Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The King of Fighters XV Chris Fragmanı

 
SNK, The King of Fighters XV'in 15. oynanabilir karakteri Chris'i tanıttığı bir fragman yayınladı.
 
Böylelikle Orochi Takımı oluştu: Chris, Yashiro Nanakase ve Shermie.
 
 
The King of Fighters XV bu yıl içinde çıkış yapacak. Çıkış yapacağı platformlar henüz doğrulanmadı.

Chris fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu The King of Fighters XV SNK dövüş oyunu
Lost Soul Aside PS5'e de Gelecek Returnal İnceleme Puanları
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

1ht1baron

29.4.2021 18:23:48

0
Bu oyun serisi acil Arc System Works'a anime grafikleriyle yaptırtılması lazım. Guilty Gear Strive, Dragon Ball FighterZ gibi grafikleri olmalı. Bence KOF XIII'nin grafikleri bile KOF 14 ve 15'ten daha hoş duruyor.

Punisher155

29.4.2021 17:24:45

0
Bu oyunun grafikleri gerçekten beni seriden uzaklaştırıyor, beklemiyorum bile. PS2'de KOF Maximum Impact 2 oynardım onun grafikleri 3D ve süratli bir oyundu gayet eğlenceliydi. Bir de şimdiki oyuna bak, hayır tamam Mortal Kombat, Tekken veya Virtua Fighter gibi de yapmayın belli ki istemiyorsunuz onu anladık iyice ama bu tarz oyunlarda Street Fighter V'in de önünde grafik kalitesiyle 2017 çıkışlı Fighting Ex Layer var adamlar hem anime ruhunu koruyor hem de grafikleri on numara yapmışlar.(bunu 2.64 GB boyutta nasıl yapabildiler aklım almıyor) Örnek alın işte adamları hatta Terry Bogard da konuktur KOF'tan gayet güzel modellenmiştir. Street Fighter VI'da bile RE Engine katkılarıyla şuanki oyuna nazaran daha etkileyici ve gerçekçi grafiklere yönelerek(muhtemelen anime ruhu korunur) seriyi baştan başlatma yoluna gidecekleri yönünde tahminler var sene sonu olası bir duyuruda görücez artık ama KOF ileriye gideceğine daha da geriye gidiyor. Bir de platformlar ve çıkış tarihi belli değil paso karakter tanıtıyorlar, gördüğüm en kötü süreç yönetimi resmen böyle bir efsane seri bu kadar amatör kafada uygulamaları haketmiyor.

BSC Misafiri

29.4.2021 12:48:11

0
Oyun her yıl daha fazla "Çin oyunu" olma yolunda ilerliyor, abartılı karakterler, abartılı kombolar, bir yerden sonra izleyenin hiçbir şey anlamadığı tuş basma oyununa dönüyor ve grafik ile animasyonlar da AAA denebilecek bir oyun geçmişine sahip dövüş oyuni değilde, sıradan bir oyun gibi, sıradanlığı kıracak yenilikler de yok, Asya'ya hitap etmek istediği aşikar...
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The King of Fighters XV
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız