Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Türk Mitolojisi Temalı The Nightscarred: Forgotten Gods'ın Savaş Mekanikleri

 
 
Yerli oyun ekibi Shadowfall Studios tarafından şu anda geliştirme aşamasında olan ve aynı zamanda Türk mitolojisi ile beraber harmanlanan The Nightscarred: Forgotten Gods için yeni detaylar ortaya çıkıyor. Şimdi ise sosyal medya üzerinde oyunun nasıl bir aksiyona sahip olacağı gösteriliyor.
 
Türkçe seslendirme mevcut olacak 
 
 
 
The Nightscarred: Forgotten Gods bildiğiniz üzere PlayStation partneri olarak karşımıza çıkıyor ve oyun hem Türkçe alt yazı desteğine hem de Türkçe dublaja sahip bir şekilde bizlere sunulmak isteniyor. Birinci şahıs kamera bakış açısıyla beraber ilerleyebileceğimiz yapımda çeşitli büyüler kullanabiliyor ve aynı zamanda yakın dövüş mekanikleri ile düşmanları alt etmeye çalışıyoruz.
 
Hem tek başımıza hem de işbirliği modunda bir arkadaşımızla beraber oynayabileceğimiz ve görevleri yerine getirebileceğimiz oyunda ölüm tanrısı Erlik'in kızının rolünü üstleniyor ve büyük bir mücadeleye adım atmaya hazırlanıyoruz.
 
Eğer dikkatinizi çektiyse oyunu şu anda Steam platformu üzerinden istek listenize ekleyebilir ve çıkış yaptığı gün haberdar olabilirsiniz. Bu oyunun son olarak henüz bir çıkış tarihi bulunmuyor. İlerleyen süreçte daha fazla detayın bizlere sunulmasını bekliyoruz.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
oyun haberler 2024
Playstation Oyunu Fighting Force'un Koleksiyon Sürümü Duyuruldu UE5 Destekli INDUSTRIA 2'den İki Dakikalık Oynanış Videosu Geldi
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Dhalsim

22.6.2024 15:20:29

+1
İnşAllah Tanrı Türk topraklarında ezanı Türkçe okutturur ilerde. Namazı da Türkçe kıldırır kamuda. TANRI ULUDUR, HAYDİ NAMAZA diye TÜRK semalarında huzurla ibadet yaparız. Nerde gerici- cahil- hırsız varsa dini kendi menfaatine uygun durum neyse o şekilde köreltiyor. Ülkeye- Vatana- Millete- Dünyaya gram faydaları yok.. Allah o Allah diyor melsela. Bunları elemeli. Oyun için heyecanlıyım. Türk Mitolojisi dünyanın en kadim Mitolojisidir. Şimdi bilmeyenler Kıyamete yakın anlayacaklar zaten.

BSC Misafiri

21.6.2024 23:15:37

+3
Biz türküz TENGRİ deriz

BSC Misafiri

21.6.2024 21:38:12

+2
tengrimi kaldı ALLAH O ALLAH

BSC Misafiri

21.6.2024 21:37:50

+2
Türk'ün öz kültürünü, mitolojisini, dilini içeren, kaynak alan daha çok oyun gelsin! Tanrı Türk'ü bol oyunlu kılsın!

BSC Misafiri

21.6.2024 17:20:47

0
Gök tengri de bizi görecek mi?
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız