Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

VCT 2024: EMEA 2. Aşama'da İlk Finalist Fnatic Oldu!

 
 
     Riot Games'in VALORANT Champions Tour kapsamında Berlin'de düzenlediği VALORANT Champions Tour 2024 EMEA 2. Aşama turnuvasında Playoff üst tur final ve alt tur yarı final karşılaşmaları tamamlandı!
 
     Karşılaşmaların sonucunda üst turda Fnatic adını büyük finale yazdıran ilk takım oldu. Fnatic'e mağlup olan Team Vitality'nin alt tur rakibi ise Team Heretics oldu. 
 
     Playoff etabı üst tur final karşılaşması Fnatic ile Team Vitality arasında gerçekleşti. Karşılaşmayı 2-0 galibiyetle tamamlayan Fnatic oldu ve böylelikle adını büyük finale yazdırdı.
 
     Alt turda ise temsilcimiz FUT Esports ile Team Heretics karşı karşıya geldi. Karşılaşmanın sonucunda 2-0 mağlup olan FUT Esports, VCT 2024: EMEA 2. Aşama turnuvasını 4. sırada tamamlayarak turnuvaya veda etti. Böylelikle Team Vitality'nin alt tur rakibi Team Herectics oldu. Karşılaşmanın galibi adını büyük finale yazdıracak. 
 
    VCT 2024: EMEA 2. Aşama turnuvasının büyük finali 20 Temmuz Cumartesi günü gerçekleşecek. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Riot Games Project A League of Legends Shooter Oyunu Yeni Oyun lol lol evreni CSGO Counter Strike çıkış tarihi ücretsiz FPS haberler
Orcs Must Die! Deathtrap Duyuruldu: İşte Tanıtım Fragmanı LoL Türkiye Şampiyonluk Ligi 2024 Yaz Mevsimi'nde 7. Hafta 1. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı!

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Valorant
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız