Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Total War: Rome 2'de 7. Yama Sonuncu Olmayacak


     Total War: Rome 2 bildiğiniz gibi çok sayıda hatayla birlikte piyasaya çıkmıştı. Bu hatalar optimizasyondan tutun da yapay zekaya kadar uzanan şeylerdi. Creative Assembly ise oyuna yeni yamalar hazırlamaya devam edeceğini açıklandı.
 
     Oyunun 7. yamasının sonuncu yama olacağı ile ilgili söylentilere yanıt veren yetkililer, bunun doğru olmadığını ve uzun süre oyuna güncelleştirmeler yapacaklarını söylediler. Geliştiriciler 7. yamanın kale kuşatması ve yapay zeka ile ilgili gelişmeler sağlayacağını söylüyorlar. Bakalım bu yama oyuncuları memnun edebilecek mi?
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak incgamers Total War: Rome II Creative Assembly Sega RTS Strateji
Warframe'in Önsiparişine Hediyeler + Yeni Video Mad Max'ten Bir Oynanış Videosu Sızdı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Amrothrim

9.11.2013 00:42:08

0
Güzel oyun olmasına rağmen Rome TW'yi aratıyor... Güzel olmasına güzel bir de ama ne yazık ki kasıntı çok fazla strateji haritasında. Bu arada TW serilerinde ki yapay zeka öğrenme üzerine kuruludur, ne kadar oynarsan o kadar gelişir.

dIsAstEr

8.11.2013 11:19:37

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri ben bitirdim. 3-4 ay daha elimi sürmem artık o zamana kadar yediyi mi yoksa on yediyi mi çıkarırlar bilmem. Neredeyse 200 saat oynadım ve şu kadarını söyliyim oyunda düzeltilecek hiç bir yapay zeka problemi yok. Çünkü ortada yapay zeka yok. Bunu tüm ciddiyetimle söylüyorum. Her şey bir döngüye bağlı ve strateji oyununda gereken hiç bir hamle karşıdan gelmiyor, bozuk plak gibi her şey tekrar edip duruyor. Bunu sorumlusuysa oyunu casual kitleye aldırtacam diye yırtınan ve test aşamasını bile beklemeden oyunu piyasaya süren sega dır. Kemikleşmiş bir total war oyuncusu olarak Sega ya sesleniyorum, batasın emi.
200 saat niye oynadın o zaman?

2K

8.11.2013 10:45:45

0
En azından bende yamaların çok büyük bir artısı olmadı ama SteamWorkshop sayesinde oyuncuların yaptığı modlar büyük geliştirimeler içeriyor onlara bakmanızı öneririm.

BSC Misafiri

8.11.2013 10:02:47

+1
ben bitirdim. 3-4 ay daha elimi sürmem artık o zamana kadar yediyi mi yoksa on yediyi mi çıkarırlar bilmem. Neredeyse 200 saat oynadım ve şu kadarını söyliyim oyunda düzeltilecek hiç bir yapay zeka problemi yok. Çünkü ortada yapay zeka yok. Bunu tüm ciddiyetimle söylüyorum. Her şey bir döngüye bağlı ve strateji oyununda gereken hiç bir hamle karşıdan gelmiyor, bozuk plak gibi her şey tekrar edip duruyor. Bunu sorumlusuysa oyunu casual kitleye aldırtacam diye yırtınan ve test aşamasını bile beklemeden oyunu piyasaya süren sega dır. Kemikleşmiş bir total war oyuncusu olarak Sega ya sesleniyorum, batasın emi.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Total War: Rome II
+ TAKİBE
AL
68 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız