlardan bahset bırak şimdi hangi firma kime gitmiş... :D Neyse git yat saat geç olmuş.[/quote] Yoğun isteğin üzerine yazıyorum, PS4 daha güçlü olsa ne yazar, BF4'ün XO / PS4 Sürümlerine Karşılaştırma GIF'leri konusunda gördük kimin daha iyi olduğunu,Yani ps4 daha güçlü olsa bile xbox yapımcıya parayı verir sizleride susturur. Biz Titanfall RYSE Halo 5 Forza 5 Ded Rising 3 Quantum Break gibi ex leri oynarken siz ise 2-3 tane idara eder olan ex oyunlarınızı oynarsınız, Bide sizde bi tane yarış oyunu vardı neydi adı sanırım drive club'dı. Forza gibi bir oyunla karşılaştırıyordunuz, Gelmiş geçmiş en iyi yarış oyunuyla drive club'ı karşılaştırıyorlardı gördük drive club'ı ne çıktı sonuç ? Oyunu ertelediler ÇÖP olduğundan

-Xbox-

3.11.2013 04:31:45

0
quote:

Orijinalden alıntı: bykrm
alıntı:

Orijinalden alıntı: -CallOfDuty-

Zaten son yaptıkları oyun rezildi gitsinler sony'nin yanlarına bizden uzak dursunlar


Son GeOW ı Epic yapmadı bi konudada bilgin olsun., sürekli saçma sapan yorumlar yapıyosun. Sıkılmadınmı artık
Onların alt stüdyosu yaptı , Oyunu yapan stüdyonun yeni ismide Epic Games Poland gelmiş bide bana ders vermeye çalışıyor

bykrm

3.11.2013 02:39:23

-2
quote:

Orijinalden alıntı: -CallOfDuty- Zaten son yaptıkları oyun rezildi gitsinler sony'nin yanlarına bizden uzak dursunlar
Son GeOW ı Epic yapmadı bi konudada bilgin olsun., sürekli saçma sapan yorumlar yapıyosun. Sıkılmadınmı artık

ankara

3.11.2013 01:50:47

0
Yav arkadaş ne kadar ahmakca mesajlar var isteyen xbox alır oynar isteyen Ps4 alır oynar sizene görende firmadan komisyon alıyorsunuz sanar. Bende şuan ps3 de var Xbox da var bilgisayarda var. Hepsininde kendine özel oyunları var

Metal-Gear

3.11.2013 01:23:50

0
@betadragon Kardeş o BF için geçerli, yine CoD Ghost 1080p, ps'de 900p olan bf4 xbox'da yine 720p mesela. Yani her iki konsol batsa dahi yinede PS4 en iyi seçim daha ucuz fiyatına rağmen. Bide 900p ancak tüm efektler açık, sıralamışlardı Xbox One'da bulunmayan bir kaçını, AO gibi dip gölge kanalları var. Yani tüm detaylar açık 900p olarak oynadığını düşün işte, yine bir şey kaybetmiyorsun. XBone'da bu efektlerde eksik örneğin. Zaten mesele şu an karşılaştırma meselesi değilde, bu tip konularda ben bu call of duty nickli üye ile xbox one nickli üyeyi göremiyorum :D daha önceleri çok ilginç açıklamaları vardı bu üyelerin, şimdilerde bir yorumları yok o başlıklarda yani :D

BSC Misafiri

3.11.2013 01:11:40

0
quote:

Orijinalden alıntı: -CallOfDuty- Zaten son yaptıkları oyun rezildi gitsinler sony'nin yanlarına bizden uzak dursunlar
İyi sony'nin yanında durular ve oyun yapar.sizde yeni gears of war'ı artık rüyanızda görürsünüz.

BSC Misafiri

3.11.2013 01:11:35

-1
Ekranda Ps4'e kaç gün kaldığı yazıyor ama sol altta Ps3 makinası var...

BSC Misafiri

3.11.2013 01:10:06

-1
quote:

Orijinalden alıntı: Xbox One Konsollar daha çıkmadan PS4'ü galip ilan ettiler Önce adam gibi ex oyun ile çıkın da devamını getiresiniz...
Ps4 exc. ile xbox one'ı ezdi geçti.artık xbox one bir daha zor toparlanır.

betadragon

3.11.2013 00:58:19

+1
quote:

Orijinalden alıntı: Metal-Gear
alıntı:

Orijinalden alıntı: -CallOfDuty-

Zaten son yaptıkları oyun rezildi gitsinler sony'nin yanlarına bizden uzak dursunlar


BF ve Ghost PS4'te 1080p ve yüksek fps ile çalışacak başlıklarında pek göremedim seni? :) Hani PS'nin CoD'u kaldıracak gücü yok falan diye saçmalıyordun 2-3 ay önce ne oldu? Ne oldu bulut sistemi vs. nereye gitti çağ atlayan teknoloji ayakları? Ne ayak bana bunlardan bahset bırak şimdi hangi firma kime gitmiş... :D Neyse git yat saat geç olmuş.
Hocam o konuda iki konsolda battı ps4 tede 900p çıktı hadi xbox kaldırmadı ps4 temi kaldırmıyo

Wayward Son

2.11.2013 23:45:06

0
quote:

Orijinalden alıntı: Metal-Gear

BF ve Ghost PS4'te 1080p ve yüksek fps ile çalışacak başlıklarında pek göremedim seni? :) Hani PS'nin CoD'u kaldıracak gücü yok falan diye saçmalıyordun 2-3 ay önce ne oldu? Ne oldu bulut sistemi vs. nereye gitti çağ atlayan teknoloji ayakları? Ne ayak bana bunlardan bahset bırak şimdi hangi firma kime gitmiş... :D Neyse git yat saat geç olmuş.
Pinky'nin şubesi işte ne bekliyorsun.

Metal-Gear

2.11.2013 23:33:09

0
quote:

Orijinalden alıntı: -CallOfDuty- Zaten son yaptıkları oyun rezildi gitsinler sony'nin yanlarına bizden uzak dursunlar
BF ve Ghost PS4'te 1080p ve yüksek fps ile çalışacak başlıklarında pek göremedim seni? :) Hani PS'nin CoD'u kaldıracak gücü yok falan diye saçmalıyordun 2-3 ay önce ne oldu? Ne oldu bulut sistemi vs. nereye gitti çağ atlayan teknoloji ayakları? Ne ayak bana bunlardan bahset bırak şimdi hangi firma kime gitmiş... :D Neyse git yat saat geç olmuş.

Project Scorpio

2.11.2013 23:09:08

-4
Konsollar daha çıkmadan PS4'ü galip ilan ettiler Önce adam gibi ex oyun ile çıkın da devamını getiresiniz...

BSC Misafiri

2.11.2013 22:45:28

0
Xbone'a gears beklerken PS4'e özel bir oyun geliyor aboov. Aslında böylesi çok daha iyi oldu, xbone'a oyun yapsalar 720p ile sınırlı kalırlardı. Yeni nesilde PS4 ile kalite zamanıdır

-Xbox-

2.11.2013 22:28:13

-3
Zaten son yaptıkları oyun rezildi gitsinler sony'nin yanlarına bizden uzak dursunlar

Ahayri

2.11.2013 22:25:10

0
Sony'nin yeni nesil konsolu hunharca öldürdü Microsoft'un yeni konsolunu. Özet budur. (Bu nesilde tercihim X360 'dı)

Nightmare_00

2.11.2013 22:21:12

0
Beni Epic Games'in oyunlarından çok olası bir Demons Souls 2 heyecanlandırıyor.İşallah Demons Souls 2 duyurulur.

dingo egret!

2.11.2013 22:05:12

0
PS4'e özel GEoW gelirse MS bırakır bu sektörü. Zaten bitikti..

rambocuk

2.11.2013 21:57:23

-5
O değilde sony varını yoğunu türk oyuncusu için harcarken mic türkler hırsız konsol getirmeyiz dedi yıllarca bu durumda bile hala bir kaç kişide olsa xbox fanı var Bizim için iyide olsa kötüde olsa sony tek büyüktür en büyük sebebide bize duyduğu saygı bizim için çıkardığı türkçe oyunlar

mementopolis

2.11.2013 21:23:39

+1
[;)] AZ BIR IHTIMAL AMA OLSUN BEA BÖYELE BIRSEY OLSURSA PIS GÜLERIM
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın
bakalim yeni oyunlari ney(mis)

White Death

2.11.2013 21:18:04

0
Yeni nesilde ps4 kazanacak gibi görünüyor. Tabi microsoft son anda birşeyler yapmazsa. Ki yapacak gibi de durmuyor.

skulz

2.11.2013 20:40:49

-3
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri Haber için teşekkürler. Sony tüm oyun yapımcılarını yanına almış. Microsoft için çalışan oyun stüdyoları bile Sony tarafında şu an. Ve en son gördüğüm BSC sitesinde üyeler 720P çözünürlüğün 1080P çözünürlükten daha iyi olduğunu savunuyorlardı.

Hani dünyada oyun yapımcılar bile Xbox One demiyorken bizim toplumumuzdaki insanların Xbox One demesini anlamak güç değil bence imkansız. Elbette parası olan PC toplar ve torrent keyfi çekebilir. Ama parası az olan ve her sene upgrade ile uğraşmak istemeyen ve konsola özel oyunlar ve uygulamalardan zevk almak isteyenler için Xbox One değil ama PS4 tek adrestir.

Bunun ötesi ya da berisi artık yok. Xbox One propagandası yapmayı bırakmalı insanlar. Nasıl ölü doğmuş PSVITA'yı kabullendik. Xbox One'da ölü doğdu. Kabullenin artık. Önümüzdeki 6 yıl konsol piyasasında yeniden Playstation dominantlığı göreceğiz. Şimdiden hayırlı olsun :)
Epic Games Microsoft'un bir stüdyosu değil onun için Sony'e oyun yapması gayet normal aynı Sony'e Exclusive sürüyle oyun yapmış Insomniac'ın X1 özel oyun yapmasıyla aynı şey...

BlackBeasT

2.11.2013 20:29:19

-2
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri Haber için teşekkürler. Sony tüm oyun yapımcılarını yanına almış. Microsoft için çalışan oyun stüdyoları bile Sony tarafında şu an. Ve en son gördüğüm BSC sitesinde üyeler 720P çözünürlüğün 1080P çözünürlükten daha iyi olduğunu savunuyorlardı. Hani dünyada oyun yapımcılar bile Xbox One demiyorken bizim toplumumuzdaki insanların Xbox One demesini anlamak güç değil bence imkansız. Elbette parası olan PC toplar ve torrent keyfi çekebilir. Ama parası az olan ve her sene upgrade ile uğraşmak istemeyen ve konsola özel oyunlar ve uygulamalardan zevk almak isteyenler için Xbox One değil ama PS4 tek adrestir. Bunun ötesi ya da berisi artık yok. Xbox One propagandası yapmayı bırakmalı insanlar. Nasıl ölü doğmuş PSVITA'yı kabullendik. Xbox One'da ölü doğdu. Kabullenin artık. Önümüzdeki 6 yıl konsol piyasasında yeniden Playstation dominantlığı göreceğiz. Şimdiden hayırlı olsun :)
Sony Türkiye Basın Bülteni

BSC Misafiri

2.11.2013 20:22:41

-2
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri Haber için teşekkürler. Sony tüm oyun yapımcılarını yanına almış. Microsoft için çalışan oyun stüdyoları bile Sony tarafında şu an. Ve en son gördüğüm BSC sitesinde üyeler 720P çözünürlüğün 1080P çözünürlükten daha iyi olduğunu savunuyorlardı.

Hani dünyada oyun yapımcılar bile Xbox One demiyorken bizim toplumumuzdaki insanların Xbox One demesini anlamak güç değil bence imkansız. Elbette parası olan PC toplar ve torrent keyfi çekebilir. Ama parası az olan ve her sene upgrade ile uğraşmak istemeyen ve konsola özel oyunlar ve uygulamalardan zevk almak isteyenler için Xbox One değil ama PS4 tek adrestir.

Bunun ötesi ya da berisi artık yok. Xbox One propagandası yapmayı bırakmalı insanlar. Nasıl ölü doğmuş PSVITA'yı kabullendik. Xbox One'da ölü doğdu. Kabullenin artık. Önümüzdeki 6 yıl konsol piyasasında yeniden Playstation dominantlığı göreceğiz. Şimdiden hayırlı olsun :)
xbox one türkiye için ölü doğacak, tabi gelirse ve muhtemelen avrupa için de böyle. Amerikada ki durum hakkında konuşmak için erken orada satışlar nasıl olur bilinmez ki en büyük pazar haliyle amerika. Birde konsol dediğin fakir işi falan da değildir, kafanızdan sallamayın. Tabi korsan kullanacaksan daha ucuzunu bulamazsın ki yeni nesilde çıkması fazla uzun sürmez. Ama ben şimdiden haber vereyim oyunlar 40-50 GB aşağı değil yani sağlam bir internetin olması gerek. Orjinal kullanıcılar için konsol asla ucuz olmamıştır, yeni nesil oyunların türkiye fiyatlarına bakabilirsiniz. Birde Xboz Love ve PSN gibi multi için aylık ödemen gereken servisler var ki bence tam bir dayatma ve para tuzağı. Tam da sony ve microsofta yakışan hareketler. Konsol fakir işi olsaydı kafadan online ı bedava olurdu.

alito

2.11.2013 20:05:07

+1
Epic Games de PS4'ün kapısındaysa bitmiştir bu iş. PS4 açık ara konsol savaşını kazandı.

BSC Misafiri

2.11.2013 19:37:00

+1
Sony kesinlikle yeni nesili kazandi. Grafikleri daha iyi, daha ucuz, Epic gibi firmaları da kazandı.

BSC Misafiri

2.11.2013 19:36:54

+2
bomba has ben pilanted

dikiştutmazsabri

2.11.2013 19:34:17

-5
samet haberde epic games ps4 özel oyun yapacağını nasıl çıkardın çok merak ediyorum.

BSC Misafiri

2.11.2013 18:38:27

+9
Haber için teşekkürler. Sony tüm oyun yapımcılarını yanına almış. Microsoft için çalışan oyun stüdyoları bile Sony tarafında şu an. Ve en son gördüğüm BSC sitesinde üyeler 720P çözünürlüğün 1080P çözünürlükten daha iyi olduğunu savunuyorlardı. Hani dünyada oyun yapımcılar bile Xbox One demiyorken bizim toplumumuzdaki insanların Xbox One demesini anlamak güç değil bence imkansız. Elbette parası olan PC toplar ve torrent keyfi çekebilir. Ama parası az olan ve her sene upgrade ile uğraşmak istemeyen ve konsola özel oyunlar ve uygulamalardan zevk almak isteyenler için Xbox One değil ama PS4 tek adrestir. Bunun ötesi ya da berisi artık yok. Xbox One propagandası yapmayı bırakmalı insanlar. Nasıl ölü doğmuş PSVITA'yı kabullendik. Xbox One'da ölü doğdu. Kabullenin artık. Önümüzdeki 6 yıl konsol piyasasında yeniden Playstation dominantlığı göreceğiz. Şimdiden hayırlı olsun :)

rambocuk

2.11.2013 18:30:53

+1
Ne çekecen be xbox :)

CoreGame

2.11.2013 18:30:13

0
14 kasım gecesi ps4 de başka oyunlar cıkaracktır exc dolu oyun duyuracaklardır yine merakla bekliyoruz :)

BSC Misafiri

2.11.2013 18:22:18

0
acayip vallaha :O
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
PlayStation 4
+ TAKİBE
AL
143 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız