Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Vampire: The Masquerade Reckoning of New York Çıkış Tarihi Açıklandı

 
 
World of Darkness evreninde geçen hikaye ve metin tabanlı Vampire: The Masquerade - Reckoning of New York’un çıkış tarihi açıklandı. Açıklanan detaylara göre oyun 10 Eylül tarihinde PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC için piyasaya sürülecek. Oyunun PC sürümü ise Steam platformu üzerinden yayınlanacak.
 
Görsel roman niteliğinde bir deneyim
 
 
 
Yayıncılığını Dear Villagers ve geliştiriciliğini Draw Distance ekibinin üstlendiği görsel roman niteliğindeki vampir temalı hikaye-macera oyununda hayatta kalmak için elinizden gelenin en iyisini yapmak durumunda kalacaksınız. Bu macerada vampir klanlarının üyelerinden biri olarak oynayabilecek ve her bir karakterin farklı özellikleri ön plana çıkacak.
 
Güç dengesinin oldukça hassas olduğu yapım içerisinde 2024 yılı konu alınıyor ve New York sokaklarına doğru bir geçiş yapıyoruz. Bu doğrultuda tehlikeli sularda gezinebiliyor, yaşam ile ölüm arasındaki farkı anlayabiliyor, şehrin kaosa sürüklendiğini görebiliyor ve kendi kaderimizi belirleyebiliyoruz. Yapacağımız seçimlerle hem gidişata hem de kaderimize yön verebiliyoruz.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu oyun haberler 2024
Ücretsiz Futbol Oyunu UFL'nin Çıkışı Üç Ay Ertelendi Kelt Mitolojisini Konu Alan Drova: Forsaken Kin Duyuruldu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

4.9.2024 23:14:34

0
2.oyun çıkmadan ne tür varsa suyunu çıkardılar bununda .bir 2.oyun çıkamadı

BSC Misafiri

4.9.2024 14:59:24

0
World of Darkness severim, böyle dandik şeyler oynamam. İlgimi bile çekmez. Bloodlines 2 yalan oldu büyük ihtimal. Artık Vampyr'den devam, o da World of darkness sayılmaz ya neyse.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız