Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Yu-Suzuki'den Playstation 3'e Özel Dövüş Oyunu Mu?


 
     Özellikle Shenmue adlı muhteşem oyunu ile oyun dünyasına adını altın harflerle yazdıran Yu Suzuki'nin Playstation 3'e özel dövüş oyunu geliştirdiği söylentisi ortaya çıktı.
 
      Destructoid'de adı açıklanmayan kaynağa dayanılarak yayınlanan habere göre oyun E3 fuarında tanıtılacak. Bu oyunun gerçek insan etkileşim ve çekişmesine dayanacağı söyleniyor.
 
      Akla ilk olarak Yu-Suzuki'nin Psy-Phi adlı dövüş oyunu geliyor. Bu oyunun konsol sürümü Sega tarafından iptal edilmişti ve Arcade sürümü garip bir şekilde piyasadan toplatılmış.
 
    Aşağıdaki video sayesinde oyunun ilginç kontrol sistemi hakkında bir fikir sahibi olabiliyoruz. Bana Playstation Move'dan daha çok Natal'a uygun bir oyun gibi geldi.
 
      Tabi Playstation 3'e özel yapılacağı söylenen oyunun Psy-Phi olduğu kesin değil. Ayrıca Yu Suzuki'nin bir oyun yapıp yapmadığı da belli değil. Yine de yenilikçi oyunları ile tanıdığımız üstat'dan yenilikçi kontrol aletlerine bir oyun gelmesi bizi şaşırtmazdı.
 
                        Not: Youtube videosudur.                
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak playstation 3 PS3 ps3 slim Sony Psy-Phi
Huzurlarınızda Yeni Lost Planet 2 Trailer'ı Dell'den SC: Conviction'a 20 Dolarlık İndirim

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Playstation 3
+ TAKİBE
AL
70 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız