Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Walking Dead 2. Sezon'un Türkçe Yaması Çıktı


 
      Çok sayıda önemli oyunu Türkçe'ye çeviren Oyun Çeviri ekibi şimdi de "The Walking Dead 2. Sezon'un 1. bölümü olan "All That Remains'i %100 olarak dilimize kazandırdı. Bu tarz bir macera oyununda Türkçe dil desteği oldukça önemli.

     Oyunun menü, arayüz ve diyaloglarını %100 olarak çeviren ekibin Türkçe yamasına buradan ulaşmanız mümkün. Oyun Çeviri'ye çalışmalarında başarılar dileriz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Walking Dead Telltale Macera PS3 Xbox 360 PC ios
Battlefield 4 Veteran Pack Martta Gelebilir Sly Cooper Filminde Kevin Miller Olmayacak MI?
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

FaithYamakasi

6.8.2015 12:44:01

0
Ben Yamanın linkini göremiyorum. Ve bu ikinci sezonun yamasını ne yaptıysam yapamadım. Özellikle Yazılım zararlı diyip antivirüs siliyor. Antivirüsü devre dışı bıraktım. Gene işe yaramadı. Aklınıza gelebilecek tüm çözüm yollarını (nette ne sorunlarla karşılaşıldı onların hepsini yaptım. Olmadı da olmadı) denedim. Tek sorunum Yamanın bende 3.bölümü ingilizce yapması... Lütfen. Yardım edin. Delirecem yani. Lütfen *_* Bana özelden ulaşılabilir. Hiç değilse sizde çalışan türkçe pack dosyasını ya da tr olarak Pcnizde kurul o yamayı kopyala yapıştır yaparak bu sorundan kurtulmak istiyorum. Lütfen yardım *_*

Adol125

30.1.2014 15:09:48

+1
quote:

Orijinalden alıntı: EverettZ15 Oyunçeviriye teşekkür ederiz ama hak yemeyin bu yama ilk olarak T-O tarafından hazırlanmıştır.
Aynen üstelik oyunçeviriden nerdeyse bir ay önce yayınladılar. Facede vay efendim AC nin altına Walking Dead noldu dedin diye insanları banlayan, alınganlıkları über düzeyde olan, en küçük lafta küsen O.Ç. grubunun reklamını yapmayı bırakın da diğer grupların yaptığı çevirileri de haber yapın. Beğenin ya da beğenmeyin T-O bu oyunu oyunçeviriden bir ay önce çevirdi. Yani azıcık araştıranlar bu oyunu zaten bir ay önceden türkçe oynadılar bile.

Deepmano

30.1.2014 13:37:50

+1
Torrent-oyun yamayı yapmıştı zaten :D

Ottoman Jester

30.1.2014 12:41:50

+1
Oyun Çeviri zaten bedava yapıyor, firmalarla anlaşsa da oyun çıkarken Türkçe olarak çıksa.

EverettZ15

30.1.2014 11:45:53

+3
Oyunçeviriye teşekkür ederiz ama hak yemeyin bu yama ilk olarak T-O tarafından hazırlanmıştır.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Walking Dead: The Game ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
68 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız