Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Magic the Gathering Puzzle Quest

Magic the Gathering Puzzle Quest, bu video oyuna katılan iki muhteşem oyun arasında bir füzyondur, böylece Puzzle Quest destanındaki geleneksel oyunu kullanarak Magic kart düellolarını oynayabilirsiniz.
 
Magic the Gathering Puzzle Quest'deki düellolar farklı renkli mücevherlerle dolu bir tahtada oynanır. Mana almak ve yaratıkları çağırmak için, belirli kahramanların belirli renklerden daha fazla mana elde ettiğini akılda tutarak, aynı renkteki üç veya daha fazla taşı eşleştirmeniz gerekir. Örneğin Nissa, mavi taşlardan ziyade yeşilden daha fazla mana alıyor.
 
Akılda tutulması gereken bir diğer şey, kartlarınızı hangi sırayla oynamanız. Bunu nasıl yaptığınıza bağlı olarak, farklı yaratıkları çağırabilirsiniz. Bazıları doğrudan rakibinize saldırırken, diğerleri rakibinizin yaratıklarına saldırır. Büyülerle yaratıklarınızın özelliklerini geliştirebilir ve birçok başka şey yapabilirsiniz.
 
Magic the Gathering Puzzle Quest iki harika konsept arasında bir karışım oluşturuyor ve mükemmel çalışıyor. Gerçekten iyi grafikler ve kartlar, karakterler ve görevler açısından iyi miktarda içeriğe sahip.

bulmaca macera platform
Sand Balls Summoners War: Sky Arena
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Magic the Gathering Puzzle Quest 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Magic the Gathering Puzzle Quest
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız